amin canım inşallah,bizlerde yaşarız inşallah o güzel duyguyuBen öyle lafı söyleyen kişiden uzak dururdum evet dediğin gibi bu sorunu yaşamayan kimse bizi anlayamaz anlamadı da mümkün değil bizim rüyalarımız da gördüğümüz şeyi onlar yaşıyolar evet bazılarının hiç birzaman olmıycak hayat bu her ne olursa olsun hayat devam ediyor allah bizi bununla sınamasın çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin en tez zaman da inşaallah
Allah tamamina erdirsin canim cok.cok.mutlu oldum.darisi tum isteyenlerin basina olsunDostlarımmm benım hamıleyımmm
canım çok sevindim nekadar güzel bir haberDostlarımmm benım hamıleyımmm
çok sevindim :)Dostlarımmm benım hamıleyımmm
Şimdi açtım baktım aklımdaydın acaba ne oldu diye ben inanıyordum senin hamile olduğuna çok ama çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla darısı inş bize olsun burdaki tüm arkadaşlaraDostlarımmm benım hamıleyımmm
Canım tekrar gözün aydın Rabbim daim etsin inşallahhhhhh buarada sen tedavin semra hocanın hastasımıydın ve sorun neydi kaçıncı denemenizdiHappy1t: 41085061 .!.:Allah hepınıze bunu yasatsın cok ınanın dua edın... Allah cok buyuk hepınızden aallah razı olsun hepınız duamdasınız
Canım benım deger 210.9 cıktı pazartesı tekrar bakılcak ınsallh yukselırse cok sujur bı sıkıtu olmucak sımdılıkAllah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Değern kaş canım?? Çok çok çok sevindimmmmm maşallah:))
Cnımm banu hn ıle basladım ayse hn ıle devAm ettım. Cokta memnun kaldım benı cok rahatlattı allah razı olsun. Amh degerım cok düşük tü ondan tüp bebek denıldı yasım 29 ve ılk denememdı. Allahs cok sukur bın sükürCanım tekrar gözün aydın Rabbim daim etsin inşallahhhhhh buarada sen tedavin semra hocanın hastasımıydın ve sorun neydi kaçıncı denemenizdi
amim canım tüm isteyenlere inşallahhh allah cok buyukAllah tamamina erdirsin canim cok.cok.mutlu oldum.darisi tum isteyenlerin basina olsun
Wvet canım ilk denemem allaha bınlerce sükür. Bikac kere yazdım ama cok dua edın hele transfer zamanı ve ondan sonra. Allah dualarınıza karsılık verdı cok şükür.Herkese merhabalar bugun özellikle happy icin girdim vee çok sevindim allah tamamina erdirsin bize de dua eemi senin ilk deneme miydi happy öpüyorum çok sevindim
Ah canım hepınızden allah razı olsun. Dualarımdasınız. Ben cektım bılıyorum rabbım hepımızın yüxünü güldürsün inşallhHappy12 o kadar çok sevindim ki sanki kendim hamileymis gibi tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin darısı geride kalan bizlere inşallah
Amin canim burda birimizin mutlulugu hepimizin mutlulugu birlikteyiz eleleyiz yanyana olamasakta birbirimizi hic tanimasakta yurek yuregeyiz burda biz cok guclu kadinlariz bunlarda gecicek inaniyorum hepimiz gulucez hep birlikte yeterki Allah diyelimAmin canım inşallah hepımıxın bı zamanı var ınsallah rzbbım tez zamanda hayırlısını versin. Hepınıze tek tek cok tesekkurler
Hosbuldum canim. Cok memnun olurum sorarsan. Sende ohss denen sey oldu o yuzden transferin ertelendi heralde. Insallah ayni zamanda hamile kalirizhoşgeldin canım, ben de nisanda tedavi gördüm ve transfer bile yapılamadı aynı soruyu ben de çok soruyorum.haftaya çarşamba doktorla randevum var.görüşme yapınca sana bilgi veririm. ama niyetim temmuzun sonundaki adetimle başlamak. benim de adetim erken oldu.7 mayıs,aşağı yukarı senle aynı zamana geliyor. tabi kimyasal gebeliği hiç bilmiyorum.daha doğrusu gebe hiç kalamadım... böyle birşeyde birkaç ay geçmesi gerektiğini düşünüyorum.ama istersen doktora sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?