Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

belkı pskolojik batmıstır bende olmamıstı canım....yok yaptırmadım arkadasım da tüp bebek denedı de 140 küsür çıkmıs değerı acaaba ıyımı dıye benım yarın testım ınsallah

Aminnnnnnnnn canım inşallahhhhhh Rabbim cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin.bende aynen 15 haziran gibi ön görüşme yapıp ramazandan sonraki adette başlamak istiyorum tabi hocada ne derse bakalım sanada hayırlı cumalar canım

belkı pskolojik batmıstır bende olmamıstı canım....yok yaptırmadım arkadasım da tüp bebek denedı de 140 küsür çıkmıs değerı acaaba ıyımı dıye benım yarın testım ınsallah
Aa sen gebelik değerini soruyosun. Evet 140 çok çok iyi bir değer. 50 de çıkabilio 80 de ilk başlarda. Ama artmasını bekliyolar öyle olunca. Arkadaşını tebrik ederiz darısı başına inşallah hayatım yarın güzel haberlerini alalım

Aminnnnnnnnn

Arkadaşlar ben 15 haziran için semra hocadan randevu alacagımda çok yoğun oluyormuş galiba kaçgün önceden almam gerekir acaba ?

Arkadaşlar ben 15 haziran için semra hocadan randevu alacagımda çok yoğun oluyormuş galiba kaçgün önceden almam gerekir acaba ?

uzun süre de verseler bence ilk görüşmeni muhakkak onunla yap derim.Zaten sonra tedavinde onu pek göremiyrosun. ne kadar zamandı ben hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 ay önce almıştım galiba

Cnm yeni gordum.msj transferden once iliski yasak degilki bizde olmustu cok sukur biseyde olmadi
Ohhhh nasıl rahat nefes aldım bilemessin Allah razı olsun bitanem. Çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Yuppi öyleyse :) işte bugün biraz batmalar var neden anlamadım ona bağladım. Yarın da transferim var. Dua edin canlarım

Jel kullaniyosun ondandir o batmalar cnm hatta avrupada iliskinin iyi geldigi spermlerin rahimde tutunmaya yardimci oldugu soyleniyormus iluski serbest transferden iki gun sonra iliski serbest dedi hemsire bize ama korkudan tabili yapmadik dualarimiz sizlerle canim insallah rabbim herkese saglikli sihatli hayirli evlatlar verir ici sirada bizlere hayirli cumalar simdiden transferin hayirli sonu bebisli olsun

Amiiin hayatım inşallahh herkese hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun. Çook tesekkür ederim şimdiden inşallah hersey yolunda gider de kavuşurz bebişlerimize.

ya arkadaslar bsy soracam 9. günüm bugun transferden sonra ve karın ağrım oluyo. adetımede normalde var ama bole bı sıslık ve ağrım oluyo arada... hıç boyle yasayan varmı ?

HAPPY NASILSIN CANIM UMARIM YARIN GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE AĞRILARI KAFANA TAKMA BİR ARKADASIMINDA ÖYLEYDİ ADET OLUCAK GİBİ COK KÖTÜYÜM DİYORDU AMA SONRA GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK İNŞALLAH SENİNDE ÖYLEDİR.

AAA BİZİ UNUTMUŞSUN DUANDA... BENDE SENLE AYNI YAŞTAYIM İLK TÜP NEGATİF BENİMDE GEÇEN YIL YAPTIRMIŞTIM. ŞİMDİ HANDE HANIMA GİTTİM MEMORİALDA GÖRÜŞMEYE AMA BENİM RAHİMDE POLİP CIKTI ALDIRICAM ÖYLE BAŞLICAM İNŞALLAH

ya arkadaslar bsy soracam 9. günüm bugun transferden sonra ve karın ağrım oluyo. adetımede normalde var ama bole bı sıslık ve ağrım oluyo arada... hıç boyle yasayan varmı ?
Çok duyduk canım böyle adet ağrısı gibi olup gebe kalan. İnşallah bebişin yuvarlanıodur karnında tatlımm

ayy canım benım ınsallah hayırlı güzel haberler alırım yarın...çok heycanlıyım kendımı dınlıyorm oyüzden ama kramp gıbı oluyo rabbım hepimizin yüzünü ınsallah güldürsün.. hepımıze güzel haberler vermeyı nasıp etsın tez zamanda

Çok duyduk canım böyle adet ağrısı gibi olup gebe kalan. İnşallah bebişin yuvarlanıodur karnında tatlımm
ayy sen dıyınce o kadar güzel geldıkııı:) ınsallah oyledır çok kaptırmak ıstemıyorum ama ınsan ıste kendını alamıyo ne yazıkkı allahım hepımızın kalbıne göre versın ınsallah

inşallah canım kaptırmadan da olmuyor umut etmezsek nasıl yaşarız duamız seninle şimdi namaz kıldım rabbim şu cuma günü hayırlısı ise herkese herkese

merhaba kızlar
dun kan pıhtılasma testını yaptırdık
ve dun ogleden sonra rahım fılmi icin randevum vardı
adet gunlerımdeyım dıye beta hcg de verdım her ıhtımale karsı
ıdrar testı yaptım sılık cıktı test bozuktur dedım
dun kan sonucum 65 cıktı cok saskınım
semra hanım ben 14 sene normal yolla hamıle kalamadıgım ıcın yuzde ıkı sansın var gebelık ıcın rahım fılmını cektırelım demıstı ıyıkı kan testını yaptırmısım
ama kontrolde ıkı defa vajınal ultrason bır defada rahım agzı kontrolu yaptılar
aksam kanamam oldu hala leke seklınde kanamam var ve adet sancımda var
korkuyorum dogrusu
ALLAH nasıb eder ınsaAALLAH kucagımıza almayı
hepımıze nasıb olsun hayırlı saglıklı evlatlar saglıklı hamılelıkler

Aaa bebişin sana sürpriz yapmış canım:)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..bi arkadaşın da aynen böyle oldu tedavi için İstanbul'a gitti test yaptı ki hamilee :))

Aaa bebişin sana sürpriz yapmış canım:)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..bi arkadaşın da aynen böyle oldu tedavi için İstanbul'a gitti test yaptı ki hamilee :))
sagol canım
oyle oldu canım 14 senede ılk defa kendılıgınden gebe kaldım ALLAH nasıb ettı sukurler olsun
lekelenmelerım korkutuyor benı dıger ıkı gebelıgımdede lekelenmelerım vardı kaybettım onları
ALLAH bunu hayırlısıyla saglıkla nasıb eder ınsaALLAH

doğru mu anladım normal yolla gebe mi kalmışın ayy ne güzel devamını tamamını getirsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…