Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Translokasyon taşıyıcılarına çıkan raporda dahi pgt li tup bebek yaptırılmalidir diyor..bana Murat hoca nin dedikleri karışık geldi ve üzdü neyse enerjimizi bozmayalım,ben pgt yi beklerken ,sende yeni tedaviye başlarken pozitif düşünelim..Dua edelim..Sonucta oyle yada böyle verecek olan Allah
Haydaa iyice kafalar karisik pgt ile trizomi tespit mumkun degil yahu doktorun dili surcmus akli karismis olmali o an

Haydaa iyice kafalar karisik pgt ile trizomi tespit edilememesi mumkun degil yahu doktorun dili surcmus akli karismis olmali o an
Ya valla pek bilmiyorum, çünkü direkt translokasyonu tespit etmek için ayrı bir pgt var dedi. Hatta pgt birkaç çeşit demisti,ama trizomi pgt uygulansa da garanti değil.demisti.. ..tabi ben bilmediğim için sadece dinledim...

Haydaa iyice kafalar karisik pgt ile trizomi tespit edilememesi mumkun degil yahu doktorun dili surcmus akli karismis olmali o an
Yok yok trizomi tespit edilebiliyor.
ama mesela 13.kromozom trizomi ve gitmiş yapışıklık yapmış bu tespit edilemiyor . Zaten tuhaf olan da bu . Ben çok zor algıladım valla ,hatta hocaya dedim ki “hocam bu kromozomların bize çizelgesini verin olmadı bu mevzu çok karışık” diye de adamcağız güldü bana

Evet , Allah nasip ettiyse Rabbimin bi mucizesi olur inş . Biraz da gözü karartmak lazım .. Kötü bişey değil sonuçta onca insan yaptırıyor.. Allah hayırlı olanı nasip etsin bizlere de ..
Sende ara artık sonuç ne alemde , ben çatlardım valla

Amin inşallah
Ya hiç arayamam, Allah korusun negatif bir şey söylenir ise üzülürüm,eşimde bugün yurtdisina gidiyor zaten ,tek başıma olmak istemem bu süreçte...bakalım inşallah güzel haberi Memorial bize verir,hayirla sağlıkla

Simdi anladim, o sekilde mumkundur tespit edilememesi, mantiga oturuyor en azindan. Dusundugumden daha karmasikmis translokasyon pgtsi kizlar, insallah gonlunuze gore olur sizin de, cabalayan herkesin de

Beni de az önce aradılar. Bugün 3. gün. İlk gün 17 yumurtadan 8 i döllenmişti. Sonradan döllenen olmamış. Bu 8 embriyonun 4 ü iyi kalite, 3 ü orta kalite, 1 tanesi de geriden geliyormuş. Yarın ve öbür gün tekrar arayacaklar. 5. güne ulaşan ve pgt ye uygun olanları da pgt ye göndereceğiz dediler. Kötü bir sonuç değil demi? Sayının az olması üzdü biraz beni

Bence hiç kötü bir tablo değil,hatta iyi bir tablo..az dollenen olması sizi biraz üzmüş olabilir ama 8 embriyonun o yada bu şekilde ilerlemesi güzel bir durum insallah hepsi 5.gune gider ve pgt den hayirla güzel donus olur..

Çok teşekkür ederim gerçekten. Yani ilk konuştuğumuzda 5 emriboya kadar pgt göndeririz demiştik. Doktor da sayı çok daha fazla olacak gibi duruyor ve pgt ye göndermeye gerek kalmayabilir demişti. Az önce arayıp pgt ye uygun olanları pgt ye göndermeyi öneriyoruz deyince acaba bir problem mi var dedim. Arayan hemşireye sordum aslında ama sadece 5. güne gelen embriyo sayısı önemli bizim için dedi. Ben de üstelemek istemedim. Hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…