Çok teşekkürler canımm Allah en kısa zamanda en sağlıklı şekilde sonucu almanı nasip etsin benimde taze transfer olacak inşallahEvet canım iğnelerde ayrıca ücretle alınıyor. Ben şuan transfer hazirligindayim. Opudan sonra ben embriyolarım pgt ye gidecek ve sağlıklı gelmezse transfer planlaması yapılmayacak diye doktorlar bana kullan deselerde ben kullanmayı reddettim boşuna ilac almak istemedim. "Progestan im. enj. çöz. içeren ampul 25 mg/ml 5*1 ml ampul" bunu devlet karşılıyor bunu yazsanız kullabilir miyim olur mu diye sorabilirsiniz.
Selamlar, ben de dört hafta önce.ayrintili ultrasona girmiştim, böbrekleri büyük gelmişti doktora. Normalde daha ufak olması gerekir demişti ama bu boyutlar kendiliğinden duzelebilir diye de eklemişti peşine. Takip doktorunuza söyleyin özellikle baksın demişti. Bugün kontrolüm vardı böbrekleri fizyolojik sınırlar içinde ölçtü normal şu an kafamıza takacak bir sey yok dedi.İnşallah canım, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bakalım bir ay nasıl geçecek. İyi olacak her şey inşallah. Beklemekten ve dua etmekten başka çare yok zaten.
Transfer hazırlığında neden veriyorlar bu progestanı ?Evet canım iğnelerde ayrıca ücretle alınıyor. Ben şuan transfer hazirligindayim. Opudan sonra ben embriyolarım pgt ye gidecek ve sağlıklı gelmezse transfer planlaması yapılmayacak diye doktorlar bana kullan deselerde ben kullanmayı reddettim boşuna ilac almak istemedim. "Progestan im. enj. çöz. içeren ampul 25 mg/ml 5*1 ml ampul" bunu devlet karşılıyor bunu yazsanız kullabilir miyim olur mu diye sorabilirsiniz.
Eğitim formunda rahim içi dokusunun embriyonun tutunması için uygun hale getirirken , rahim duvarının kasılmalarını azaltmak, embriyonun rahim duvarına tutunabilmr şansını arttırmak ve hormonel desteği sürdürmek amaçlı öneriyoruz yazıyor canım.Transfer hazırlığında neden veriyorlar bu progestanı ?
Neyi sağlıyor ?
Merhaba canım bir antikor çeşidi bağışıklık sistemi tarafından üretilen , test sonucun belirsiz çıkmış bu testin yanında farklı testler isteyebilirler yada 2 ay sonra tekrarlamanı isteyebilirler ama şu an korkulacak birşey olmadığını söyleyebilirim tüm testlerini tamamlayıp uzman olan hekiminin sözüyle hareket etmelisin bir test tek başına değil diğer değerlerinle birşey ifade eder , Korktuğun gibi olmayabilir geçmiş olsun
Catlatma iğnesiyle tabi sanki doğal yolda döllenme hissi yaratılmalı rahim tekrar kalınlaşmalı o nedenle durumu destekliyorlar bence.Transfer hazırlığında neden veriyorlar bu progestanı ?
Neyi sağlıyor ?
Evett bugün kader anı idi. Senden gelecek heyecanlı haberleri Bekliyoruzbenimde 28 ağustos canım inşallah benimde 5ab kalite dediler canım %100 canlılığını koruyor umutluyuz dediler ama inşallahhhhhhh sağlıkla tutunur
Hadi inşallahEvett bugün kader anı idi. Senden gelecek heyecanlı haberleri Bekliyoruz
Teşekkür ederim canım ilk bunun sonucu çıktı başka bir sürü test vardı zaten bekleyelim diğerlerini deMerhaba canım bir antikor çeşidi bağışıklık sistemi tarafından üretilen , test sonucun belirsiz çıkmış bu testin yanında farklı testler isteyebilirler yada 2 ay sonra tekrarlamanı isteyebilirler ama şu an korkulacak birşey olmadığını söyleyebilirim tüm testlerini tamamlayıp uzman olan hekiminin sözüyle hareket etmelisin bir test tek başına değil diğer değerlerinle birşey ifade eder , Korktuğun gibi olmayabilir geçmiş olsun
Evett bugün kader anı idi. Senden gelecek heyecanlı haberleri Bekliyoruz
İnşallah canım kızlar tabiki haber vereceğim dua edin mutluluk haberleri vereyim hepinize
Kanını verdin mi?İnşallah canım kızlar tabiki haber vereceğim dua edin mutluluk haberleri vereyim hepinize
Aslında doktor tamamıyla duruşuyla ilgili de olabilir, içimiz rahat etsin bir ay sonra yine değerlendirelim dedi. Hani böyle çok kötüymüş gibi konuşmadı ama insan yine de telaşlanıyor. Daha iyiyim şimdi, başka bir perinatologa daha randevu aldım. Herhalde bir ay dolana kadar her hafta yeni bir perinatologa gideceğimSelamlar, ben de dört hafta önce.ayrintili ultrasona girmiştim, böbrekleri büyük gelmişti doktora. Normalde daha ufak olması gerekir demişti ama bu boyutlar kendiliğinden duzelebilir diye de eklemişti peşine. Takip doktorunuza söyleyin özellikle baksın demişti. Bugün kontrolüm vardı böbrekleri fizyolojik sınırlar içinde ölçtü normal şu an kafamıza takacak bir sey yok dedi.
İnşallah senin de öyle olacak, ölçümler o kadar şaşıyor ki ultrasonda, bebeğin duruşu ufak bir yansıma.. içini ferah tut sen elinden gelecek bir şey de yok zaten dua etmekten başka. Ama aklını sürekli onunla meşgul edip bebeğini de kendini de yorma. Her şey olacağına varır, inşallah da güzel sonuçlanır.
Ayy canım çook heyecanlı gerçekten . Hadi sağlıkla bebişini al gelYarın 12:30-12:45 gibi hastanede olmam istendi. 14:30 gibi transfer planlaması yapılır bilgisi verildi. Hadi bakalım nasıl olacak göreceğizB BBUSRA4192 Kumrusumru pastelmom Metalwoman
Geliyor gelmekte olanYarın 12:30-12:45 gibi hastanede olmam istendi. 14:30 gibi transfer planlaması yapılır bilgisi verildi. Hadi bakalım nasıl olacak göreceğizB BBUSRA4192 Kumrusumru pastelmom Metalwoman
Yaaaa bende sana yazacaktım hastaneden aradılar mı diye. Bebişin ile ayrı geçirdiğiniz son geceniz olacak inşallah yarına kadar tüm dualarım seninleYarın 12:30-12:45 gibi hastanede olmam istendi. 14:30 gibi transfer planlaması yapılır bilgisi verildi. Hadi bakalım nasıl olacak göreceğizB BBUSRA4192 Kumrusumru pastelmom Metalwoman
Yaa senide etiketleyecektimYaaaa bende sana yazacaktım hastaneden aradılar mı diye. Bebişin ile ayrı geçirdiğiniz son geceniz olacak inşallah yarına kadar tüm dualarım seninle
Sağolun canım benim inşallah güzel haberler verebilirimGeliyor gelmekte olandualarım seninle canım benim
İnşallah güzel haberler alacağız senden deYarın 12:30-12:45 gibi hastanede olmam istendi. 14:30 gibi transfer planlaması yapılır bilgisi verildi. Hadi bakalım nasıl olacak göreceğizB BBUSRA4192 Kumrusumru pastelmom Metalwoman
Anladım …Eğitim formunda rahim içi dokusunun embriyonun tutunması için uygun hale getirirken , rahim duvarının kasılmalarını azaltmak, embriyonun rahim duvarına tutunabilmr şansını arttırmak ve hormonel desteği sürdürmek amaçlı öneriyoruz yazıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?