Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım o zaman kan pıhtılasma testını yaptirman isabet olmuş :) tedaviyle gebe kaldığın için onlar öyle olmuştur bu kendisi geldi..muhtemelen muayenelerden kaynaklı kanamadır yada yerleşiyordur..progesteron ölçtürüp hemen ilaç başlayabilirsin dr la paylaştınmı durumunu eski gebelik kayıplarını

ayyyy mucizeler dolu.. allah ol dedıkten sonra ıste zaman mekan yok en büyük orneğı allah sağ sağlım kucağına aldırsın ınsallah canım

Kızlar ben pzartesi işe başlıycam inş bi sıkıntı olur mu işe gitmek. Yorucu bi işim yok masabaşı. Ama oturmak iyi gelir mi ki bilmiyorum?

Kızlar ben pzartesi işe başlıycam inş bi sıkıntı olur mu işe gitmek. Yorucu bi işim yok masabaşı. Ama oturmak iyi gelir mi ki bilmiyorum?
canım bende basladım mecbur..ama ztn doktorumda baslamaman ıçın bı neden yok dedı .strse gırme yeter dedı.. zannetmıorm bsy olacağını yanı ınsalalh olmaz..çünkü bende oyleydım

Ka
karneleri verip gidecem ben de canım .inşallah her şey normaldir ve bayram sonu adetle başladım insallah

Nacizane tavsiyem en az transferin ilk üç gününde evde dinlenmek. Cumartesi olacak transfer pazar ilk günü olsa Pazartesi çok erken tüm gün oturmak için.

Mecbur başlıycam kızlar Rabbim ol dediyse olur. 2 gün dinlenicem gerisi Allah kerim. Tabi yarın bi aksilik olmaz da transferim olursa inşallahh

ya arkadaslar bsy soracam 9. günüm bugun transferden sonra ve karın ağrım oluyo. adetımede normalde var ama bole bı sıslık ve ağrım oluyo arada... hıç boyle yasayan varmı ?
canım inşallah güzel haberin belirtisidir bu ağrılar, inşallah yarın güzel haberler bekliyoruz canım

Arkadaşlar bugün 4 gibi adet oldum. Uc hafta sonra on görüşmeye gideceğim. İstenilen tetkikleri yaptıracağım o zamana kadar. Fsh de isteniyor. Adetin üçüncü günü istiyorlar. Ben simdi ne zaman nasıl yaptirayim ,üçüncü gün pazar

doğru mu anladım normal yolla gebe mi kalmışın ayy ne güzel devamını tamamını getirsin rabbim

evet canım amın ALLAH ıstıyen herkese nasıb etsın

ınsaALLAH muayenelerdendır yarın kan testınnı tekrarlıycaz yeterı kadar artıs olur ınsaALLAH o zaman dahada rahatlıycam benım dıger ıkı gebelıgımde kan degerlerım yeterınce artmıyordu bu gun bı dr gıttım cok ılgısızdı henuz adet gunum oldugunu ustunden gecmedıgını degerın dusebılecegını fılan soyledı ama ben dr gıttım dıye saymıyorum onu hatta soyledıklerını cıddıye bıle almadım ALLAH bana bu kadar zaman uzerıne nasıb ettı bundan sonrasınıda nasıb eder ınsaALLAH ben progestan folık asıte basladım ve her ıhtımale karsı bebek aspırınıne baslıycam yarın ama onu gunde kac defa almam lazım bılmıyorum

ayyyy mucizeler dolu.. allah ol dedıkten sonra ıste zaman mekan yok en büyük orneğı allah sağ sağlım kucağına aldırsın ınsallah canım

ALLAH razı olsun canım butun ıstıyenlere nesıb etsın ALLAH hepımızın hamılelık haberı sıra sıra gelsın saglıcakla kucagımıza alalım yavrularımızı

kızlar ben bu ay bırde degısık seyler uyguladım gecen sene aldıgım klomen vardı esımde bır hap kullandı vıtamındı
esım aynı zamanda kecıboynuzu ozutu ıctı bende denedım ama onu ıcemedım
tedavıden once denıyelım dedık adetımın 16 veyq 17 gunlerınde yumurtladım sanırım
memorıalde ayse hanım yumurtamın catladıgını soyledı o zaman belkı dedım olmustur
semra hanım rahım fılmı ıstedı benden normalde adet bıtımınden 2 *3 gun sonra cekılırmıs hamılelık olmadıgı garantı oluyor dıye
semra hanım bıze sordu sence dogal yolla hamıle olman yuzde kactır dıye ben kucuk bı ıhtımaldır dedım
semra hanımm yuzde ıkı dedı onun ıcın hamıle olmadıgımı varsayarak rahım fılmı ıstedı dun ıcın ben o aksam test yaptım sılık cızgı cıktı daha sonra 3 tane daha yaptım onlarda sılık cıktı bı yandanda lekelenmelerım gelıyordu muayeneden sonra
rahım fılmının cekılecegı gun sabah test yaptırdım sukurler olsun yuzde ıkı ıhtımal tuttu
yaptırmasaydım rahım fılmınde bılmeden kaybedıcektım belkıde
hasteneye haber verdım randevuları ıptal ettım daha sonra ayse hanımın yardımcısı arayıp tebrık ettı sagolsun
ama ben ılgılerınden memnun kaldım gercekten her sorumun cevabını aldım
ALLAH ol dedıkten sonra zamanı geldıkten sonra nasıb oluyor
sımdı yarın kı testımde guzel cıkar ınsaALLAH

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allah diledikten sonra yüzde 1 ihtimal bile tutar..Allahın ilmi bir kez daha bilimi yanlışladı..senin birazda içine doğmuş galiba canım..aman herneyse sonuca bak sen..iinşallah değerin katlanarak artar..istanbulda olmanda bir hayır var bence bu defa gebeliğin devamı için tetkiklerini yap araştırılsın bir güzel sonra dön evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…