belkı pskolojik batmıstır bende olmamıstı canım....yok yaptırmadım arkadasım da tüp bebek denedı de 140 küsür çıkmıs değerı acaaba ıyımı dıye benım yarın testım ınsallahBilgim yok tatlım hayırdır kaç çıktı ki? Bi de birşey sorucam kızlar. Transferden önceki günlerde kasıklarda batma hissettiniz mi? Özellikle bugün çok rahatsız oldum iğne gibi alttan alttan batıyomoralim bozuldu
Aminnnnnnnnn canım inşallahhhhhh Rabbim cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin.bende aynen 15 haziran gibi ön görüşme yapıp ramazandan sonraki adette başlamak istiyorum tabi hocada ne derse bakalım sanada hayırlı cumalar canımwhiterose0ost: 41068271 .!.:Bu sayfa sayesinde çok şey öğrendik. Tüp bebegin nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyormusum en basitinten. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Okulların kapanmasını bekliyorum ben de. On görüşme için gideceğim. Ramazan sonraki adetimle inşallah bir sorun yoksa başlarız. Rabbim bos bırakmasını kucaklarimizi. O mis kokuya kavustursun bizleri tez zamanda. Hayırlı cumalr herkese ..
Aa sen gebelik değerini soruyosun. Evet 140 çok çok iyi bir değer. 50 de çıkabilio 80 de ilk başlarda. Ama artmasını bekliyolar öyle olunca. Arkadaşını tebrik ederiz darısı başına inşallah hayatım yarın güzel haberlerini alalımbelkı pskolojik batmıstır bende olmamıstı canım....yok yaptırmadım arkadasım da tüp bebek denedı de 140 küsür çıkmıs değerı acaaba ıyımı dıye benım yarın testım ınsallah
AminnnnnnnnnBende varım ramazan sonrası bir an önce ramazan gelsede hayırlısı ile ramazan sonrası başlasak ve rabbim gönlümüze göre nasip etse herkezin hamiş haberlerini alsak ve sonrada kendimize topik açıp hamilelik günlerimiz paylaşsak allahın izniyle inş o günlerin göreceğiz çok umudum var 2015 temmuz ayı unutamayacağımız en güzel ay olacak çok inanıyorum bu cuma günü rabbim yardımcımız olsun inş
Arkadaşlar ben 15 haziran için semra hocadan randevu alacagımda çok yoğun oluyormuş galiba kaçgün önceden almam gerekir acaba ?
Cnm yeni gordum.msj transferden once iliski yasak degilki bizde olmustu cok sukur biseyde olmadiKızlar cevap verin nolur transferden 2 gün önce ilişkiye ne diosunuz( ağlıcam ya
Ohhhh nasıl rahat nefes aldım bilemessin Allah razı olsun bitanem. Çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Yuppi öyleyse :) işte bugün biraz batmalar var neden anlamadım ona bağladım. Yarın da transferim var. Dua edin canlarımCnm yeni gordum.msj transferden once iliski yasak degilki bizde olmustu cok sukur biseyde olmadi
Jel kullaniyosun ondandir o batmalar cnm hatta avrupada iliskinin iyi geldigi spermlerin rahimde tutunmaya yardimci oldugu soyleniyormus iluski serbest transferden iki gun sonra iliski serbest dedi hemsire bize ama korkudan tabili yapmadik dualarimiz sizlerle canim insallah rabbim herkese saglikli sihatli hayirli evlatlar verir ici sirada bizlere hayirli cumalar simdiden transferin hayirli sonu bebisli olsunOhhhh nasıl rahat nefes aldım bilemessin Allah razı olsun bitanem. Çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Yuppi öyleyse :) işte bugün biraz batmalar var neden anlamadım ona bağladım. Yarın da transferim var. Dua edin canlarım
Amiiin hayatım inşallahh herkese hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun. Çook tesekkür ederim şimdiden inşallah hersey yolunda gider de kavuşurz bebişlerimize.Jel kullaniyosun ondandir o batmalar cnm hatta avrupada iliskinin iyi geldigi spermlerin rahimde tutunmaya yardimci oldugu soyleniyormus iluski serbest transferden iki gun sonra iliski serbest dedi hemsire bize ama korkudan tabili yapmadik dualarimiz sizlerle canim insallah rabbim herkese saglikli sihatli hayirli evlatlar verir ici sirada bizlere hayirli cumalar simdiden transferin hayirli sonu bebisli olsun
hepımız aynı dertten muzdarıp olunca sanırım ondan dolayı bole oluyor. bende çok sevıyorum bu topiği.ınsallah allah hepımıze taz zamanda mis kokulu bebeklerınden nasıp eder. evımıze bereket huzur verır ınsallah
Arkadaslar hepinize merhaba,
Epeydir foruma dahil olmadim, subat ayinda asilama tedavim negatifle sonuclandi. Ardindan baska rahatsizliklarim oldu cok fazla stres yaptigim icinde nete bile girmedim uzaklastim..kendimi toparladim ilk tup bebek denememi gecen ay yasadim nisan sonunda transferim oldu malesef kimyasal gebelikle sonuclandi(Cok tuhaf bir surecti)
simdi dondurulmus embriyo transferimi yaptirmak istiyorum. En erken ne zaman baslayabilirim sizce, bilginiz varmi acaba? Mayis 6 da kanamam basladi 6 gun surdu malesef kimysaldan dolayi. Hazirandaki adetimle baslanilabilirmi tedaviye sizce problem olur mu?
epeydir sessiz takipciniz olarak izliyorum sizi, artik bende paylasmak istedim yasadiklarimi. Bjk ve hayalimm77 sisiznde kimysal gebelik oldu biliyorum. Happy12, babygirl sizler sonuc bekliyorsunuz heralde. Insallah hayirlisi ile sonuclanir hepimiz mutlu oluruz burda. Aldigim bir guzel habr mutlu ediyor beni, eminim herkese moral oluyor. bizi bizden baskasi anlamaz Allah tez zamanda bebislerimizi gondersin insallah hayirlisi ile.
neslihan80 Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim insallah, cansuyu, doga sizlerinde insallah. Ensu, muhip, dusukrezerv bizede nasip olsun ins. Hamilelik. Aklimda kalan isimleri saydim canlar,
Allah hepimizin gonlunun muradini versin. Dualarimdasiniz...
Çok duyduk canım böyle adet ağrısı gibi olup gebe kalan. İnşallah bebişin yuvarlanıodur karnında tatlımmya arkadaslar bsy soracam 9. günüm bugun transferden sonra ve karın ağrım oluyo. adetımede normalde var ama bole bı sıslık ve ağrım oluyo arada... hıç boyle yasayan varmı ?
HAPPY NASILSIN CANIM UMARIM YARIN GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE AĞRILARI KAFANA TAKMA BİR ARKADASIMINDA ÖYLEYDİ ADET OLUCAK GİBİ COK KÖTÜYÜM DİYORDU AMA SONRA GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK İNŞALLAH SENİNDE ÖYLEDİR.
AAA BİZİ UNUTMUŞSUN DUANDA... BENDE SENLE AYNI YAŞTAYIM İLK TÜP NEGATİF BENİMDE GEÇEN YIL YAPTIRMIŞTIM. ŞİMDİ HANDE HANIMA GİTTİM MEMORİALDA GÖRÜŞMEYE AMA BENİM RAHİMDE POLİP CIKTI ALDIRICAM ÖYLE BAŞLICAM İNŞALLAH
ayy sen dıyınce o kadar güzel geldıkııı:) ınsallah oyledır çok kaptırmak ıstemıyorum ama ınsan ıste kendını alamıyo ne yazıkkı allahım hepımızın kalbıne göre versın ınsallahÇok duyduk canım böyle adet ağrısı gibi olup gebe kalan. İnşallah bebişin yuvarlanıodur karnında tatlımm
ayy canım benım ınsallah hayırlı güzel haberler alırım yarın...çok heycanlıyım kendımı dınlıyorm oyüzden ama kramp gıbı oluyo rabbım hepimizin yüzünü ınsallah güldürsün.. hepımıze güzel haberler vermeyı nasıp etsın tez zamanda
merhaba kızlar
dun kan pıhtılasma testını yaptırdık
ve dun ogleden sonra rahım fılmi icin randevum vardı
adet gunlerımdeyım dıye beta hcg de verdım her ıhtımale karsı
ıdrar testı yaptım sılık cıktı test bozuktur dedım
dun kan sonucum 65 cıktı cok saskınım
semra hanım ben 14 sene normal yolla hamıle kalamadıgım ıcın yuzde ıkı sansın var gebelık ıcın rahım fılmını cektırelım demıstı ıyıkı kan testını yaptırmısım
ama kontrolde ıkı defa vajınal ultrason bır defada rahım agzı kontrolu yaptılar
aksam kanamam oldu hala leke seklınde kanamam var ve adet sancımda var
korkuyorum dogrusu
ALLAH nasıb eder ınsaAALLAH kucagımıza almayı
hepımıze nasıb olsun hayırlı saglıklı evlatlar saglıklı hamılelıkler
sagol canımAaa bebişin sana sürpriz yapmış canım:)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..bi arkadaşın da aynen böyle oldu tedavi için İstanbul'a gitti test yaptı ki hamilee :))
merhaba kızlar
dun kan pıhtılasma testını yaptırdık
ve dun ogleden sonra rahım fılmi icin randevum vardı
adet gunlerımdeyım dıye beta hcg de verdım her ıhtımale karsı
ıdrar testı yaptım sılık cıktı test bozuktur dedım
dun kan sonucum 65 cıktı cok saskınım
semra hanım ben 14 sene normal yolla hamıle kalamadıgım ıcın yuzde ıkı sansın var gebelık ıcın rahım fılmını cektırelım demıstı ıyıkı kan testını yaptırmısım
ama kontrolde ıkı defa vajınal ultrason bır defada rahım agzı kontrolu yaptılar
aksam kanamam oldu hala leke seklınde kanamam var ve adet sancımda var
korkuyorum dogrusu
ALLAH nasıb eder ınsaAALLAH kucagımıza almayı
hepımıze nasıb olsun hayırlı saglıklı evlatlar saglıklı hamılelıkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?