Evet pgtli. Ama pgt sadece kromozom anomalilerini dışlıyor. Ne kadar çok şey varmış, Allah korusun hiçbirini öğrenmek zorunda kalmayalım.Allah razı olsun , hepimiz ve milyonlarca anne olmayaı bekleyen veya evladının gözüne bakan annelere yardım eylesin . İnşAllah hayırlı haberler alırsın , öyle umut edelim .
Embriyona PGT yapılmış mıydı ?
Kızlar bu testin ne anlama geldiğini bilen var mı
İlk doz işe yaramadı ben bulunduğum ilde dış gebelik tedavisini gördüm 2. Doz yapıldı . Memorial ameliyat olun demisti korktum biraz ve önceden geçirmiş olduğum endometriozis ameliyatım var. Buradaki doktor ya 2.doz ya da ameliyat dedi karar senin sonra geçirmiş olduğun ameliyat var dedi 2. Dozu deneyelim çok şükür işe yaradı En son 2.5 çıkmıştı beta doktor bir daha kan vermene gerek yok dedi. Bakalım şimdi 3 ay korunma verdi sonrasında bakaçağız. Ameliyat olmadim o tup de tekrar dış gebelik olur mu diye korkuyorum. İnsallah Allah im bize de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Size tek doz mu iğne yapılmıştı.merhaba çok teşekkür ederimevet ilk denememde dış gebelik oluştu. ancak benim embriyo çok sinsi bir yere yerleştiği için hep şüphe edildi ama tespit edilemedi. metotreksat bende ne yazık işe yaramadı. laparoskopi ile sol tüpümü aldılar. sizin dış gebelik tedavisi hala devam ediyor mu ? beta sıfırlanmadı mı ?
Canım nasılsın varmı bugün bi değişiklik hissettiğin :)Ayy ne güzel sağlıkla ilerlesindarısı bize inşallah
Bugün de hafif hafif sanki kasık batması gibi bir şeyler var canım. Ama ara ara oluyor anlamadım. Bir de bel ağrısı var ama o progestan iğneden olabilir . Ne berbat bir iğne bu ayağımın üstüne basamıyorum resmen . Sen de durumlar nasıl canım? Senin test günün yarın değil mi ? Offf çok heyecanlı yaCanım nasılsın varmı bugün bi değişiklik hissettiğin :)
bende de durum hala dediğin gibi canım farklı birşey yok evet yarın canım heyecan korku hepsi birarada resmen yapamicam diye korkuyorum inşallah mutluluk olkur sonu :)Bugün de hafif hafif sanki kasık batması gibi bir şeyler var canım. Ama ara ara oluyor anlamadım. Bir de bel ağrısı var ama o progestan iğneden olabilir . Ne berbat bir iğne bu ayağımın üstüne basamıyorum resmen . Sen de durumlar nasıl canım? Senin test günün yarın değil mi ? Offf çok heyecanlı ya
Yaa inşallah senin güzel haberlerin bize de umut olsunnbende de durum hala dediğin gibi canım farklı birşey yok evet yarın canım heyecan korku hepsi birarada resmen yapamicam diye korkuyorum inşallah mutluluk olkur sonu :)
yok canım kocaelide yaşıyorum kocaelide yaptıracağım inşallah merkeze gitmeyeceğimYaa inşallah senin güzel haberlerin bize de umut olsunnTesti merkezde mi yaptıracaksın canım ?
Yaa bende karından iyi hos dedim ama göbek çevrem acılar içindeBugün de hafif hafif sanki kasık batması gibi bir şeyler var canım. Ama ara ara oluyor anlamadım. Bir de bel ağrısı var ama o progestan iğneden olabilir . Ne berbat bir iğne bu ayağımın üstüne basamıyorum resmen . Sen de durumlar nasıl canım? Senin test günün yarın değil mi ? Offf çok heyecanlı ya
Güzel haberlerini bekliyorum heyecanlayo
yok canım kocaelide yaşıyorum kocaelide yaptıracağım inşallah merkeze gitmeyeceğim
Ekteki gibi bir yazı buldum canım üzerine düşülesi bir konu sanırım.
Ayy yarın hemen haber ver canım çook heyecanlıııııyo
yok canım kocaelide yaşıyorum kocaelide yaptıracağım inşallah merkeze gitmeyeceğim
Ayy canım bir de 10. Haftaya kadar devam edecekmiş. Yandık yandıkkkkYaa bende karından iyi hos dedim ama göbek çevrem acılar içinde
Sorma yaaa valla nasıl acıyor neyse buna dayanacağız artıkAyy canım bir de 10. Haftaya kadar devam edecekmiş. Yandık yandıkkkk
Ekteki gibi bir yazı buldum canım üzerine düşülesi bir konu sanırım.
Tedavisi olmayan dert vermesin her seyin çözümü bulunurTeşekkür ederim canım doktor ne diyecek bakalım
Evet canım iğnelerde ayrıca ücretle alınıyor. Ben şuan transfer hazirligindayim. Opudan sonra ben embriyolarım pgt ye gidecek ve sağlıklı gelmezse transfer planlaması yapılmayacak diye doktorlar bana kullan deselerde ben kullanmayı reddettim boşuna ilac almak istemedim. "Progestan im. enj. çöz. içeren ampul 25 mg/ml 5*1 ml ampul" bunu devlet karşılıyor bunu yazsanız kullabilir miyim olur mu diye sorabilirsiniz.Kızlar merhaba,opu işlemim oldu bugün rabbime şükürler olsun her şey yolunda size bir kaç şey sormak istiyorum.
progestron iğne size de verildi mi ? Sigorta karışlamıyormuş ama karşılayan bir başka markanında varmış siz hangisini kullandınız ? Doktoruma söylesem değiştirir mi acaba?
bir de progestron iğnemin içinde iğnesi çıkmadı sadece ampülleri var iğne ben alacağım galiba değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?