- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
- 78
Hayırlısı inşallah canım ... Her şer gibi görünen şeylerde vardır bir hayır ...erken değil cnm.. tarihin yazılı olduğu kağıdı hastanede odada unutmuşum zaten hiç bakmadan.. 13. gün diye düşünüp 11 mayıs diye hesaplamıştım ben.. tekrar arayıp sorduğumda 7 si demişlerdi cnm.. iki günde ben erken yaptırdım.. pozitif olsa çıkardı iki gün erkende olsa.. hayırlısı artık..
Bence acele etme once bir aldir sonra hande hanim a muayne ol.sorun cozuldumu gorsub sonra baslarsin tedaviye..
Kizlar hepinize selamlar bugün randevum vardi testleri götürdükleri gosterdil Allahim basil içten ettiysem duami Semra hanimla görüştüm bana sağ tupumde sivil biriktigini ve bu siviyi rahmine doğru hep akittigini söyledi ve ameliyat dedisağ tulumu iptal edicekmis napicami sasirdim adet olucam aricam günü belli olucak esimdw diyor başka bi doktora daha git baksinlar kizlar napayim ben simdi Semra hanimi bunu yapmaliyiz yoksa o sivil bebegin tutunmasini engeller dedi ama ya sonra nolucak sizler oldunuz mu napayim Semra hanima çok inaniyorum içim ona akti bugün olmayan biseyi neden ameliyat etsin dimi
Kizlar hepinize selamlar bugün randevum vardi testleri götürdükleri gosterdil Allahim basil içten ettiysem duami Semra hanimla görüştüm bana sağ tupumde sivil biriktigini ve bu siviyi rahmine doğru hep akittigini söyledi ve ameliyat dedisağ tulumu iptal edicekmis napicami sasirdim adet olucam aricam günü belli olucak esimdw diyor başka bi doktora daha git baksinlar kizlar napayim ben simdi Semra hanimi bunu yapmaliyiz yoksa o sivil bebegin tutunmasini engeller dedi ama ya sonra nolucak sizler oldunuz mu napayim Semra hanima çok inaniyorum içim ona akti bugün olmayan biseyi neden ameliyat etsin dimi
Merhaba arkadaşlar,
benim yumurtalık rezervlerim kötü durumda. amh 0.1.. memorial da Semra Kahraman'ın methini çok duydum. sizlerden Semra hanıma giden var mı? tavsiye eder misiniz? memorial ın fiyatları ve tedavi programını öğrenmek istiyorum. Semra hanım kendisi mi muayene ediyor. ekibi tarafından muayene ediliyor?
Merhaba teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Semra hanım ekibiyle birlikte muayane yapıyor derken, asistanları muayene ediyor kendisi sadece ilaç dozlarını mı ayarlıyor. yoksa birebir başından sonuna kadar semra hanımla mı muhatap oluyoruz.
ben sana şunu söyleyebilirim benim bir sene önce düşüğüm oldu üzerinde bir sene geçti ama olmadı bende ocak sonu memorile gittim tüp bebek için görüşmeye o zaman daha önceki rahim filmimi götürdüm oda bana sağ taraf daha şişkin sıvı birikmesi olabilir normal yolla gebe kalmamı tüp bebek yaparsak tutmayacağını söyledi benden ikici bir film istedi önceki filmim düşükten sonra olandı bende filmi çektirip özellikle semra hanımla görüştüm ama o baktı gayet muntazam herhangi bir problem yok dedi kahraman beye kalsaydı sağ tüpü kapatıcaktı çok üzülmüştü eşim bana dedi neden üzülüyorsun zaten tüp bebek yapıyoruz tüpünün kapanmasına neden üzülüyorsun dedi nasip işte çok şükür birşey çıkmadı inan rahim filmini çektirdiğim doktora bile sordum varmı birşey diye kesinlikle yok dedi bence filmin eski ise yenile yada için rahat etmesi için bir başka doktora göster ondan sonra kararını ver ama buda uzman bir doktor olması lazım tüp bebekle alakalı rabbim yardımcın olsunKizlar hepinize selamlar bugün randevum vardi testleri götürdükleri gosterdil Allahim basil içten ettiysem duami Semra hanimla görüştüm bana sağ tupumde sivil biriktigini ve bu siviyi rahmine doğru hep akittigini söyledi ve ameliyat dedisağ tulumu iptal edicekmis napicami sasirdim adet olucam aricam günü belli olucak esimdw diyor başka bi doktora daha git baksinlar kizlar napayim ben simdi Semra hanimi bunu yapmaliyiz yoksa o sivil bebegin tutunmasini engeller dedi ama ya sonra nolucak sizler oldunuz mu napayim Semra hanima çok inaniyorum içim ona akti bugün olmayan biseyi neden ameliyat etsin dimi
İstersen kendisi bir kere muayene ediyor canım, beni etmişti ama sonrasında ekibi ediyor. Ben şişlide semra hanımın yaptığı transfer sonrası 10 yıl sonra hamile kaldım, tavsiye ederim tabiki mutlaka bir kere denenmesi gereken bir hastane
hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.. Darısı bizlerin başına..İstersen kendisi bir kere muayene ediyor canım, beni etmişti ama sonrasında ekibi ediyor. Ben şişlide semra hanımın yaptığı transfer sonrası 10 yıl sonra hamile kaldım, tavsiye ederim tabiki mutlaka bir kere denenmesi gereken bir hastane
Kozlar yarin için Acibadem aile hastanesine randevu aldim sonuclarimi bide kadim doğuma gösterilen ben inaniyorum Semra hanima yaniliyor olamaz diye düşünüyorum çünkü baya vakti filmine ultrosondada kahraman bey gördü ilk ve dun başka doktora da gittik biz görüşme için muayene etti oda gördü o siviyi 3 doktor da yaniliyor olamaz yarinda ayni derlerse gidip olucam ameliyati peki o tüp alininca ne olucak sahada zorlasicakmi herşey Semra hanim bana inan korkma dedi bu ameliyat bitsin gebe kalicaksin dedi dinkeniceksin sonra ben sana hadi dicem herşey çok güzel olucak dedi inşallah güzel olur dua edin lütfen bana neyse bitsin herşey olursa haziranda ameliyatim
çok sükür ıyıyım canım evet dün yenılendı testım değerım artmıs çok sükür... sımdılık bı yaramazlık yok allaha bın sükür...sen nasılsınHappycim nasilsin? Testini yineledin mi? Bebisler napiyo
Ohh maşallah canım :) keseyi görmeye ne kadar kaldı inşallah?? Bir de 3-4. Günlerde belirti varmıydı canım kendimi dinliorum ama hiçbir belirti yok önce nasılsam öyleyim ağrılarım da geçtiçok sükür ıyıyım canım evet dün yenılendı testım değerım artmıs çok sükür... sımdılık bı yaramazlık yok allaha bın sükür...sen nasılsın
Öyle ama korkuyorum ne bileyim bilmiyorum çünkü tam olarak anlamadim ve durumu idrak edemedim henüz bu ameliyati olan yokmu hic aramizda nasil oluyor yani o tupum olmadan tek tüple nasil olucak o tüpün görevi ne simdi hem eşim hem ben hasta olmuş oldum ben zaten hastayim kalbimdende ameliyatliyimCanım zaten senin bu tüpün iş göremez durumda o yüzden aldırırsan en azından gebelik Şansın artacak..nniye daha kötü olsun daha iyi olacak diye düşünmelisin sonuçta bebeğine giden yolda bir engeli kaldırmış oluyorsun
Bugün yarin ben de alaçam randevumu canım. 15 haziran için. Randevu bile heyecanlandırıyor değil miArkadaşlar bendeeee muayene için 17 haziran için Memorial den randevu aldımm 14 te ayşe hanımla 14.45 te semra hanımla uçak biletlerimizde tamam ayyyyy şimdiden çokkk heyecanlandım
Öyle ama korkuyorum ne bileyim bilmiyorum çünkü tam olarak anlamadim ve durumu idrak edemedim henüz bu ameliyati olan yokmu hic aramizda nasil oluyor yani o tupum olmadan tek tüple nasil olucak o tüpün görevi ne simdi hem eşim hem ben hasta olmuş oldum ben zaten hastayim kalbimdende ameliyatliyimherşey iyi olsun ya
Canım kese inşallah 3 hafta sonra rabbım nasıp ederse. Canım belırtı derken sık wc ye cıkıyodum ve göğüs uçlarım acıyodu. Ve içimden cok ınandım harakarlerıne cok dıkkat ettım. Demiştim ya bıde elimi koyup cok dua ettıminşallh sendende guzel haber alıcaz hepınızdendeOhh maşallah canım :) keseyi görmeye ne kadar kaldı inşallah?? Bir de 3-4. Günlerde belirti varmıydı canım kendimi dinliorum ama hiçbir belirti yok önce nasılsam öyleyim ağrılarım da geçti
Canım bıde jel kullanıyodun dımııııOhh maşallah canım :) keseyi görmeye ne kadar kaldı inşallah?? Bir de 3-4. Günlerde belirti varmıydı canım kendimi dinliorum ama hiçbir belirti yok önce nasılsam öyleyim ağrılarım da geçti
Yok canım iğne kullanıorm progestan. Göğüs uçlarım transferden önce de acıodu ama wc ye sık gitmiorm artık. Ve hiç hissetmiormCanım bıde jel kullanıyodun dımıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?