- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
Insallah oyle olur caniminternette okumuş ve araştırmıştım.dondurulmuş embriyoların tutunması daha kolay oluyormuş.çünkü rahim çok ilaç etkisinde kalmıyor doğal haliyle oluyormuş.
Aynen öyle canım eleleyız dua arkadaslarıyız. Allah dıyıp dua edıp gerısını bırakın. Sıkıntıya gırınce dua edın dusunmeyın.Amin canim burda birimizin mutlulugu hepimizin mutlulugu birlikteyiz eleleyiz yanyana olamasakta birbirimizi hic tanimasakta yurek yuregeyiz burda biz cok guclu kadinlariz bunlarda gecicek inaniyorum hepimiz gulucez hep birlikte yeterki Allah diyelim
Unuturmuyum canim hepinizin yazdiklarini okuyorum, ilk aklima gelenleri yazdim o an ama hepiniz dualarimdasinizHAPPY NASILSIN CANIM UMARIM YARIN GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE AĞRILARI KAFANA TAKMA BİR ARKADASIMINDA ÖYLEYDİ ADET OLUCAK GİBİ COK KÖTÜYÜM DİYORDU AMA SONRA GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK İNŞALLAH SENİNDE ÖYLEDİR.
AAA BİZİ UNUTMUŞSUN DUANDA... BENDE SENLE AYNI YAŞTAYIM İLK TÜP NEGATİF BENİMDE GEÇEN YIL YAPTIRMIŞTIM. ŞİMDİ HANDE HANIMA GİTTİM MEMORİALDA GÖRÜŞMEYE AMA BENİM RAHİMDE POLİP CIKTI ALDIRICAM ÖYLE BAŞLICAM İNŞALLAH
Cok saol canım allah ınsallah sızlerede nasııp etsın en yakın zamanda ınsallah. Dualarımdasınız hepınız herzaman.hayırlı birşekilde sorunsuz devam edip analı babalı kucağına almayı nasip etsin canım çok mutlu oldum bizlere umutsun bizede dua ett
hayırlı olsun tebrık ederımDostlarımmm benım hamıleyımmm
Oh çok şükür ınsallah hep yükselır degerlerımız. Senın kacıncı gun canım bugunhayırlı olsun tebrık ederım
ALLAH sag salım kucagınıza almanızı nasıb etsın
bende testımı yenıledım 214 e cıkmıs sukurler olsun
Caniimm simdi gordum cok cok mutlu oldum. Ne guzel bir haber yaa. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun canim benimmCok saol canım allah ınsallah sızlerede nasııp etsın en yakın zamanda ınsallah. Dualarımdasınız hepınız herzaman.
Allah o kadar buyukki.. sen tedaviye baslayacagin zamanda bi de bak kendiliginden hamile kaldigini gor.. sukurler olsun. Degerinde cok guzel masallah canim, Allah tamamina ermeyi nasip etsin insallahhayırlı olsun tebrbakederim
ınsaALLAH canımOh çok şükür ınsallah hep yükselır degerlerımız. Senın kacıncı gun canım bugun
Allah o kadar buyukki.. sen tedaviye baslayacagin zamanda bi de bak kendiliginden hamile kaldigini gor.. sukurler olsun. Degerinde cok guzel masallah canim, Allah tamamina ermeyi nasip etsin insallah
canım inşallah,güzel haberler geldikçe bizde çok mutlu oluyoruz,inşallah hayırlısı olsun canım,Amin canım amin allah hepimize tdk tek nasıp etsın. Hepınızı cok sevıyorum dert arkadaslarım
maşallah canımhayırlı olsun tebrık ederım
Allah razı olsun canım valla benım dualarımda da sızler varsınız hepte olacaksınız. Canım 13 u cars transfer gunum 23 u test gunum. 10 gun yanı transfer gunu sayılmıyormuş. Pazartesı tekrar yapılcak allahım ınsallh hevesımızı kursagımızda bırakmazda degerımız yukselırTopik imiz çok güzel olduu hayırlar getiriyo inşallah hepimize :)) dualar çok önemli hiç bırakmayalım duayı happy12 canım bu sabah namazında bile duamdaydın Rabbim yzünü güldürdü çok şükür. Darısı bizim başımza inşallah :) değerin de çok güzel maşallahhh maşallah kaçıncı günündü canım transfer günü de sayılıyor mu? Canım benim Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Bana 12 gün sonra test günü verdiler. 10. Günü yaptırayım bari:) ama maşallah değerin 10. Gün için yüksek 2 embriyo mu transfer edildi ikiz olabilir bence öyleyse. Belirti olmadı pek dimi bel ağrısı dışında kanama flnAllah razı olsun canım valla benım dualarımda da sızler varsınız hepte olacaksınız. Canım 13 u cars transfer gunum 23 u test gunum. 10 gun yanı transfer gunu sayılmıyormuş. Pazartesı tekrar yapılcak allahım ınsallh hevesımızı kursagımızda bırakmazda degerımız yukselır
Ikı transfer canım eevet ztn aylın hoca dedı bak ıkız olur dıye aman hıc onemlı degıl rabbım saglıklısını nasıp etsın de dedımm:) cNım 10 ve 12. Gun pazartesı bıdaha yapılcak yukselmışmı dıye. Valla belırtıyı dıyım sana acayıp vuran arada karın agrısı kramp gıbı. Ve kasık ta batma. Belım hıc agrımadı. Bıde goguslerım cok şişti. Bıde:) hanı bılmıyorum ama jel tapıyorum ya rengı degıstı sankı daha kanlı canlı renk oldu:)?Bana 12 gün sonra test günü verdiler. 10. Günü yaptırayım bari:) ama maşallah değerin 10. Gün için yüksek 2 embriyo mu transfer edildi ikiz olabilir bence öyleyse. Belirti olmadı pek dimi bel ağrısı dışında kanama fln
Yaaa bildimmm bildiiim ikiz bebişleeer :)) maşallah dediğin gibi Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah. Hadi darısı başımıza canım benim bugün sayende çok mutlu olduk. Sırada kimler var bakalım :))Ikı transfer canım eevet ztn aylın hoca dedı bak ıkız olur dıye aman hıc onemlı degıl rabbım saglıklısını nasıp etsın de dedımm:) cNım 10 ve 12. Gun pazartesı bıdaha yapılcak yukselmışmı dıye. Valla belırtıyı dıyım sana acayıp vuran arada karın agrısı kramp gıbı. Ve kasık ta batma. Belım hıc agrımadı. Bıde goguslerım cok şişti. Bıde:) hanı bılmıyorum ama jel tapıyorum ya rengı degıstı sankı daha kanlı canlı renk oldu:)?
Allah hepımıze nasıp etsın kollarımız evlerımız cocuksuzlugu yasamasın ınsallah evlerımızde bebek koksun onun bereketı olsun ınsallah cumlemızın... Allah saglıklısını hayırlısını nasıp etsın. Gonlunu ferah tut. Bol bol dua et gunde 7 kunut oku transfer yapıldıktan sonra dualarını bebegını tut oku her gece yatarken tut onu ve oku. Bol bol dua baska hıcbsy degıl....Yaaa bildimmm bildiiim ikiz bebişleeer :)) maşallah dediğin gibi Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah. Hadi darısı başımıza canım benim bugün sayende çok mutlu olduk. Sırada kimler var bakalım :))
Amiiin canım ne güzel yazmışsın. Namaz kılamıycam bikaç gün eğilip kalkmamak gerekiomuşAllah hepımıze nasıp etsın kollarımız evlerımız cocuksuzlugu yasamasın ınsallah evlerımızde bebek koksun onun bereketı olsun ınsallah cumlemızın... Allah saglıklısını hayırlısını nasıp etsın. Gonlunu ferah tut. Bol bol dua et gunde 7 kunut oku transfer yapıldıktan sonra dualarını bebegını tut oku her gece yatarken tut onu ve oku. Bol bol dua baska hıcbsy degıl....
Canım ztn abdest alırkende dıkkat et ayagını kaldırma ben ayrı sıseye su doldurdum abdestte ınu doktum banyoda allah kabul ederse. Dıkjat et cok gerınöe ama dıyorum ya dua dua. Allah ol derse ztn olacak. Ananas tadım bı dılım aksamlarıda. Badem ıncır ve bol kayısı. Kabız olma.Amiiin canım ne güzel yazmışsın. Namaz kılamıycam bikaç gün eğilip kalkmamak gerekiomuş7 kunut 1 meryem okuycam hergün inşallah hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?