Sordum ama hiç bi cevap verilmedi genetikte bi sıkıntı çıkmadı neden de bilinmiyor
Merhabalar şeyi merak ettim bütün embriyolarınızı neden pgtye gönderdiniz bizim de 15 adet embriyomuz donduruldu biz 5 tanesi için pgt istedik. Embriyolog da çok iyi bir rakam dedi. sizin rakamı görünce az mı pgtye gönderdik diye düşündümPGT ye cebimizde kuruş kalmadan , bi de borç üstüne borç yapıp 14 adet gönderik .
7 tane transfere uygun çıktı .
Sonradan +1 daha gelmiş , ona da yapılmış fakat ödemeden sonra söylicekler sağlam mı bozuk mu diye .
Hiçbir zaman umudu yitirmemek ve olumlu düşünmek gerek, elbette stres ,üzüntü,heyecan olucaktır fakat aşabilmek için de Rabbimize sığınalım
Merhabalar ;Merhabalar şeyi merak ettim bütün embriyolarınızı neden pgtye gönderdiniz bizim de 15 adet embriyomuz donduruldu biz 5 tanesi için pgt istedik. Embriyolog da çok iyi bir rakam dedi. sizin rakamı görünce az mı pgtye gönderdik diye düşündümgerçi siz en iyisini yapmışsınız yarısı pgtden elenmiş olmuş
Hıı anladım ben de ne kadar çok göndermişler diye düşündüm. çok doğru yapmışsınızMerhabalar ;
Öncelikle size de hayırlı uğurlu olsun inşAllah
Biz de şöyle ki ;
Erkek faktörlü Genetik Problem var .
Eşimin 13.ve 14. Kromozomlarında Translokasyon mevcut . Haliyle tüm imkanları zorladık .
Sizinde sayınız güzel , peki problem neydi ?
Peki neden size PGT yapıldı ?Hıı anladım ben de ne kadar çok göndermişler diye düşündüm. çok doğru yapmışsınızteşekkürler size de hayırlı uğurlu olsun inşallah
Bende problem yok da eşimin değerleri düşüktü ama öyle çok da düşük değil sınırdaydı değerleri. Doktor da doğal yollardan olur olmaz diyemeyiz ama uzun sürer dedi bize biz de beklemeyelim dediktüp bebek fikrini sindirdik ve başladık
Sağol canım benim inşallah senin de güzel haberlerini alacağızOlucak Rabbimin izniyle .
inşAllah hayIrlı haberlerini alacağız
Eşim yok gidemedim bugün yarına kaldı artıkBen transferden sonraki 7.gün test yaptırmıştım çıkmıştı.sizde bu akşam acile gidip yaptırabilirsiniz yarını beklemektense
Sağol canım inşallah güzel haberler alırızHadi bakalım bana umut olmaya devamheyecanla senden gelecek haberi bekliyorum
Pgtden sağlıkla dönen embriyonun tutunma olasılığı daha yüksek öneririz dedi doktorlar biz de yaptıralım dedik. Yani öyle tespit edilen bir şey yokPeki neden size PGT yapıldı ?
Cevabın için çok teşekkür ederim. Genelde diğer tüp bebek merkezleri bunun için ilaç veriyor ama bana da verilmedi test de yapmadılar senin düşük geçmişin yok dediler yani bilmiyorum tutmasını engeller mi diye endişelendimMerhaba, 5 gende pıhtılaşma bozukluğum vardı. İlaç, iğne vermediler. Önemsemiyorlar ve sanırım haklılar. Ben 16. haftada perinatolog görüşü ile kullanmaya başladım. Geç kaldım mı diye çok araştırdım ama gerçekten tüp bebeğin şansını arttıran ya da tutunmayı sağlayan, düşüğü önleyen kanıtlar yok. Ben memorialdakileri dinlemeyi tercih ettim. Ama içiniz rahat etmeyecekse ve sizde strese sebep olacaksa perinatologla görüşüp kullanabilirsiniz.
Bu arada benim tahlilim ortada yoktu ama aile geçmişim vardı. Tahlil sonradan yaptırdım. Oradaki doktorlar, tahlil elimde olsaydı verir miydi bilmiyorum.
Bence için rahat olsun. Şimdi test yaptırsan sonuçlanması yine sürecek. Eh olumsuz bir geçmiş de yok. Dediğim gibi benim aile öyküm var, onun dışında düşüğüm filan yok. Tahlilim de 4 aylık hamileyken sonuçlandı ve baya bozukluk var:) İlaç iğne kullanmadım ama bebiş sağlıklı çok şükür.Cevabın için çok teşekkür ederim. Genelde diğer tüp bebek merkezleri bunun için ilaç veriyor ama bana da verilmedi test de yapmadılar senin düşük geçmişin yok dediler yani bilmiyorum tutmasını engeller mi diye endişelendim
Sizin transferiniz oldu mu ?Merhaba, transfer olan arkadaşlar kan pıhtılaşması için sizlere ilaç verdiler mi
Gözün Aydın canımKızlar ben de bugün tekrar ayrıntılı ultrasona girdim, fetal eko yapıldı. Her şey iyi çok şükürsizin güzel haberlerinizi bekliyorum ben de
canım verdin mi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)Eşim yok gidemedim bugün yarına kaldı artık
oh maşallahKızlar ben de bugün tekrar ayrıntılı ultrasona girdim, fetal eko yapıldı. Her şey iyi çok şükürsizin güzel haberlerinizi bekliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?