Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkürler canımm Allah en kısa zamanda en sağlıklı şekilde sonucu almanı nasip etsin benimde taze transfer olacak inşallah

İnşallah canım, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bakalım bir ay nasıl geçecek. İyi olacak her şey inşallah. Beklemekten ve dua etmekten başka çare yok zaten.
Selamlar, ben de dört hafta önce.ayrintili ultrasona girmiştim, böbrekleri büyük gelmişti doktora. Normalde daha ufak olması gerekir demişti ama bu boyutlar kendiliğinden duzelebilir diye de eklemişti peşine. Takip doktorunuza söyleyin özellikle baksın demişti. Bugün kontrolüm vardı böbrekleri fizyolojik sınırlar içinde ölçtü normal şu an kafamıza takacak bir sey yok dedi.
İnşallah senin de öyle olacak, ölçümler o kadar şaşıyor ki ultrasonda, bebeğin duruşu ufak bir yansıma.. içini ferah tut sen elinden gelecek bir şey de yok zaten dua etmekten başka. Ama aklını sürekli onunla meşgul edip bebeğini de kendini de yorma. Her şey olacağına varır, inşallah da güzel sonuçlanır.

Transfer hazırlığında neden veriyorlar bu progestanı ?
Neyi sağlıyor ?

Transfer hazırlığında neden veriyorlar bu progestanı ?
Neyi sağlıyor ?
Eğitim formunda rahim içi dokusunun embriyonun tutunması için uygun hale getirirken , rahim duvarının kasılmalarını azaltmak, embriyonun rahim duvarına tutunabilmr şansını arttırmak ve hormonel desteği sürdürmek amaçlı öneriyoruz yazıyor canım.

Merhaba canım bir antikor çeşidi bağışıklık sistemi tarafından üretilen , test sonucun belirsiz çıkmış bu testin yanında farklı testler isteyebilirler yada 2 ay sonra tekrarlamanı isteyebilirler ama şu an korkulacak birşey olmadığını söyleyebilirim tüm testlerini tamamlayıp uzman olan hekiminin sözüyle hareket etmelisin bir test tek başına değil diğer değerlerinle birşey ifade eder , Korktuğun gibi olmayabilir geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım ilk bunun sonucu çıktı başka bir sürü test vardı zaten bekleyelim diğerlerini de

Aslında doktor tamamıyla duruşuyla ilgili de olabilir, içimiz rahat etsin bir ay sonra yine değerlendirelim dedi. Hani böyle çok kötüymüş gibi konuşmadı ama insan yine de telaşlanıyor. Daha iyiyim şimdi, başka bir perinatologa daha randevu aldım. Herhalde bir ay dolana kadar her hafta yeni bir perinatologa gideceğim inşallah ben de sonunda güzel haberler alırım.

Anladım …
Peki hangi aşamada başlanıyor kullanılmaya?
Doğal transferde de veriliyorsa eğer hani ..

Ben de bugün PGT ye giden embriyolarımla ilgili dönüş bekliyorum .Eğer olumluysa kullanmam falan gerekir mi diye sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…