Çok verme taraftarı olmuyorlar. En fazla verseler de 3 gün veriyorlar. Bende İzmir'e döndükten sonra buradan yazdırdım bir hafta mesela. Sağlık ocağı yazdı hemen.Kızlar merhaba transferden sonra hastaneden istenince rapor verebiliyorlar mı bilgisi olan varsa aydınlatabilirse çok sevinirim
Öyle mi tamamdır çok teşekkür ederim canım bunu öğrendiğim iyi oldu ona göre bir aksiyon alıcam artık bakalım hayırlısı inşallah :))Çok verme taraftarı olmuyorlar. En fazla verseler de 3 gün veriyorlar. Bende İzmir'e döndükten sonra buradan yazdırdım bir hafta mesela. Sağlık ocağı yazdı hemen.
Yumurta toplama sonrası bile ısrarla alabildim o da 3 günÖyle mi tamamdır çok teşekkür ederim canım bunu öğrendiğim iyi oldu ona göre bir aksiyon alıcam artık bakalım hayırlısı inşallah :))
Ay evet öğlen kan vereceğim diyodu ama
Canımm senin inşallah güzel gelecek sonucun eminim . Benim sezeryan doğumdan sonra hafif bir yapışıklık olmuştu . Aklımda hep o vardı ya sıkıntı çıkarırsa diye bilemiyorum bakalım . Sen güzel düşün sen kuzuma kavuşacaksın inşallahKumrusumru bugün gözüm kulağım sende senden gelecek güzel haberle kendime umut ışığı tutmaya devam edeceğim bugün kendim kadar heyecanlıyım
yaaaaa çok üzüldüm canım benim çok şükür bir evladın var ama aklında soru işareti varsa keşke histereskopi olsaydınCanımm senin inşallah güzel gelecek sonucun eminim . Benim sezeryan doğumdan sonra hafif bir yapışıklık olmuştu . Aklımda hep o vardı ya sıkıntı çıkarırsa diye bilemiyorum bakalım . Sen güzel düşün sen kuzuma kavuşacaksın inşallah
Evet demekki pek rapor verme taraftarı değillermiş o zamanYumurta toplama sonrası bile ısrarla alabildim o da 3 günsenin içinde hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla kucaklarsın çocuğunu
Yaa öyle mi? Ayy çok üzüldüm. Evet bu süreçte pozitifi görmekte var negatif sonucu da. Allahtan senin geri kalan embriyon da vardı. Şansın devam ediyor. Biran önce kendini toparlarsın umarımKızlar maalesef benim negatif . Hayırlısı kısmet diyorum .bakalım doktor arar herhalde .İnşallah bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız
Canım arkadaşım keske baktirsaydin bak şuan daha çok üzüldüm. Sağol canım iyi dileklerin için inşallah guzel haberler verebilirimCanımm senin inşallah güzel gelecek sonucun eminim . Benim sezeryan doğumdan sonra hafif bir yapışıklık olmuştu . Aklımda hep o vardı ya sıkıntı çıkarırsa diye bilemiyorum bakalım . Sen güzel düşün sen kuzuma kavuşacaksın inşallah
Bu arada benim arkadaşım da benden önce transfer olmuştu 8 haftalık kalbi durdu düştü. Onunda bir çocuğu var. Yücel Bey kürtaj sonrası histereskopi istedi. O da Yücel Beyin dediği yerde yaptırdı. Tüpte sıvı ve rahimde sıvı gördü. Ondan gebelik kaybi olmuş meğerCanımm senin inşallah güzel gelecek sonucun eminim . Benim sezeryan doğumdan sonra hafif bir yapışıklık olmuştu . Aklımda hep o vardı ya sıkıntı çıkarırsa diye bilemiyorum bakalım . Sen güzel düşün sen kuzuma kavuşacaksın inşallah
Değerin kaç çıktı ?Kızlar maalesef benim negatif . Hayırlısı kısmet diyorum .bakalım doktor arar herhalde .İnşallah bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız
Canım semra hanım ve soner bey baktı sıkıntı yok çok önemsiz dediler . Rahim filmide çektirdim sorun olmaz çok altta dediler .yaaaaa çok üzüldüm canım benim çok şükür bir evladın var ama aklında soru işareti varsa keşke histereskopi olsaydın
Canım Semra Hanım ve soner bey muayene ettiler sorun olmaz dediler,rahim filmi de çektirdim çok altta sorun olmaz dediler yine . Bilmiyorum ki ben kendi kendime bu teşhisi koydumBu arada benim arkadaşım da benden önce transfer olmuştu 8 haftalık kalbi durdu düştü. Onunda bir çocuğu var. Yücel Bey kürtaj sonrası histereskopi istedi. O da Yücel Beyin dediği yerde yaptırdı. Tüpte sıvı ve rahimde sıvı gördü. Ondan gebelik kaybi olmuş meğer
Sağol canım değerim 1 altı çıktı . Üzüldüm çok canım ama alışıyor insan sağlık olsunDeğerin kaç çıktı ?
Şuan nasılsın bilmiyorum ama umarım artar inşAllah ya
Ne denir bilemedim ,çok üzgünüm çok …
Aminn canımCanım arkadaşım keske baktirsaydin bak şuan daha çok üzüldüm. Sağol canım iyi dileklerin için inşallah guzel haberler verebiliriminşallah sorun varsa çözüme kavuşur ve çocuğuna kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?