Bence keske deme lütfen hersey de vardır bir hayır.Aynen sağolun kızlar ben Semra Hanımdan randevu alayım olmadı bu ay transferi askıya alayım elimde ki son embriyoyu riske edip başa sarmak istemiyorum ahh keşke geçen ay transfer yerine histeroskopi yaptırsaydım . Aslında aklımı hep kurcalıyordu rahimde bir sıkıntı var mıdır diye ama hep bana rahimde sıkıntı yok dediler güvendim ama gerçekten araştırdım rahim filmi her şeyi net göstermiyormuş maalesef
Bende sormuştum hastaneye yanlış hatırlamıyorsam 2500-3000 TL arası bi fiyat vermişlerdiEki Görüntüle 2911739
Bu testleri nerede yaptırdınız? Özel bir hastaneye sorduk 2000 tl istediler. Devlette yaptırabilir miyim bunları ya da memorial ne kadar istiyor bunlar için. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Memorial istedi testleri. Randevu bulmak o kadar zorki devletteBu testleri kim istedi sizden?bence her koşulda devlette yaptiriliyordur tabi bence..sorup araştırmak lazım..forumlara bir bakın isterseniz..
Evet malesef zor ama tüm devlet hastanelerini sorgulayın bence tabi istanbuldaysaniz..illa yapan bir yer çıkacaktır.zeynep kamil biraz sıkıntılı o kendisinde tedavi olunmuyor ise testleri yapmıyor..Marmara eğitim araştırma olabilir orada yapılıyor ise yada kartal lutfi kridar olabilir.Memorial istedi testleri. Randevu bulmak o kadar zorki devlette
Samsundayım buldum şimdi randevu üniversite hastanesinde çok şükürEvet malesef zor ama tüm devlet hastanelerini sorgulayın bence tabi istanbuldaysaniz..illa yapan bir yer çıkacaktır.zeynep kamil biraz sıkıntılı o kendisinde tedavi olunmuyor ise testleri yapmıyor..Marmara eğitim araştırma olabilir orada yapılıyor ise yada kartal lutfi kridar olabilir.
Eki Görüntüle 2911739
Bu testleri nerede yaptırdınız? Özel bir hastaneye sorduk 2000 tl istediler. Devlette yaptırabilir miyim bunları ya da memorial ne kadar istiyor bunlar için. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Araştırma üniversite hastanesi genetik bölümüne gittim rahat randevu buldum bunları istiyor doktorum dedim yaptılar 2 ay sürdü sonuç çıkması SGK karşılıyor ücretiMemorial istedi testleri. Randevu bulmak o kadar zorki devlette
İdil ve Ateş eczaneleri internette vardır numaralarıMemorialin karşısındaki eczanenin adını bilen var mı veya numarasını?
Genetik bölümünde ben de yaptırdım testleri onlar çıktı. Ancak bunlar farklı sanırım genetik bölümündeki doktor bunları biz yapmıyoruz demiştiAraştırma üniversite hastanesi genetik bölümüne gittim rahat randevu buldum bunları istiyor doktorum dedim yaptılar 2 ay sürdü sonuç çıkması SGK karşılıyor ücreti
Arastirma hastanesinde yaptirmistim bunlari, bir hafta on gune cikiyor, trombofili gibi uzun surmuyor. Bi kismini Dahiliyeye bi kismini kadin doguma yazirmistim, bazilari dahiliyenin ekraninda cikmamisti. Hepsini kadin dogum yazarEki Görüntüle 2911739
Çok teşekkürler. Trombofili sonuçlarımı aldım ama anlayamadım birşey. Bi bakabilir misiniz acabaArastirma hastanesinde yaptirmistim bunlari, bir hafta on gune cikiyor, trombofili gibi uzun surmuyor. Bi kismini Dahiliyeye bi kismini kadin doguma yazirmistim, bazilari dahiliyenin ekraninda cikmamisti. Hepsini kadin dogum yazar
Valla işte korkulu dakikalar
Teşekkürlerİdil ve Ateş eczaneleri internette vardır numaraları
Ayy çok heyecanlandımmmValla işte korkulu dakikalaryarın 08:30 randevum var. 08:00 de gideceğim. 12:00 gibi öğlen aramda alırım. Bakalım hayırlısı artık
Ateş eczanesi ve idil eczanesi var. Netten bakabilirsin irtibataMemorialin karşısındaki eczanenin adını bilen var mı veya numarasını?
Oof ooffAyy çok heyecanlandımmmbütün dualarım sizinle
Sağol canım benim bakalım stresli dakikalar
Stres olmak yok .Sağol canım benim bakalım stresli dakikalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?