Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amin canım inşallah,bizlerde yaşarız inşallah o güzel duyguyu

Herkese merhabalar bugun özellikle happy icin girdim vee çok sevindim allah tamamina erdirsin bize de dua eemi senin ilk deneme miydi happy öpüyorum çok sevindim

QUOTE="bjk, post: 41082801, member: 226920"]canım aynı duyguları yaşıyoruz ,yaşadıklarımız okadar zorki, yaşamayanlar anlamıyo, bir arkadaşım geçen diyorki bana; "bizim olmasa biz bu kadar uğraşmazdık" söylemek ne kadar kolay geliyo yaşamayana[/QUOTE]evet canım aynı lafı yakın bi arkadaşımdan bende duydum ve çok üzüldüm gerçekten o kapıda beklemeyen asla asla bizi anlamaz.Rabbim daha zor imtihan lar vermesin ama gerçekten buda zor bir imtihan.ama yinede bize laf söyleyen kalbimizi kıran insanlara da hiçbirşey ddemiyorum ve ddiyorum ki Rabbim kimseyi o kapılara düşürmesin düşen bizlerede tez zamanda hayırlısıyla dileklerimizi versin inşallahhhhhh. ..

TE="whiterose00, post: 41085745, member: 630088"]Canım gözün aydın
çok sevindim :)[/QUOTE]
Canımmm bende çokkkkk sevindim Rabbimmmm lütfen bizedr nasip etsin inşallahhhhhh inşallahhhhhh. ...

Happy1t: 41085061 .!.:
Allah hepınıze bunu yasatsın cok ınanın dua edın... Allah cok buyuk hepınızden aallah razı olsun hepınız duamdasınız
Canım tekrar gözün aydın Rabbim daim etsin inşallahhhhhh buarada sen tedavin semra hocanın hastasımıydın ve sorun neydi kaçıncı denemenizdi

Canım tekrar gözün aydın Rabbim daim etsin inşallahhhhhh buarada sen tedavin semra hocanın hastasımıydın ve sorun neydi kaçıncı denemenizdi
Cnımm banu hn ıle basladım ayse hn ıle devAm ettım. Cokta memnun kaldım benı cok rahatlattı allah razı olsun. Amh degerım cok düşük tü ondan tüp bebek denıldı yasım 29 ve ılk denememdı. Allahs cok sukur bın sükür

Herkese merhabalar bugun özellikle happy icin girdim vee çok sevindim allah tamamina erdirsin bize de dua eemi senin ilk deneme miydi happy öpüyorum çok sevindim
Wvet canım ilk denemem allaha bınlerce sükür. Bikac kere yazdım ama cok dua edın hele transfer zamanı ve ondan sonra. Allah dualarınıza karsılık verdı cok şükür.

Happy12 o kadar çok sevindim ki sanki kendim hamileymis gibi tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin darısı geride kalan bizlere inşallah
Ah canım hepınızden allah razı olsun. Dualarımdasınız. Ben cektım bılıyorum rabbım hepımızın yüxünü güldürsün inşallh

H Happy12 canim cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin saglikla insallah Rabbim bizim gonlumuzude boyle pir pir etsin mutluluktan sevincten

Amin canım inşallah hepımıxın bı zamanı var ınsallah rzbbım tez zamanda hayırlısını versin. Hepınıze tek tek cok tesekkurler
Amin canim burda birimizin mutlulugu hepimizin mutlulugu birlikteyiz eleleyiz yanyana olamasakta birbirimizi hic tanimasakta yurek yuregeyiz burda biz cok guclu kadinlariz bunlarda gecicek inaniyorum hepimiz gulucez hep birlikte yeterki Allah diyelim

Hosbuldum canim. Cok memnun olurum sorarsan. Sende ohss denen sey oldu o yuzden transferin ertelendi heralde. Insallah ayni zamanda hamile kaliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…