Benim 10. Günde kanda çıktı degerim. Umarım çok güzel sonuçlanır, bol şans..Ben bu sefer inaniyorummmmm
Esim gecenkinden dolayi izin vermiorr
Insallah canim benim insallah Allah senin bebislerinide sana bagislasinnnn hep birlikte ayni zamanda anniss olalimmo zaman son birgün sıkalım dişimizi ama bende sizin sonucun pozitif olacağına çok inanıyorum
Ay hadi inşallah. Ben de burada heyecanlanıyorumPoztif mi acabaa:))
Insallah canimmm:))Benim 10. Günde kanda çıktı degerim. Umarım çok güzel sonuçlanır, bol şans..
Hehehahaah bana kalsa bende verirdom frenliyolar onumde engeller varrAy hadi inşallah. Ben de burada heyecanlanıyorummaşallah sabırlısınız ben 5. gün kan vermiştim
ben dr oldu adet agrisi.simdi de var.ama degerlerim iyi tutmus gibi gozukuyorKızlar bugün 6.günüm adet olcak gibi ağrım var normalde adet olma günüm bu sekilde olup tutunan var mı yoksa adet mi olacağım anlayamıyorum
Yaa insallah valla biz derken ikimizi kastediyorum hep suan en yakın biz sonuclarimizi alacağızBen bu sefer inaniyorummmmm
merhaba nasilsin canim??ben bugun tets verdim yine 125oldu iki kati yukselmis.bakalim gonul hanim ne diyor.Evet ilk transferimdi negatif oldu şimdi gene yaptık bakalım :) 7. gün zorlu bi 7. gün oldu ama
Evet ilk transferimdi negatif oldu şimdi gene yaptık bakalım :) 7. gün zorlu bi 7. gün olduama
Ya bak ben sana ne dedimmmmerhaba nasilsin canim??ben bugun tets verdim yine 125oldu iki kati yukselmis.bakalim gonul hanim ne diyor.
Olabilir. Gebelikte de T çizgisi böyle koyu çıkıyormuş.Kızlar merhaba bugün transferimin 8.günü elimde hcg yoktu lh testi vardı dayanamadım lh testi yaptım yaptığım an önce t çizgisi çıktı sizce var mı bişiler ?
Eki Görüntüle 2884021
Bende de adet agrisi var gibi ara ara kramp gibi girio kasiklarima bakalim yarin dananin kuyrugu kopar :)merhaba nasilsin canim??ben bugun tets verdim yine 125oldu iki kati yukselmis.bakalim gonul hanim ne diyor.
Ya bak ben sana ne dedimmm
Ikiye katlamis ferah tut icinii Allahin izniylee :))yine de icim rahat etmiyirrr gonul hanimin cevabini bekliyorum
bu neki bem hic duymadim.hLKızlar merhaba bugün transferimin 8.günü elimde hcg yoktu lh testi vardı dayanamadım lh testi yaptım yaptığım an önce t çizgisi çıktı sizce var mı bişiler ?
Eki Görüntüle 2884021
insallahhh canim senin de guzel haberlerini bekliyorum.yarinmk test gunun???Ikiye katlamis ferah tut icinii Allahin izniylee :))
Yumurtlamani belirleyen hormon yumurtlama zamani bu hormon yukselirbu neki bem hic duymadim.hL
Evetttinsallahhh canim senin de guzel haberlerini bekliyorum.yarinmk test gunun???
Gerçekten hiç belirtilere takılmayın ben ağlaya ağlaya gittim test vermeye negatif çıkacak diye ama sonucu güzel oldu inşallah güzel haberler alacaksınızÇok tesekkür ederim umut oldunuz umarım bizimde pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?