Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar.bende Sali günü memorial banu hanima ilk muayeneye gidicm nasipse.adet olunca da tedavim başlayacak.
Bizde esimde sperm azligi ve morfoloji bozukluğu var.
Bir kizim var 3 yasinda.kizimdada tüp bebek yaptrmstik sonuç negatif olmuştu 1 ay sonra kendiliğinden hamile kalldim.şimdi ikinci bebeği istiyoruz hic korunmadik kizimdan sora ama olmadi malesef.tüp bebek yaptiricaz.
İzmirde yasiyoruz tedavi için İstanbul gidicez.inşallah hayirli sonuçlar aliriz bizde

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım memorial da tedevi görüyorum salı günü yumurtalar toplanacak elimde 1 kutu gonal-f k kaldı gerçekten ihtiyaci olan birine vermek isterim

Merhaba ben de izmirdenim inşallah Hayır lisi olur ama ne guzelki bir evladin var allahim bizede nasip etsin inşallah benim eşim moralimi bozuyor birincide olmadı dondurulmuş da niye olsun diye konuşuyor samimi mi yoksa çok umitlenmeyeyim diye mi yapıyor anlamıyorum ama inancim yok dedi destek olcolanacana iste boyle eee:-(

Hosgeldin cnm insallah ikinci bebegine kavusursun. Olmasssa da yinr de uzulme. Çünkü bizlerin bir tane bile cocugumuz yok. Belki de hic olmayacak. Senin sansin var.cunku bir gebelik gecirmis vucut cok daha cabuk tutuyor

Bence esine internette yazilan yazilari okut.dondurulmus embriyonun tutunmasi daha kolay oluyormus cubku vücut ilaclarin etkisinde olmuyormus

Hosbulduk bence benim durumum sizlere e eslerinize moral olsun. Esimde çok az sperm var onlarinda morfolojisi bozuktu drlar bile umutsuz konuştular.
2 buçuk sene ugrastik para tuzagi pek çok doktor mahvettin bizii.sonra tüp bebek yaptik ama olmadi.
Ben umudunu yitrmedim tam ikinci tüp için İstanbul a gidecektir ki o gün hamile kaldigimi öğrendim.allah ol der ve olur s elinizden geleni yapin ilaç tedavi vs. Onrasi bol bol dua ve. Sabir allahin izniyle mujdelerinzii duyalim buradan

Hosgeldin canim, insallah tedavin guzel gecer. Bizde de ayni sorun var, hiz ve morfoloji problem. Ilk tup bebek denememi gecen yaptim malesef kimyasal gebelik oldu. Simdi dondurulmus transferi icin bekliyorum..
Ne mutlu bir kizin varmis Allah bagislasin, insallah bu tedavin vesile olur kardeside gelir

Kizlar kizlar yarin hastanede olan varmi acaba 4 te randevum var benim kahraman beyle yakama karanfil takayim mi varsa olan oralarda bi goreyim diyorum meraktan cat diye catlicam

Kizlar kizlar yarin hastanede olan varmi acaba 4 te randevum var benim kahraman beyle yakama karanfil takayim mi varsa olan oralarda bi goreyim diyorum meraktan cat diye catlicam
Benim olsaydi karanfilimi takar oyle gelirdim canim umutla merakla o koridorlarda bekledigim gunlerimi bile ozledim hangi asamadasin canim?

Benim olsaydi karanfilimi takar oyle gelirdim canim umutla merakla o koridorlarda bekledigim gunlerimi bile ozledim hangi asamadasin canim?
Henuz test tahlil asamasi canim haziranda baslariz diyordum amma velakin benim miy miy kocam bi urologa gidemedi aha bende adet olcam zaten e muayene olmadanda baslayamayiz koru korune durumlar boyle bekliyorum tatlim sen hamilesin galiba :)

Henuz test tahlil asamasi canim haziranda baslariz diyordum amma velakin benim miy miy kocam bi urologa gidemedi aha bende adet olcam zaten e muayene olmadanda baslayamayiz koru korune durumlar boyle bekliyorum tatlim sen hamilesin galiba :)

Ahh canimm dua olarak kabul edeyimmi bu soylediklerini ilk tedavim kimyasal gebelik oldu, dondurulmus icin bekliyorum iste...malesef kocalar oyle hep bize dert etmek, onlari durtmek duser

Ahh canimm dua olarak kabul edeyimmi bu soylediklerini ilk tedavim kimyasal gebelik oldu, dondurulmus icin bekliyorum iste...malesef kocalar oyle hep bize dert etmek, onlari durtmek duser
Et et ettim bile icime dogmustur Allah soyletmistir insallah canim benim hayirlisi olsun hakkinda ay sorma verem etti beni aradim kac yeri arastirdim baktim ettim yok 2 ayi gecti ikinciyi olucam artik ancak gidecek tam bayramdi bilmem neydi derken o vakte denk gelecek tedavi olursa tabi nasipse o vaktede istemiyorum oylede ya off off bilmiyorum hayirlisi nasilsa oyle olsun

Allah razi olsun canim hepimiz icin hayirli sonuclar olsun insallah. Zaten sIKIntili bir surec bire eslerin dur simdi, dahasonra yapariz ederiz bilmemneleri yokmu daha cok geriyor bizi..kadin olmak her anlamda zor vesselam..insallah hayirli zamanda gelir bebislerimiz. 'Kul kurar kader gulermis' cok severim bu sozu. Oyle zmanlar gecirdimki su tarihte hamile olurum canim dedim olmadi, ornek kuzenimin dugunu var ben o tarihte su kadarlik hamile olurum heralde deidm olmadi kuzen hamile dogurcak artik aklimdan bile gecirirken korkuyorum ben o tarihe kadar hamile kalirim hralde demeye insallah bizim icin hayirli zamana az kalmistir artik

Oyyy kiyamam ya benim kiz kardesimin var benden sonra evlenen butun arkadsslarimin var icim buruluyor inan ama elden bisey gelmiyor ki Allah demekten baska bizimde olucak bi gun inaniyorum canigonulden cok zor zamanlar hep gergin oluyoruz etrafdakilerin bebek yokmu hala huzursuzlugu oyle kiziyorum ki sac bas dalasim geliyor yemin ederim sanene yoksa yok anliyorlar ya ondan soruyolar guya teselli verecekler ya hih hasbam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…