Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim🎉🎉🎉🎉🎉
Yaaaa şükürler olsun :dua: :dua: bence değerin kötü değil inşallah iki gün sonra ikiye katladığını göreceğiz. sonra kese kalp atışı derken güzel günler göreceğiz inanıyorum ben :KK200::KK200:

Canlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim🎉🎉🎉🎉🎉
Ayyy canım çook sevindimmm😍😍😍😍😍 Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı . Merak etme canım devamı gelir ben kızıma hamileyken 30 falandı katlanarak artıı sonra . 2 gün sonra kat kat artacak inşallah 🙏🙏🙏 Darısı bize olsun inşalllahhh🙏🙏🙏

Yaşı bekleyip erken emeklilik kararı veren İstanbulluyuz bizde Çanakkale kazdağlarının bir köyünde
Yaa ne iyi yapmışsınız nasıl özendim. Bizimde bayramiçin köyünde kaz dağı eteklerinde bağımız var . Benim hayalim ilerde bağ evi yapıp yerleşmek şu lanet istanbul’dan kurtulmak 🙏🙏🙏🙏 siz hayalimi gerçekleştirmişsiniz 😍😍😍

Transfer süreci yaşamış olan arkadaşlarım transferden sonra hastanede ne kadar yatmıştınız acaba? Memorial yarım saat diyor ama sizlere de danışmak istedim🤗

Kızlar Allah razı olsun amin inşallah Güzel haberleri alıp vermeyi nasip etsin allahım🙏🏻 Yalnız ben bildiğim her şeyi unuttum transfer sonrası ne yapmalıyım ne yemeliyim ne içmeliyim hep yatmalı mıyım 🙈kafam çok karışık 😂

Kızlar Allah razı olsun amin inşallah Güzel haberleri alıp vermeyi nasip etsin allahım🙏🏻 Yalnız ben bildiğim her şeyi unuttum transfer sonrası ne yapmalıyım ne yemeliyim ne içmeliyim hep yatmalı mıyım 🙈kafam çok karışık 😂
İnan ben özel bir sey yemedim ya. Balık falan tükettim hadi. Ama evime gelince supurgemi de yemeğimi de yaptım. Yoruldum mu dinlendim ama full asla yatmadim. İlk iki gün dikkat etmeye çalıştim

Ayyy canım çook sevindimmm😍😍😍😍😍 Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı . Merak etme canım devamı gelir ben kızıma hamileyken 30 falandı katlanarak artıı sonra . 2 gün sonra kat kat artacak inşallah 🙏🙏🙏 Darısı bize olsun inşalllahhh🙏🙏🙏
Yaa öyle mi ay ne güzel haber 🙏 tamam biraz olsun içim rahatladi🥰🥰🥰 çok teşekkür ederim 🥰

Back
X