Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlısı inşallah canım ... Her şer gibi görünen şeylerde vardır bir hayır ...

Bence acele etme once bir aldir sonra hande hanim a muayne ol.sorun cozuldumu gorsub sonra baslarsin tedaviye..

sağol canım öyle yapıyım zaten spermiyogram istemişti daha onuda yaptırmadım onuda yaptırıyım bu ay

ÜZÜLME NAHRE BENDE O KADAR DOKTORA GİTTİM BİR SÜRÜ MUAYENE OLDUM HATTA SON OLDUĞUM MUAYENEDEN 1 AY BİLE GEÇMEMİŞTİ HANDE HANIMA MUAYENE OLURKEN DEDİ POLİP VAR ŞAŞIRDIM DIŞARDA TEKRAR OLDUM EVET POLİP VAR DEDİLER BENİM İÇİNDE ENGEL DEİLER NE YAPALIM ARKADAŞIM

Canım geçmiş olsun..Semra Hanım ameliyat dediyse ol hayatım önüne geleni ameliyat edeyim diyen biri değil gerekmedikçe yapmıyor..aama eğer böyle bir durum varsa tutunmayı engelliyor bilgin olsun.ENSU arkadaşımızı biliyorsun oda kaç deneme yapmış başka yerlerde ama hić kimse bu sıvının varlığını söylememiş ona semra hanım söylemiş ve ameliyattan sonraki ilk denemesinde ilk defa hamile kalmış..böyle olan çok kişi var bence sende ameliyat olup sonra dene boşu boşuna uğraşmış olursun..semra Hanım hsg sonuçlarını gerçekten çok güzel yorumluyor.kaç kişinin açık Sandığı tüplerin kapalı olduğu çıktı..bbiride benim :)

İstersen kendisi bir kere muayene ediyor canım, beni etmişti ama sonrasında ekibi ediyor. Ben şişlide semra hanımın yaptığı transfer sonrası 10 yıl sonra hamile kaldım, tavsiye ederim tabiki mutlaka bir kere denenmesi gereken bir hastane

Asistan diye bir şey yok tatlım orda hepsi tecrübeli doktorlar (op.doç vs) kontrolleri doktorlar yapıyor semra hanım ilk görüşmede geliyor sadece birde tedavi arasında özellikle istersen muayene ediyor.

ben sana şunu söyleyebilirim benim bir sene önce düşüğüm oldu üzerinde bir sene geçti ama olmadı bende ocak sonu memorile gittim tüp bebek için görüşmeye o zaman daha önceki rahim filmimi götürdüm oda bana sağ taraf daha şişkin sıvı birikmesi olabilir normal yolla gebe kalmamı tüp bebek yaparsak tutmayacağını söyledi benden ikici bir film istedi önceki filmim düşükten sonra olandı bende filmi çektirip özellikle semra hanımla görüştüm ama o baktı gayet muntazam herhangi bir problem yok dedi kahraman beye kalsaydı sağ tüpü kapatıcaktı çok üzülmüştü eşim bana dedi neden üzülüyorsun zaten tüp bebek yapıyoruz tüpünün kapanmasına neden üzülüyorsun dedi nasip işte çok şükür birşey çıkmadı inan rahim filmini çektirdiğim doktora bile sordum varmı birşey diye kesinlikle yok dedi bence filmin eski ise yenile yada için rahat etmesi için bir başka doktora göster ondan sonra kararını ver ama buda uzman bir doktor olması lazım tüp bebekle alakalı rabbim yardımcın olsun

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.. Darısı bizlerin başına..

Kozlar yarin için Acibadem aile hastanesine randevu aldim sonuclarimi bide kadim doğuma gösterilen ben inaniyorum Semra hanima yaniliyor olamaz diye düşünüyorum çünkü baya vakti filmine ultrosondada kahraman bey gördü ilk ve dun başka doktora da gittik biz görüşme için muayene etti oda gördü o siviyi 3 doktor da yaniliyor olamaz yarinda ayni derlerse gidip olucam ameliyati peki o tüp alininca ne olucak sahada zorlasicakmi herşey Semra hanim bana inan korkma dedi bu ameliyat bitsin gebe kalicaksin dedi dinkeniceksin sonra ben sana hadi dicem herşey çok güzel olucak dedi inşallah güzel olur dua edin lütfen bana neyse bitsin herşey olursa haziranda ameliyatim

Canım zaten senin bu tüpün iş göremez durumda o yüzden aldırırsan en azından gebelik Şansın artacak..nniye daha kötü olsun daha iyi olacak diye düşünmelisin sonuçta bebeğine giden yolda bir engeli kaldırmış oluyorsun

çok sükür ıyıyım canım evet dün yenılendı testım değerım artmıs çok sükür... sımdılık bı yaramazlık yok allaha bın sükür...sen nasılsın
Ohh maşallah canım :) keseyi görmeye ne kadar kaldı inşallah?? Bir de 3-4. Günlerde belirti varmıydı canım kendimi dinliorum ama hiçbir belirti yok önce nasılsam öyleyim ağrılarım da geçti

Öyle ama korkuyorum ne bileyim bilmiyorum çünkü tam olarak anlamadim ve durumu idrak edemedim henüz bu ameliyati olan yokmu hic aramizda nasil oluyor yani o tupum olmadan tek tüple nasil olucak o tüpün görevi ne simdi hem eşim hem ben hasta olmuş oldum ben zaten hastayim kalbimdende ameliyatliyim herşey iyi olsun ya

Arkadaşlar bendeeee muayene için 17 haziran için Memorial den randevu aldımm 14 te ayşe hanımla 14.45 te semra hanımla uçak biletlerimizde tamam ayyyyy şimdiden çokkk heyecanlandım
Bugün yarin ben de alaçam randevumu canım. 15 haziran için. Randevu bile heyecanlandırıyor değil mi

Canım benim spermler tüplerin içinde ilerleyerek yumurta hücresine ulaşıyor döllenme gerçekleştikten sonra da embriyoyu rahme kadar göndermeye yarıyor..ama bu normal yolla gebe kalma süreci..ssen zaten tüp bebek yaptırcağın için tüplerle bir işlem yapılmıyor dışarıda döllenmiş embriyo direk rahme yerleştiriliyor.. Tüpleri tıkalı olanların açılması imkansız ise uçları bağlanıyor sonra tüp tedavisine geçiliyor yada seninki gibi enfeksiyon nedeniyle sıvı toplanmışsa tüp alınıyor..üzülmeni anlıyorum canım ama birde şöyle düşün bu farkedilmeden defalarca tedavi görebilirdin..korkmana gerek yok zor bir ameliyat değil biçok kişiye yapılan bir işlem..kk da bununla ilgili topikler var oraları da okuyabilirsin..şişli memorial topiğinde de olanlar var

Ohh maşallah canım :) keseyi görmeye ne kadar kaldı inşallah?? Bir de 3-4. Günlerde belirti varmıydı canım kendimi dinliorum ama hiçbir belirti yok önce nasılsam öyleyim ağrılarım da geçti
Canım kese inşallah 3 hafta sonra rabbım nasıp ederse. Canım belırtı derken sık wc ye cıkıyodum ve göğüs uçlarım acıyodu. Ve içimden cok ınandım harakarlerıne cok dıkkat ettım. Demiştim ya bıde elimi koyup cok dua ettıminşallh sendende guzel haber alıcaz hepınızdende

ARKADAŞLAR YARIN İTİBARİYLE TEDAVİYE BAŞLIYORUM İNŞALLAH. DOKTORUM HANDE HANIMDI AMA HANDE HANIM İZİNLİYMİŞ YÜCEL HOCAYA YÖNLENDİRDİLER. SİZCE Bİ SIKINTI OLUR MU ??? DUALARINIZI BEKLİYORUM HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…