- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
Yaaa bildimmm bildiiim ikiz bebişleeer :)) maşallah dediğin gibi Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah. Hadi darısı başımıza canım benim bugün sayende çok mutlu olduk. Sırada kimler var bakalım :))
Allah hepımıze nasıp etsın kollarımız evlerımız cocuksuzlugu yasamasın ınsallah evlerımızde bebek koksun onun bereketı olsun ınsallah cumlemızın... Allah saglıklısını hayırlısını nasıp etsın. Gonlunu ferah tut. Bol bol dua et gunde 7 kunut oku transfer yapıldıktan sonra dualarını bebegını tut oku her gece yatarken tut onu ve oku. Bol bol dua baska hıcbsy degıl....
Ayy sağol canım heycanlandım böle diyince:) benim karnım komple ağrıyo ya ama böle gaz varmış gibi. Bastırınca ağrıyo hassas bayağı. İdrar yolu enfeksiyonyndan şüphelendim idrarı yaparken de ağrı oluyo başta. Bilmiyorm ama sağlıksızım sanki şu an bebek de rahat edemicek gibi ortamında. Hayırlısı ile tutunur inşallah ama işte bu karnımın komplesindeki ağrı bi garip. Allah yazmış olsun inşallahSen varsın sırada :))Hayırlı olsun transferin canım..
Çok sağol canım tavsiyelerine harfiyen uyacağım. Kabız değilim inşallah yatmaktan olmam hemen kayısı yiyorm. Ananasımı yedim:) sen nasıl hissediosun belirtiler artacaktır günden güne :) kendini hissettirsin bebişler tez zamanda inşallah :) ikiz bak ben diyimVe ılık hatta soguga yakın suda dus al ztn cokta almada 3/4 gune al. Sıcak suyu onermıyolar
Ayy sağol canım heycanlandım böle diyince:) benim karnım komple ağrıyo ya ama böle gaz varmış gibi. Bastırınca ağrıyo hassas bayağı. İdrar yolu enfeksiyonyndan şüphelendim idrarı yaparken de ağrı oluyo başta. Bilmiyorm ama sağlıksızım sanki şu an bebek de rahat edemicek gibi ortamında. Hayırlısı ile tutunur inşallah ama işte bu karnımın komplesindeki ağrı bi garip. Allah yazmış olsun inşallah
Allah razı olsun canım benim sizler de benim duamdasınız. İnşallah aksi bi durum yoktur. Bu ağrılar opudan sonra hiç geçmedi midem zaten cayır cayır yanıyo ilaçlardan. Komple hassas yani karnım umarım geçer. Çok sağol canımCanım onlar normal daha transferin ilk günündesin.idrar ağrısı kullanılan ilaçlardan olabiliyor bendede bir kere olmuştu tek dozluk bir ilaç verdi dr geçti..güzel düşün güzel olsun inşallah..duamdasin herkesle birlikte
Caniimm transferin hayirli olsun. Aldin bebisini geldin annesiAllah razı olsun canım benim sizler de benim duamdasınız. İnşallah aksi bi durum yoktur. Bu ağrılar opudan sonra hiç geçmedi midem zaten cayır cayır yanıyo ilaçlardan. Komple hassas yani karnım umarım geçer. Çok sağol canım
merhaba kızlar
dun kan pıhtılasma testını yaptırdık
ve dun ogleden sonra rahım fılmi icin randevum vardı
adet gunlerımdeyım dıye beta hcg de verdım her ıhtımale karsı
ıdrar testı yaptım sılık cıktı test bozuktur dedım
dun kan sonucum 65 cıktı cok saskınım
semra hanım ben 14 sene normal yolla hamıle kalamadıgım ıcın yuzde ıkı sansın var gebelık ıcın rahım fılmını cektırelım demıstı ıyıkı kan testını yaptırmısım
ama kontrolde ıkı defa vajınal ultrason bır defada rahım agzı kontrolu yaptılar
aksam kanamam oldu hala leke seklınde kanamam var ve adet sancımda var
korkuyorum dogrusu
ALLAH nasıb eder ınsaAALLAH kucagımıza almayı
hepımıze nasıb olsun hayırlı saglıklı evlatlar saglıklı hamılelıkler
Arkadaşlar bugün 4 gibi adet oldum. Uc hafta sonra on görüşmeye gideceğim. İstenilen tetkikleri yaptıracağım o zamana kadar. Fsh de isteniyor. Adetin üçüncü günü istiyorlar. Ben simdi ne zaman nasıl yaptirayim ,üçüncü gün pazar
Allah bu yolda yürüyen herkeze önce sabır versin çünkü çok zor bi süreç ve hastane kontrolleri çok sıkı tutuyo bu da doğal olarak insanı strese sokuyo her aşamadı çok heyecanlı hele bide üçüncü gün arayıp embriyonun durumunu öğrenmek ogün yaşadığım sevinç tarif bile edilemez dördüncü gün çok rahat aradım ama embriyolarımın gelişiminin yavaşladığını öğrenince yıkıldım transfere gittim ama çok umutsuzdum taki embriyolarımın görüntüsü verilene kadar ne olursa olsun onlar benimdi rabbime hep dua ettim onları istedim hayalettim heyecanla bekledim ama olmadı nasip değilmiş bu süreçte bütün belirtileri yaşadım oldu sandım ama olmadı çok zordu onların beni bizi bırakkıp gittiğini kabul etmek allah bi şekilde sabrını veriyo ama unutturmuyo tabi tekrar tedavi olucam rabbim o gücü tekrar verirse
Ben öyle lafı söyleyen kişiden uzak dururdum evet dediğin gibi bu sorunu yaşamayan kimse bizi anlayamaz anlamadı da mümkün değil bizim rüyalarımız da gördüğümüz şeyi onlar yaşıyolar evet bazılarının hiç birzaman olmıycak hayat bu her ne olursa olsun hayat devam ediyor allah bizi bununla sınamasın çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin en tez zaman da inşaallah
Dostlarımmm benım hamıleyımmm
Cnımm banu hn ıle basladım ayse hn ıle devAm ettım. Cokta memnun kaldım benı cok rahatlattı allah razı olsun. Amh degerım cok düşük tü ondan tüp bebek denıldı yasım 29 ve ılk denememdı. Allahs cok sukur bın sükür
Hosbuldum canim. Cok memnun olurum sorarsan. Sende ohss denen sey oldu o yuzden transferin ertelendi heralde. Insallah ayni zamanda hamile kaliriz
:) nasıp be canım allah saglıklısını hayırlısını versın. Valla ben onlara dıkkat ettım allahta ol dedıkten sonra cok şükür allaha. Dıkkat et hareketlerıne. Ilk gunler olur oyle karında rahatsızlık. Ama nette okuduguna gore ılk gunlerde cok onemlıymıs. Yanı allah yardımcın olsun. Guzel dusun guzel olsun.Çok sağol canım tavsiyelerine harfiyen uyacağım. Kabız değilim inşallah yatmaktan olmam hemen kayısı yiyorm. Ananasımı yedim:) sen nasıl hissediosun belirtiler artacaktır günden güne :) kendini hissettirsin bebişler tez zamanda inşallah :) ikiz bak ben diyim
Canım hıc oyle deme bende oyleydım cok uzuldum yalan yok ama sonra onla basetmeyı ogrendım. Duanı et ve duanla ben hep ole dedım allAhım ben kımseyı kıskanmak ımrenmek ıstemıyorum dıye. Allah sabırını verıyo. Kafan rahat olcakkkı yumurtan olsun sınra guzel dusun dua etkı döllensın.ben artık 2.tedaviden sonra da kucağında yavrusu olan bir kadın ve anne diyen bir çocuk gördüğümde gözlerim doluyor.çünkü gittikçe umudum azalıyor.ve kendime diyorumki acaba bir gün ben de yaşayacakmıyım bu duyguyu....eksik hissediyorum kendimi
Benımde oyle bak 29 yasındayım okadar ıgneye 3 yumurta oldu tek ama cok şükür rabbıme tuttu. allah cok büyükyok canım benim yumurtam azalmış. iki tedavidir 2 yumurta toplanıyor biri gelişiyor.bu kez de döllenirken kromozom bozukluğu olmuş. iptal oldu.
Amh 0.01 den kucuk cık kıstımde var ama esımın sperm sonucu ıyı. Sıkıntı bendendı. Rabbım yuzunuze guldu. Insallah gepınızın de yuzunede guleramh değerin kaçki canım. eşinde bir sorun varmıydı ? ilk tedavi de sonuç süper... :)
İnşallah canım benim çook sağol evet aldım geldim bakalım inşallah hala benimledirlerCaniimm transferin hayirli olsun. Aldin bebisini geldin annesi2 gun guzelce dinlen. P.tesi is basi yapacakmissin hiic stres yapma ani hareketlerden kacin, Allah in izniyle biseycik olmaz. Rabbim yazdiysa her turlu olur zaten. Guzel dusun guzel olsun, hadi bakalim sirada senden guzel haberi almak var
Amh 0.01 den kucuk cık kıstımde var ama esımın sperm sonucu ıyı. Sıkıntı bendendı. Rabbım yuzunuze guldu. Insallah gepınızın de yuzunede guler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?