Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah bu yolda yürüyen herkeze önce sabır versin çünkü çok zor bi süreç ve hastane kontrolleri çok sıkı tutuyo bu da doğal olarak insanı strese sokuyo her aşamadı çok heyecanlı hele bide üçüncü gün arayıp embriyonun durumunu öğrenmek ogün yaşadığım sevinç tarif bile edilemez dördüncü gün çok rahat aradım ama embriyolarımın gelişiminin yavaşladığını öğrenince yıkıldım transfere gittim ama çok umutsuzdum taki embriyolarımın görüntüsü verilene kadar ne olursa olsun onlar benimdi rabbime hep dua ettim onları istedim hayalettim heyecanla bekledim ama olmadı nasip değilmiş bu süreçte bütün belirtileri yaşadım oldu sandım ama olmadı çok zordu onların beni bizi bırakkıp gittiğini kabul etmek allah bi şekilde sabrını veriyo ama unutturmuyo tabi tekrar tedavi olucam rabbim o gücü tekrar verirse

canım aynı duyguları yaşıyoruz ,yaşadıklarımız okadar zorki, yaşamayanlar anlamıyo, bir arkadaşım geçen diyorki bana; "bizim olmasa biz bu kadar uğraşmazdık" söylemek ne kadar kolay geliyo yaşamayana

Ben öyle lafı söyleyen kişiden uzak dururdum evet dediğin gibi bu sorunu yaşamayan kimse bizi anlayamaz anlamadı da mümkün değil bizim rüyalarımız da gördüğümüz şeyi onlar yaşıyolar evet bazılarının hiç birzaman olmıycak hayat bu her ne olursa olsun hayat devam ediyor allah bizi bununla sınamasın çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin en tez zaman da inşaallah

Sağol canım kısmetse yarın dualarınıza ihtiyacım var. Allaha emanet olun

rabbim yardımcın olsun emeğin boşa gitmesin duamız seninle

Heycanımdan uyuyamadım bırazdsn cıkıp kan testımı verecem. Dua edın bana olumsuz olcak dıye korkuyorum.kalbım cıkcak yerınden. Rabbım kalbımıze gore versın ınsallh.

happy bende sabah hemen açtım senden haber var mı diye inşallah güzel haberi bekliyorum Rabbim ol demiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…