Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

valla hiç bilmiyorum bir türlü iğnelere başlayamadık birden erkken menopoz oluyr mu bilmiyorum 2 aydır sagda hiç yumurta yok solda 3 tane oda 1mm-2mm falan bilmiyorm nolacak
Yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir beslenme düzenini değiştirip takviye kullanmayı dene istersen erkeklerde sperm kalitesi için var olan takviye yumurta içinde var ben kuru incir kestane balı arı sütü polen propolis kullandım( bizim arılarımız var katkısız kendimiz yapıyoruz eşimle kendimize yetecek kadar) benimde 8 oluyordu genelde 4 dölleniyordu bu sefer 11 tane toplandı 8 döllendi 3 tanesi devam etti ( eşimde morfoloji ve varikosel problemi var) bence beslenmene odaklan

Kızlar bugün 6.günüm adet olcak gibi ağrım var normalde adet olma günüm bu sekilde olup tutunan var mı yoksa adet mi olacağım anlayamıyorum

Nameless Warrior canım hadi bakalım kavuştunuz annesine sıkı sıkı tuttunsun inşallah kalbim seninel
Canım bebişlerimi aldım geldim. Umarım benimle kalırlar Bugün transfer esnasında hepimize dua ettim rabbim dileyen isteyen herkese sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin diye

İnşallah senin içinde hayırlısı olsun canım benim

Kızlar bugün 6.günüm adet olcak gibi ağrım var normalde adet olma günüm bu sekilde olup tutunan var mı yoksa adet mi olacağım anlayamıyorum
Benim en büyük belirtim adet ağrısıydı adet olacağım sanmıştım hatta adetten bir kaç gün önce çenemde sivilce çıkardı o bile çıktı..çok şükür pozitifti

Merhaba benim de bu şekilde çok yoğun adet ağrılarım vardı adet öncesi yaşadıklarımın hepsini yaşadım göğüslerim felan da çok ağrıyordu ama çok şükür ki pozitif sonuç aldık hiç ümitsizliğe kapılmayın

Ona nisan ayından beri dikkat ediyorum zaten incir zeytinyagı iciyorum qenzim iciyorum aslan pencesi çikolata kisti olanlara tavsiye edilmiyor diye okumuştum bir tek onu kullanmıyorm sigara da kullanıyorudm onu da bıraktım aksi gibi bunları yapmamışken 10 tane cıkıyordu yumurta yapmaya başladıktan sonra 3 e düştü :))

Kızlar merhaba bugün transferimin 8.günü elimde hcg yoktu lh testi vardı dayanamadım lh testi yaptım yaptığım an önce t çizgisi çıktı sizce var mı bişiler ?
Eki Görüntüle 2884021
Canım bu test ile öğrenen çok var gayette koyu çıkmış ancak yanılma payıda var istersen bununla hiç kafanı karıştırma varsa gebelik testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…