Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benımde aynıydı canım sakın bozma moralını... 5750 hastane ve 1300 cıvarı ılac parası. Onerıyorum. 3 tane yumurtam oldu allah ol dedı nasıp ettı ve tuttu cok sukur. Icınızı ferab tutun dua edın
Bugün yarin ben de alaçam randevumu canım. 15 haziran için. Randevu bile heyecanlandırıyor değil mi
Evet canım ya bi Semra hoca muayene etsin istiyorum yoksa sorularım içimi kemirecek acaba bir sorunmu var merak ediyorum

Ignemı verdıker sana ayyy allah yardımcın olsun. Bende jelı vardı halada kullanıyorum. Herseyın bası ınanmak inan ınsallah allah nasıp eder canı

Ignemı verdıker sana ayyy allah yardımcın olsun. Bende jelı vardı halada kullanıyorum. Herseyın bası ınanmak inan ınsallah allah nasıp eder canı
İnşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da inşallah. İnanmak istiyorum ama olmuyo niyeyse. İnşallah bi süprz olur bana

ARKADAŞLAR YARIN İTİBARİYLE TEDAVİYE BAŞLIYORUM İNŞALLAH. DOKTORUM HANDE HANIMDI AMA HANDE HANIM İZİNLİYMİŞ YÜCEL HOCAYA YÖNLENDİRDİLER. SİZCE Bİ SIKINTI OLUR MU ??? DUALARINIZI BEKLİYORUM HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.

çok sükür ıyıyım canım evet dün yenılendı testım değerım artmıs çok sükür... sımdılık bı yaramazlık yok allaha bın sükür...sen nasılsın
Masallah canim cok sevindim, bende iyiyim cok sukur. Sizleri merak ediyorum guzel haberleri aldikcada mutlu oluyorum. Allah hep guzel haberler vermeyi nasip etsin insallah

yardimci olmak isterdim ama boyle bir ameliyat olmadim bilmiyorum canim Rabbim yardimcin olsun,onundeki engeller kalksin su gibi aksin kolaylikla insallah

Boyle konusma lutfen canim moralini neden bozuyorsunki dua ile bekle insallah guzel olacak sonuc. Ne guzel umidin var icinde onu dusun,..Henuz cok erken belirtim yok olmadi diye uzme kendini tamam mi?
isede baslamis olmalisin kafani dagitirsin is yerinde zamanda cabuk gecer. cunku son gunler zor geciyor..

Tedavin hayirli olsun canim, moralini yuksek tut, Allah in izniyle guzel sonuclar bekliyoruz senden

Sağol hayatım çok sağol gerçekten. Haklısın biliyorum ama işte insan hisseder ya öyle bişey. Moralimi bozmuyorm da ama eşime üzülüyorm olacak diye bekliyor iş yerinde yoğunum zaman hızlı geçiyor. Transferi saymassak yarın 4. Günüm olacak inşallah. Ağrı sızı olsun diye beklerken tüm ağrılarım dindi eskisinden iyiyim :) ona sinir oluyorum ya. Artık psikolojik mi yoksa işte yorulduğundan mı bilmem erkenden yatıyorm. Hepinize iyi geceler canlarım sizi çok seviyorum kaderdaşlarım. Öpüyorum kocaman

iyi geceler canim yat dinlen erkenden. Bak gunler geciyor guzel dusun...bende seni opuyorum kocamann

yardimci olmak isterdim ama boyle bir ameliyat olmadim bilmiyorum canim Rabbim yardimcin olsun,onundeki engeller kalksin su gibi aksin kolaylikla insallah
Canim benim Allah razi olsun insallah gecicek buda neler gecmiyorki dermansiz dert olmasin yeterki herseyin cagresi vardir Rabbim yeterki ol desin

Canım sen dıkjat et bellı olmaz bu ısler bırınde baska bırınde baska belırtı. Benımde yoktu cok agrım arada sancı gırıyodu tek kasıgıma hersey arada yanı sureklı bı agrı olmaz ztn sen yavas yuru acele etme ınan n

canım hayırlı olsun duamız seninle ben aynı seninle başlıcaktım ama polip çıktı bende onu aldırıcam ilk önce öyle başlıcam Rabbim yardımcın olsun

Han
hangi günlerde başlamıştı canım kasık sancıların?

Haziran 16 sina randevumu aldım. Ayse hanım ve semra hanımı istedim. Bakalım inşallah bir sorun yoktur bende de bayram sonrası tedaviye başlarız. Dua edin kızlar bana da.

kızlar birşey sorucam bayram sonrası benim adetim ya arife günü yada bayramın ilk günü nasıl başlanır tedaviye ki birde daha öncede sordum kızlar valla moralim çok bozuk karar veremiyorum ben hande hanıma gittim hiç semra hanımla görüşmedim illa gitmelimiyim onada muayene olmalımıyım

Ben dr katiliyorum sana. Bana da dr mustafa acet dediki. Rahim seklin bozuk. Sonra ogrendim coook hastasina diyormus. Semra hanim hic birsey yok zaten filmde de goruyorsun dedi. Icin rahat olsundedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…