Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ben bu merkeze çok güvenmiştim inanmıştım ama olmadı böyle bir sorun olabilceğini ben kendim araştırıp öğrendim onlar bana söylemedi eğer yumurtada da sıkıntı olsa döllenme zaten olmaz dı burda bana denilen gelişimi gününe göre ama yavaş dediler sonuçta pek çok yerde okudum duydum 2. 3. Kalite embriyolar bile tutuyo ve benim 3. Tedavim de embriyolar gayet güzeldi 1. Kaliteydi transfer edildi kanama hiçbir ağrı sızı hiç bişey olmadı bütün bunlar teferruat eğer nadip olsaydı olurda zamanı değilmiş ama hiç bir şekilde vazgeçmem zamanı gelene kadar devam

ya arkadaşlar birşey sorucam ben şimdi mayısın başı gibi memoriale gittim semra hanım yok dediler hande hanımla ön görüşmeye tabi benim bütün tahliller tamamdı o yüzden muayene etmek istiyorum dedi etti muayenede polip gördü onun alınması lazım dedi yapabileceğini söyledi pahalı olduğu için ben kendi hastanemde aldırıcam olur dedi kamerayla girsinler alsınlar dedi bizim doktora muayene olduğumda rahim kalınlaşmaya başlamış şimdi yapmıyalım zararlı olur adet ol bitsin öyle yapalım dedi hande hanımda aldırdığın ay tüp bebeğe başlarız adetin ilk günü ara randevu al dedi. ayrıca birde spermiyogram görmek istedi. şimdi ben regliyim bitince ancak polipi aldırıcam onu aldırınca direk haziran adet döneminde randevu alıp başlıyım mı tüp bebeğe öncesinde kendimi göstermem gerekli mi hande hanıma. ayrıca şu semra hanıma kafam takıldı onla hiç görüşmedik ama illa görmeli mi acaba. benim eşimde sperm azlığı hareketlilik ve morfoloji sorunu var kafam çok karıştı...

Merhaba arkadaşlar,
benim yumurtalık rezervlerim kötü durumda. amh 0.1.. memorial da Semra Kahraman'ın methini çok duydum. sizlerden Semra hanıma giden var mı? tavsiye eder misiniz? memorial ın fiyatları ve tedavi programını öğrenmek istiyorum. Semra hanım kendisi mi muayene ediyor. ekibi tarafından muayene ediliyor?

Aldırdığın ay yaparsan tutunma ihtimali artırıyor canım bu işlemler..bence dr unla diyalogta ol aldırdıktan sonra dene

Zaten hamilelik basli basina bir mucize, tibbin bile cozemedigi seyler var bu konuda.. Rabbimin OL demesini bekliyoruz duayla, hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Semra hanım ekibiyle beraber muayne yapıyor fiyat olarakta 5750 tl eğer daha önceki denemelerden raporun varsa 1000 tl indirim oluyo hastanedeki süreç çok kolay değil son zamanlara doğru sık sık muayneler yapılıyor ben bu merkezde bir sefer deneme yaptım yine imkanım el verirse yine burda yaparım laboratuvar iyi doktorlarda tecrübeli karar senin

Merhaba teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Semra hanım ekibiyle birlikte muayane yapıyor derken, asistanları muayene ediyor kendisi sadece ilaç dozlarını mı ayarlıyor. yoksa birebir başından sonuna kadar semra hanımla mı muhatap oluyoruz.

semra hanımdan randevu aldığınız da başka dr den de randevu veriyolar ilk önce o dr sonra semra hanım muayne yapıyo tedavi planına semra hanım karar veriyo ama hep muaynelerde bulunamıyo

semra hanımdan randevu aldığınız da başka dr den de randevu veriyolar ilk önce o dr sonra semra hanım muayne yapıyo tedavi planına semra hanım karar veriyo ama hep muaynelerde bulunamıyo
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Aldırdığın ay yaparsan tutunma ihtimali artırıyor canım bu işlemler..bence dr unla diyalogta ol aldırdıktan sonra dene

hande hanımda öyle dedi aldırdığın ay tüp bebek yapalım ben inşallah haziranda düşünüyorum şimdi regliyim bitince haziran başı gibi oluyor haziran 19-20 gibi de hasta olucam o zaman başlamam lazım dimi

Canım benim inşallaaah bugün 2. Günüm ama çok yorldum işte bakalım Allahın izniyle tutunmuşlardır inşallah. Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu inş kocaman öpüyorum ben de :)

Merhaba ben memoriala gelip semra hanimda tedavi olmayi dusunuyorum. Ancak baska sehirden ucakla gelip gidicem.. cok masrafli ve yorucu olucak. bu hastaneyi ve doktoru taniyan arkadaslar tavsiye eder misiniz? buyuk olcude rezerv azligi problemim var.

Merhaba ben memoriala gelip semra hanimda tedavi olmayi dusunuyorum. Ancak baska sehirden ucakla gelip gidicem.. cok masrafli ve yorucu olucak. bu hastaneyi ve doktoru taniyan arkadaslar tavsiye eder misiniz? buyuk olcude rezerv azligi problemim var.
Canım kesknlıkle onerırım ayse hn ozellıkle cok ıyı. Bendede reverv azlıgı var cok dusuk ama rabbım onları vesıle ettı ve hamıleyım cok sukur allaha. Hıc takılma rezerv azlıgına. 3 tans toplandı knadar ılaca benden

Benımde aynıydı canım sakın bozma moralını... 5750 hastane ve 1300 cıvarı ılac parası. Onerıyorum. 3 tane yumurtam oldu allah ol dedı nasıp ettı ve tuttu cok sukur. Icınızı ferab tutun dua edın

Bence acele etme once bir aldir sonra hande hanim a muayne ol.sorun cozuldumu gorsub sonra baslarsin tedaviye..

Benim de rezervim kötü amh 0.84 en azindan burada 5.gune gitti embriyom.yani labaratuvarı cok iyi. Fakat dollenirkwn sorun oldu o da onlarin ellerinde olan bisey degil.

Kizlar hepinize selamlar bugün randevum vardi testleri götürdükleri gosterdil Allahim basil içten ettiysem duami Semra hanimla görüştüm bana sağ tupumde sivil biriktigini ve bu siviyi rahmine doğru hep akittigini söyledi ve ameliyat dedi sağ tulumu iptal edicekmis napicami sasirdim adet olucam aricam günü belli olucak esimdw diyor başka bi doktora daha git baksinlar kizlar napayim ben simdi Semra hanimi bunu yapmaliyiz yoksa o sivil bebegin tutunmasini engeller dedi ama ya sonra nolucak sizler oldunuz mu napayim Semra hanima çok inaniyorum içim ona akti bugün olmayan biseyi neden ameliyat etsin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…