Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba
3 tane pgt ye giden embriyolarım vardı. cok sukur bugun sonuc geldı.hamdolsun bı tane transfere uygun cıktı.artık önemlişi olan bundan sonrasıı.rabbim inşallah tüm isteyen annelere nasıp etsın içindede bana .allahım çok çok amin.
Ayni ben gibi olmuş sonuda süper olur inşallah 🙏

Benim yas 35 ama benim kendiligiden gebeliğim de oldu 31 yaşında falan trizomi 21 down sendromu nedeniyle 10. Haftada kalbi durdu. Öyle bir öyküsü var. Yasta ilerledi öykü de var olmusken tam olsun diye 🥰
pgt yapmak gercekten bu süreçte eger ımkan varsa en dogru yontem. cok arastırıdım bende ne derece ıyıdır rısklerı nedır.ıyı kıde boyle bı karar verdım .bakalım ınşallah ekımde baslar benımde transfer ıcın hazırlıgım . inşallah benımde sonum sıızın gıbı mutlu sonla bıter.

Canlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim🎉🎉🎉🎉🎉
Çok güzel haber , “hamilelik var” demek bile heyecanlı ya👼🏻
İnan çok sevindim anlatamam , bugün iki güzel haber aldık , Rabbim daim eylesin .

Konuş onunla , annelik içgüdüsüyle duaları et … Seninle kalıp , seninle büyüyecek Allah’ın izniyle .. 🤰🏻

Sıra sende Bahara giderken Bahara giderken 🧚‍♂️

pgt yapmak gercekten bu süreçte eger ımkan varsa en dogru yontem. cok arastırıdım bende ne derece ıyıdır rısklerı nedır.ıyı kıde boyle bı karar verdım .bakalım ınşallah ekımde baslar benımde transfer ıcın hazırlıgım . inşallah benımde sonum sıızın gıbı mutlu sonla bıter.
Benim 3 kere Memorial de takibim oldu. İlk kez bu son 3. Tedavimde pgtden sağlıklı geldi ve transfer oldum nihayet inşallah sizin kısa sürede olur 🙏 sende vazgecme🙏🤗

Çok güzel haber , “hamilelik var” demek bile heyecanlı ya👼🏻
İnan çok sevindim anlatamam , bugün iki güzel haber aldık , Rabbim daim eylesin .

Konuş onunla , annelik içgüdüsüyle duaları et … Seninle kalıp , seninle büyüyecek Allah’ın izniyle .. 🤰🏻

Sıra sende Bahara giderken Bahara giderken 🧚‍♂️
Canımsın sen benim inşallah senin haberlerini de duyacağız 🙏🙏🥰🥰🥰

Kızlar ,
Yeni yeni imkanlar doğuyor merkezde , bununla ilgili bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• 35CB8E00-0D67-41B5-BE4F-DCFCAE8B337F.webp
    35CB8E00-0D67-41B5-BE4F-DCFCAE8B337F.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 93
Back
X