- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
sagol canım
oyle oldu canım 14 senede ılk defa kendılıgınden gebe kaldım ALLAH nasıb ettı sukurler olsun
lekelenmelerım korkutuyor benı dıger ıkı gebelıgımdede lekelenmelerım vardı kaybettım onları
ALLAH bunu hayırlısıyla saglıkla nasıb eder ınsaALLAH
amin canım allah kabul etsın ınsallah cümlemızın dualarınıinşallah canım kaptırmadan da olmuyor umut etmezsek nasıl yaşarız duamız seninle şimdi namaz kıldım rabbim şu cuma günü hayırlısı ise herkese herkese
ayyyy mucizeler dolu.. allah ol dedıkten sonra ıste zaman mekan yok en büyük orneğı allah sağ sağlım kucağına aldırsın ınsallah canımmerhaba kızlar
dun kan pıhtılasma testını yaptırdık
ve dun ogleden sonra rahım fılmi icin randevum vardı
adet gunlerımdeyım dıye beta hcg de verdım her ıhtımale karsı
ıdrar testı yaptım sılık cıktı test bozuktur dedım
dun kan sonucum 65 cıktı cok saskınım
semra hanım ben 14 sene normal yolla hamıle kalamadıgım ıcın yuzde ıkı sansın var gebelık ıcın rahım fılmını cektırelım demıstı ıyıkı kan testını yaptırmısım
ama kontrolde ıkı defa vajınal ultrason bır defada rahım agzı kontrolu yaptılar
aksam kanamam oldu hala leke seklınde kanamam var ve adet sancımda var
korkuyorum dogrusu
ALLAH nasıb eder ınsaAALLAH kucagımıza almayı
hepımıze nasıb olsun hayırlı saglıklı evlatlar saglıklı hamılelıkler
canım bende basladım mecbur..ama ztn doktorumda baslamaman ıçın bı neden yok dedı .strse gırme yeter dedı.. zannetmıorm bsy olacağını yanı ınsalalh olmaz..çünkü bende oyleydımKızlar ben pzartesi işe başlıycam inş bi sıkıntı olur mu işe gitmek. Yorucu bi işim yok masabaşı. Ama oturmak iyi gelir mi ki bilmiyorum?
karneleri verip gidecem ben de canım .inşallah her şey normaldir ve bayram sonu adetle başladım insallahAminnnnnnnnn canım inşallahhhhhh Rabbim cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin.bende aynen 15 haziran gibi ön görüşme yapıp ramazandan sonraki adette başlamak istiyorum tabi hocada ne derse bakalım sanada hayırlı cumalar canım
Kızlar ben pzartesi işe başlıycam inş bi sıkıntı olur mu işe gitmek. Yorucu bi işim yok masabaşı. Ama oturmak iyi gelir mi ki bilmiyorum?
Bende cars oldum transfer ıse 1 hafta sonra basladjm dıkkat ede edeNacizane tavsiyem en az transferin ilk üç gününde evde dinlenmek. Cumartesi olacak transfer pazar ilk günü olsa Pazartesi çok erken tüm gün oturmak için.
canım inşallah güzel haberin belirtisidir bu ağrılar, inşallah yarın güzel haberler bekliyoruz canımya arkadaslar bsy soracam 9. günüm bugun transferden sonra ve karın ağrım oluyo. adetımede normalde var ama bole bı sıslık ve ağrım oluyo arada... hıç boyle yasayan varmı ?
yarınmı transfer hiç haberim olmadı okuyamadım sanırımMecbur başlıycam kızlar Rabbim ol dediyse olur. 2 gün dinlenicem gerisi Allah kerim. Tabi yarın bi aksilik olmaz da transferim olursa inşallahh
yarınmı transfer hiç haberim olmadı okuyamadım sanırım
inşallah hayırlısı olur canımMecbur başlıycam kızlar Rabbim ol dediyse olur. 2 gün dinlenicem gerisi Allah kerim. Tabi yarın bi aksilik olmaz da transferim olursa inşallahh
Sağol canım kısmetse yarın dualarınıza ihtiyacım var. Allaha emanet olunyarınmı transfer hiç haberim olmadı okuyamadım sanırım
doğru mu anladım normal yolla gebe mi kalmışın ayy ne güzel devamını tamamını getirsin rabbim
Canım o zaman kan pıhtılasma testını yaptirman isabet olmuş :) tedaviyle gebe kaldığın için onlar öyle olmuştur bu kendisi geldi..muhtemelen muayenelerden kaynaklı kanamadır yada yerleşiyordur..progesteron ölçtürüp hemen ilaç başlayabilirsin dr la paylaştınmı durumunu eski gebelik kayıplarını
ayyyy mucizeler dolu.. allah ol dedıkten sonra ıste zaman mekan yok en büyük orneğı allah sağ sağlım kucağına aldırsın ınsallah canım
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar ben bu ay bırde degısık seyler uyguladım gecen sene aldıgım klomen vardı esımde bır hap kullandı vıtamındı
esım aynı zamanda kecıboynuzu ozutu ıctı bende denedım ama onu ıcemedım
tedavıden once denıyelım dedık adetımın 16 veyq 17 gunlerınde yumurtladım sanırım
memorıalde ayse hanım yumurtamın catladıgını soyledı o zaman belkı dedım olmustur
semra hanım rahım fılmı ıstedı benden normalde adet bıtımınden 2 *3 gun sonra cekılırmıs hamılelık olmadıgı garantı oluyor dıye
semra hanım bıze sordu sence dogal yolla hamıle olman yuzde kactır dıye ben kucuk bı ıhtımaldır dedım
semra hanımm yuzde ıkı dedı onun ıcın hamıle olmadıgımı varsayarak rahım fılmı ıstedı dun ıcın ben o aksam test yaptım sılık cızgı cıktı daha sonra 3 tane daha yaptım onlarda sılık cıktı bı yandanda lekelenmelerım gelıyordu muayeneden sonra
rahım fılmının cekılecegı gun sabah test yaptırdım sukurler olsun yuzde ıkı ıhtımal tuttu
yaptırmasaydım rahım fılmınde bılmeden kaybedıcektım belkıde
hasteneye haber verdım randevuları ıptal ettım daha sonra ayse hanımın yardımcısı arayıp tebrık ettı sagolsun
ama ben ılgılerınden memnun kaldım gercekten her sorumun cevabını aldım
ALLAH ol dedıkten sonra zamanı geldıkten sonra nasıb oluyor
sımdı yarın kı testımde guzel cıkar ınsaALLAH
kızlar ben bu ay bırde degısık seyler uyguladım gecen sene aldıgım klomen vardı esımde bır hap kullandı vıtamındı
esım aynı zamanda kecıboynuzu ozutu ıctı bende denedım ama onu ıcemedım
tedavıden once denıyelım dedık adetımın 16 veyq 17 gunlerınde yumurtladım sanırım
memorıalde ayse hanım yumurtamın catladıgını soyledı o zaman belkı dedım olmustur
semra hanım rahım fılmı ıstedı benden normalde adet bıtımınden 2 *3 gun sonra cekılırmıs hamılelık olmadıgı garantı oluyor dıye
semra hanım bıze sordu sence dogal yolla hamıle olman yuzde kactır dıye ben kucuk bı ıhtımaldır dedım
semra hanımm yuzde ıkı dedı onun ıcın hamıle olmadıgımı varsayarak rahım fılmı ıstedı dun ıcın ben o aksam test yaptım sılık cızgı cıktı daha sonra 3 tane daha yaptım onlarda sılık cıktı bı yandanda lekelenmelerım gelıyordu muayeneden sonra
rahım fılmının cekılecegı gun sabah test yaptırdım sukurler olsun yuzde ıkı ıhtımal tuttu
yaptırmasaydım rahım fılmınde bılmeden kaybedıcektım belkıde
hasteneye haber verdım randevuları ıptal ettım daha sonra ayse hanımın yardımcısı arayıp tebrık ettı sagolsun
ama ben ılgılerınden memnun kaldım gercekten her sorumun cevabını aldım
ALLAH ol dedıkten sonra zamanı geldıkten sonra nasıb oluyor
sımdı yarın kı testımde guzel cıkar ınsaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?