- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
Aynen ayneenn canim ya deli oluyorum. Sanki oluyorda biz yapmiyoruz. Yokmu daha bebek, hadi artik zamani vs laflari akrabalarin ve etraftakilerin. Zaten konudan muzdaribiz canimiz burnumuzda...ne akraba kaldi ne arkadas hepsi dogurdu masallah. Rabbim Ol demedikten sonra elden bisey gelmiyorOyyy kiyamam ya benim kiz kardesimin var benden sonra evlenen butun arkadsslarimin var icim buruluyor inan ama elden bisey gelmiyor ki Allah demekten baska bizimde olucak bi gun inaniyorum canigonulden cok zor zamanlar hep gergin oluyoruz etrafdakilerin bebek yokmu hala huzursuzlugu oyle kiziyorum ki sac bas dalasim geliyor yemin ederim sanene yoksa yok anliyorlar ya ondan soruyolar guya teselli verecekler ya hih hasbam
Amin canım inşaallahDuam odur ki, anne olabilmek yolunda umutla, sabirla ve dua ile bekleyen tum kadinlara Allah hayirlisi ile tez zamanda bu kutsal duyguyu yasatsin insallah. AMIN
Çok zor zamanlar geçirdim 10 yıl oldu evleneli ve çocuğumuz olmasını düşündüğümden beri hergün dualarım da yüce rabbim elbet bu duaların karşılığında birgün yüzümüzü güldürecektir ben buna çok inanıyorum ve bu sın tedavimden sonra araştırdığım kadarıyla spermde dna hasarı diye birşey varmış ve tedaviside mümkünmüş tekrar tüp bebeğe başlamadan önce tedavisini alıcaz bu dr nin bazı hastalarının anlattiği kadarıyla azospermide bile doğal yolla hamile kalanlar olmuş biz de neden olmasın dedik ve gitmeye karar aldık nasipse bu tedaviyi olup öyle başlıycaz dualarım çocuk isteyip te olmayanlarla allah bu sevinci bizlerede yaşatsın
Canim sizde dns hsari denen seymi cikti? Nasil anlasildi o ve nedemekmis? Allah im dermani olmayan dertler vermesin insallah..beterinden korusun. Off canim ya epey uzun zaman olmus rabbim mukafatini tez zamanda verir insallah. Ilk tedavinde guzel haberi alalim senden.Çok zor zamanlar geçirdim 10 yıl oldu evleneli ve çocuğumuz olmasını düşündüğümden beri hergün dualarım da yüce rabbim elbet bu duaların karşılığında birgün yüzümüzü güldürecektir ben buna çok inanıyorum ve bu sın tedavimden sonra araştırdığım kadarıyla spermde dna hasarı diye birşey varmış ve tedaviside mümkünmüş tekrar tüp bebeğe başlamadan önce tedavisini alıcaz bu dr nin bazı hastalarının anlattiği kadarıyla azospermide bile doğal yolla hamile kalanlar olmuş biz de neden olmasın dedik ve gitmeye karar aldık nasipse bu tedaviyi olup öyle başlıycaz dualarım çocuk isteyip te olmayanlarla allah bu sevinci bizlerede yaşatsın
Dna hasarına henüz baktırmadık onun araştırmasını yaptırıcaz biz gittiğimiz herde dediğimiz şey araştırılcak yapılacak başka bişey varsa bunlarıda yaptıralım diye hep söyledik ama nafile en başta yapılcak şeyi hep sona saklıyolar şimdi de tese yapılcakmış bizim sorun sperm azlığı ve morfoloji sorunu bi tutturmuşlar proxeed plus kullanın diye yaa bu bizde işe yaramadı ve çok ta pahalı daha da kullanmıycaz ve bu dna hasarının da tedavisi var inşaallah böyle bir sorunumuz yoktur 10 yılın mükafatını yüce rabbim inşaallah verir 4 tedavi atlattık inşaallah önümüz deki tedavi son olurCanim sizde dns hsari denen seymi cikti? Nasil anlasildi o ve nedemekmis? Allah im dermani olmayan dertler vermesin insallah..beterinden korusun. Off canim ya epey uzun zaman olmus rabbim mukafatini tez zamanda verir insallah. Ilk tedavinde guzel haberi alalim senden.
İnşallah canım Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah. Umutlu olman çok güzel enerjini hep koru bunu başarabilen nadir insanlardansın maşallah. Hepimiz için bu böyle umudumuzu kaybetmeden yolumuza hep devam etmeli, Rabbimden hep dua ile istemeliyiz. İçten edilen hiçbir dua karşılıksız kalmayacak inşallahDna hasarına henüz baktırmadık onun araştırmasını yaptırıcaz biz gittiğimiz herde dediğimiz şey araştırılcak yapılacak başka bişey varsa bunlarıda yaptıralım diye hep söyledik ama nafile en başta yapılcak şeyi hep sona saklıyolar şimdi de tese yapılcakmış bizim sorun sperm azlığı ve morfoloji sorunu bi tutturmuşlar proxeed plus kullanın diye yaa bu bizde işe yaramadı ve çok ta pahalı daha da kullanmıycaz ve bu dna hasarının da tedavisi var inşaallah böyle bir sorunumuz yoktur 10 yılın mükafatını yüce rabbim inşaallah verir 4 tedavi atlattık inşaallah önümüz deki tedavi son olur
Insallah son olur canim, bizdede morfoloji sorunu var ve onun tedavisi yok demisti dr. Hic proxeed vermedi bize Baska ilaclar kullandi esim ama duzelmedi degerler. Morfoloji icin genetik vs dedi. Allah kolayliklar versin tedavimizdeDna hasarına henüz baktırmadık onun araştırmasını yaptırıcaz biz gittiğimiz herde dediğimiz şey araştırılcak yapılacak başka bişey varsa bunlarıda yaptıralım diye hep söyledik ama nafile en başta yapılcak şeyi hep sona saklıyolar şimdi de tese yapılcakmış bizim sorun sperm azlığı ve morfoloji sorunu bi tutturmuşlar proxeed plus kullanın diye yaa bu bizde işe yaramadı ve çok ta pahalı daha da kullanmıycaz ve bu dna hasarının da tedavisi var inşaallah böyle bir sorunumuz yoktur 10 yılın mükafatını yüce rabbim inşaallah verir 4 tedavi atlattık inşaallah önümüz deki tedavi son olur
Hayirli olsun canim, tedavi surecin hep guzel heyecanlarla gecsin, sonuda mutlulukla bitsin insallahparespost: 41101940 .!.:Arkadaşlar bendeeee muayene için 17 haziran için Memorial den randevu aldımm 14 te ayşe hanımla 14.45 te semra hanımla uçak biletlerimizde tamam ayyyyy şimdiden çokkk heyecanlandım
Cok guzel bir haber canim.. rabbimin mucizeleri.14 yildirmi cocugun olmuyor. Kac tedavin oldu
Ben de morfoloji düzelmiyo diye biliyodum ama sorun embriyolar bi yere kadar gelişiyo ve sonra duruyo bu dört tedavimde de aynı şey oldu bu da dna hasarı olduğu için öyle oluyomuş bu durum düzelebilen bişeymiş valla denemeye değer kısmet bellimi olur hiç umut olmadığı zamanlarda yüce mevlam neler yaratıyo pek çok kişi okadar denemeler yapıyo olmuyo sonra kendiliğinden olu veriyo zamanı gelmesi önemli olan çok ağladım üzüldüm üzdüm ama ne olursa olsun hayat devam ediyo şükür ki herşey bitmiş değilInsallah son olur canim, bizdede morfoloji sorunu var ve onun tedavisi yok demisti dr. Hic proxeed vermedi bize Baska ilaclar kullandi esim ama duzelmedi degerler. Morfoloji icin genetik vs dedi. Allah kolayliklar versin tedavimizde
Cok sukur oyle canim. Benimde kimyasal olunca nedenini sordum dr embriyo bolunememis gerektigi gibi dedi, neden olarakta sperme bagladi hiz ve morfoloji problemi oldgu icin. Bende yine ayni seyi yasamaktan korkuyorum. Dr.a dedim dondurulmus konulacak ama yine aynisini yasarmiyiz acaba diye oda bu yumurtayi dolleyen spermin kalitesini bilemeyiz belki de iyidir dedi.. onlem olarak yapilacak bisey yokmu diye sordum en az 2 dusugun olmasi gerekiyormus arastirma yapmak icin.. Allah acisin bize ne diyim.. aklim almiyor bazi seyleri. Imsi icsi en iyi teknikler kullaniliyor ama o bile caresiz kaliyor demekki daha ayrintili bakilmasi lazimBen de morfoloji düzelmiyo diye biliyodum ama sorun embriyolar bi yere kadar gelişiyo ve sonra duruyo bu dört tedavimde de aynı şey oldu bu da dna hasarı oLdugu için öyle oluyomuş bu durum düzelebilen bişeymiş valla denemeye değer kısmet bellimi olur hiç umut olmadığı zamanlarda yüce mevlam neler yaratıyo pek çok kişi okadar denemeler yapıyo olmuyo sonra kendiliğinden olu veriyo zamanı gelmesi önemli olan çok ağladım üzüldüm üzdüm ama ne olursa olsun hayat devam ediyo şükür ki herşey bitmiş değil
Amin canım inşallah hepımıxın bı zamanı var ınsallah rzbbım tez zamanda hayırlısını versin. Hepınıze tek tek cok tesekkurler
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım memorial da tedevi görüyorum salı günü yumurtalar toplanacak elimde 1 kutu gonal-f k kaldı gerçekten ihtiyaci olan birine vermek isterim
Allah razi olsun canim hepimiz icin hayirli sonuclar olsun insallah. Zaten sIKIntili bir surec bire eslerin dur simdi, dahasonra yapariz ederiz bilmemneleri yokmu daha cok geriyor bizi..kadin olmak her anlamda zor vesselam..insallah hayirli zamanda gelir bebislerimiz. 'Kul kurar kader gulermis' cok severim bu sozu. Oyle zmanlar gecirdimki su tarihte hamile olurum canim dedim olmadi, ornek kuzenimin dugunu var ben o tarihte su kadarlik hamile olurum heralde deidm olmadikuzen hamile dogurcak artik aklimdan bile gecirirken korkuyorum ben o tarihe kadar hamile kalirim hralde demeye insallah bizim icin hayirli zamana az kalmistir artik
Merhaba arkadaşlar.bende Sali günü memorial banu hanima ilk muayeneye gidicm nasipse.adet olunca da tedavim başlayacak.
Bizde esimde sperm azligi ve morfoloji bozukluğu var.
Bir kizim var 3 yasinda.kizimdada tüp bebek yaptrmstik sonuç negatif olmuştu 1 ay sonra kendiliğinden hamile kalldim.şimdi ikinci bebeği istiyoruz hic korunmadik kizimdan sora ama olmadi malesef.tüp bebek yaptiricaz.
İzmirde yasiyoruz tedavi için İstanbul gidicez.inşallah hayirli sonuçlar aliriz bizde
Çook sağol canım inşallahhh
Oyyy kiyamam ya benim kiz kardesimin var benden sonra evlenen butun arkadsslarimin var icim buruluyor inan ama elden bisey gelmiyor ki Allah demekten baska bizimde olucak bi gun inaniyorum canigonulden cok zor zamanlar hep gergin oluyoruz etrafdakilerin bebek yokmu hala huzursuzlugu oyle kiziyorum ki sac bas dalasim geliyor yemin ederim sanene yoksa yok anliyorlar ya ondan soruyolar guya teselli verecekler ya hih hasbam
Merhaba ben de izmirdenim inşallah Hayır lisi olur ama ne guzelki bir evladin var allahim bizede nasip etsin inşallah benim eşim moralimi bozuyor birincide olmadı dondurulmuş da niye olsun diye konuşuyor samimi mi yoksa çok umitlenmeyeyim diye mi yapıyor anlamıyorum ama inancim yok dedi destek olcolanacana iste boyle eee:-(
Ben de morfoloji düzelmiyo diye biliyodum ama sorun embriyolar bi yere kadar gelişiyo ve sonra duruyo bu dört tedavimde de aynı şey oldu bu da dna hasarı olduğu için öyle oluyomuş bu durum düzelebilen bişeymiş valla denemeye değer kısmet bellimi olur hiç umut olmadığı zamanlarda yüce mevlam neler yaratıyo pek çok kişi okadar denemeler yapıyo olmuyo sonra kendiliğinden olu veriyo zamanı gelmesi önemli olan çok ağladım üzüldüm üzdüm ama ne olursa olsun hayat devam ediyo şükür ki herşey bitmiş değil
Cok sukur oyle canim. Benimde kimyasal olunca nedenini sordum dr embriyo bolunememis gerektigi gibi dedi, neden olarakta sperme bagladi hiz ve morfoloji problemi oldgu icin. Bende yine ayni seyi yasamaktan korkuyorum. Dr.a dedim dondurulmus konulacak ama yine aynisini yasarmiyiz acaba diye oda bu yumurtayi dolleyen spermin kalitesini bilemeyiz belki de iyidir dedi.. onlem olarak yapilacak bisey yokmu diye sordum en az 2 dusugun olmasi gerekiyormus arastirma yapmak icin.. Allah acisin bize ne diyim.. aklim almiyor bazi seyleri. Imsi icsi en iyi teknikler kullaniliyor ama o bile caresiz kaliyor demekki daha ayrintili bakilmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?