Canım test günümüz yarın@rededa
nolur sevinçten haber vermeyi unuttum de ...
Nameless Warrior
Yarın test günün mü ?
Erken gebelik testi falan ?
A aabirumut
Bugün sendeyiz Seda hadi sende beklediğimiz haberi ver ?
Olacak Allah’ın izniyle hep olumlu düşün
İnşallah yarın teyze olacağınız müjdesini paylaşacağım sizinleAllah in izniyle yarin güzel haber duyacağız senden
Morfoloji, hız ve çift taraflı varikosel var eşimde sayı iyi ama bazen test yapmak için bile yeterli miktar olmuyor. 3. Günden sonrasına devam etmiyordu 4. Tüp denememiz ilk kez 5 ve 6. Gün embriyolarımız var düşük kalite ama çok şükür .Proxed hız için mi faydası var acaba?
Şimdilik küfrünü yapayım iki hafta sonrada özüne yada pekmezini devam etsin bari.
Evet D ve C vitamini bizde kullandık hatta çok şükür bana bulaşmadı eşimden. İnşallah çok teşekkür ederim bilgi içinde. Sizin var mı gebelik falan peki? Tüp mü yaptırdınız?
Çok zor bir durum gerçekten , sanırım bu durum pek hayırlı değil gibi duruyor ama Rabbimden ümit kesilmezArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var dün yazmıştım aksama şiddetli kasık ağrısı ile kanama başladı sabah acile gittik progestan iğne haricinde proloton yaptilar durmustu vajinal muaynede yaptilar şu an değerim düşük olduğu için kese ile ilgili bir şey soylemediler simdi yine kasik agrisi ve kanama başladı memorial hemsirelere söylüyorum ilacinizi kullanın istirahat edin diyor böyle durumla karilasan var mı çok ağrım var.
Bu durumlari yasayan cok oluyor, forumda cok okudum. Kese veya kalp atisi goruldukten sonra proluton ve progestan durumu iyiye goturuyor. İnsallah senin icin de faydali olur bu ignelerArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var dün yazmıştım aksama şiddetli kasık ağrısı ile kanama başladı sabah acile gittik progestan iğne haricinde proloton yaptilar durmustu vajinal muaynede yaptilar şu an değerim düşük olduğu için kese ile ilgili bir şey soylemediler simdi yine kasik agrisi ve kanama başladı memorial hemsirelere söylüyorum ilacinizi kullanın istirahat edin diyor böyle durumla karilasan var mı çok ağrım var.
Hic bilgim yok ama belki de ciddi ve bilinmesi gereken bir sey cikti ortaya. Ama ngs ile cozulebilecek bir sorun oldugunu umuyorum. Hoca ne diyecek, bizimle de paylas lutfenEki Görüntüle 2888520
Hanımlar ;
Eşimin 05.07.21 tarihinde verdiği FISH testi az önce sonuçlanmış ama pek anlayamadık. Yarın hocaya ulaşırız inş .
Sorunumuz 13/14 kromozom yapışıklığından traslokasyondu fakat 21. kromozomda da sorun bulunmuş
Gerçi olumlu bir sonuç yok ama bu testen veripte yorumlayacak var mı ?
İnş yarın ulaşabılırız doktoraHic bilgim yok ama belki de ciddi ve bilinmesi gereken bir sey cikti ortaya. Ama ngs ile cozulebilecek bir sorun oldugunu umuyorum. Hoca ne diyecek, bizimle de paylas lutfen
Yaaa harika bizi haberdar etAyyy evet ya yarın test günüm düşündükçe kalbim sıkışıyoryok kuzum cesaret edemedim evde test yapmaya
İnşallah hakkimizda hayirlisi olsun transferin bugun 15.günü 13.gün pazartesi günü 104 çıktı cuma tekrar baktiracagizBu durumlari yasayan cok oluyor, forumda cok okudum. Kese veya kalp atisi goruldukten sonra proluton ve progestan durumu iyiye goturuyor. İnsallah senin icin de faydali olur bu ignelertabii yat uzan, hep dinlen. İnsallah gececek bu gunler hemsire hattinin kisa ve oz cevaplarina takilma, hep oyleler. Su an deger kac? Transferim kacinci gunu?
Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç ama bir yumurta bir sperm yeterli olacak Allah izin verirse. Dilerim bud efa gönlünüzden geçen hayırlısıyla olsun.Morfoloji, hız ve çift taraflı varikosel var eşimde sayı iyi ama bazen test yapmak için bile yeterli miktar olmuyor. 3. Günden sonrasına devam etmiyordu 4. Tüp denememiz ilk kez 5 ve 6. Gün embriyolarımız var düşük kalite ama çok şükür .
Proxed muadili de var hız, morfoloji,sayı ve kalite için kullandık. Bayanlar için olanıda var bu arada . Spermlerin kendisini toparlaması 60 ila 72 gün arasında oluyormuş o yüzden tedaviyi erteledik bilerek . Çok yazdım ama bunları araştırmak makaleleri okumak eziyet umarım bir yardımı dokunur.
Emodex En iyi takviyelerden biri hız sayı ve morfoloji için içiniz rahat olsun, fazla sayıda takviye kullanınca da ters etki yaptığı oluyor haklı doktorunuz , tez zamanda kucağınıza alırsınız umarım. Oğlunuz olacak gibi geldi içime hadi inşallahAllah yardımcınız olsun çok zor bir süreç ama bir yumurta bir sperm yeterli olacak Allah izin verirse. Dilerim bud efa gönlünüzden geçen hayırlısıyla olsun.
Doktor eşime sadece keçi boynuzu kürü ile Emodex önerdi ama farklı birşey yok dedi. Korona olalı 3 ay bitti talviyelerş kullandık inşallah faydası olmuştur.
Eşimin sperm sayısı, hız ve morfolojide sıkıntı var. Engin Oral Özel kliniği var, yumurta toplama ve transferi Koç üniversitesi hastanesinde yaptı.Daha evvel kimde veya hangi merkezde tedavi oldunuz ?
Problem neydi ?
Hakkımızda hayırlısı artık bu ay gebelik olmasa kontrolüm var bakalım. Çok teşekkür ederimEmodex En iyi takviyelerden biri hız sayı ve morfoloji için içiniz rahat olsun, fazla sayıda takviye kullanınca da ters etki yaptığı oluyor haklı doktorunuz , tez zamanda kucağınıza alırsınız umarım. Oğlunuz olacak gibi geldi içime hadi inşallah
Bizde fish testi yaptırdık ama detaylı hatırlamıyorum.sadecd hatırladığım esinde 77 normal olan bizde 60..Yani sizinkinden daha düşük seviyelerde.. Yani istatiksel olarak 5 den 3 u sağlam gelecek...birde robersonian translokasyonunu arastirdigin zaman 21.kormozomda olan sıkıntıdan bahsedilir 13 ve 14 ile birlikte.. Yani 13 14 e etki eder şeklinde diyebiliriz..benimkinde de muhtemelen öyle yazıyordur ,bakmam lazım..Eki Görüntüle 2888520
Hanımlar ;
Eşimin 05.07.21 tarihinde verdiği FISH testi az önce sonuçlanmış ama pek anlayamadık. Yarın hocaya ulaşırız inş .
Sorunumuz 13/14 kromozom yapışıklığından traslokasyondu fakat 21. kromozomda da sorun bulunmuş
Gerçi olumlu bir sonuç yok ama bu testen veripte yorumlayacak var mı ?
Çok şaşırdım bu 21. Kromozomda ki hasar durumuna . Eşininkinde nasıl yazıyor acaba , kıyaslama için değil de oranı merak ettim , eşimin 1,3 ve çok fazla . Acaba bu sonucu hangi hocaya yorumlatmak lazımBizde fish testi yaptırdık ama detaylı hatırlamıyorum.sadecd hatırladığım esinde 77 normal olan bizde 60..Yani sizinkinden daha düşük seviyelerde.. Yani istatiksel olarak 5 den 3 u sağlam gelecek...birde robersonian translokasyonunu arastirdigin zaman 21.kormozomda olan sıkıntıdan bahsedilir 13 ve 14 ile birlikte.. Yani 13 14 e etki eder şeklinde diyebiliriz..benimkinde de muhtemelen öyle yazıyordur ,bakmam lazım..
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallahKızlarrrr bu sefer oldu şükürler olsun. Pozitif haberimi alır almaz hepinize dua ettim allahım dileyen isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
Benim.suan test sonucu yanımda değil.. bayram dönüşü bakabilirim..şimdi hemşire hattına yazdim.iletebilir misiniz diye..bakalım yonlendirirler ise bakar iletirim sana..Ben hiç detaylı bakmadım açıkçası.. Semra hoca yüzde 60 olayına bakmisti sadece cunkuÇok şaşırdım bu 21. Kromozomda ki hasar durumuna . Eşininkinde nasıl yazıyor acaba , kıyaslama için değil de oranı merak ettim , eşimin 1,3 ve çok fazla . Acaba bu sonucu hangi hocaya yorumlatmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?