- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
aa bana hiç yemek gelmedi :) hayırlı olsun canım bu arada :)Kızlar transferimi oldumşu an dinleniyorum odada yemeğimi de getirdiler ohh miss gibi
inşallah rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa bana hiç yemek gelmedi :) hayırlı olsun canım bu arada :)Kızlar transferimi oldumşu an dinleniyorum odada yemeğimi de getirdiler ohh miss gibi
![]()
aa bana hiç yemek gelmedi :) hayırlı olsun canım bu arada :)
Amin inşallahaa bana hiç yemek gelmedi :) hayırlı olsun canım bu arada :)
Embriyonun gelişimine göre değişiyor diye biliyorumKızlar merhaba, size hızlıca bir sorum var. Şişli memorial merkezinde mutlaka embriyoların 5. Gün blast olması bekleniyor mu, yoksa duruma göre 3. Gün transferi de mümkün mü? Çok teşekkürler![]()
Canim cok sevindim,Benim şuan valla göğüslerim şişti açıyor. Karnım ağrıyor. Belim ağrıyor, kasık ağrısı oluyor. Çok güzel olarak yorumluyorum ben durumu![]()
hayırlı olsun canımKızlar transferimi oldumşu an dinleniyorum odada yemeğimi de getirdiler ohh miss gibi
![]()
Hepimize taddırsınCanim cok sevindim,Rabbim insallah hizlica rakamın büyümesini sonra kese kalp atışı derken sağlıkla hayirla bebeğini
kucağına almani nasip etsin...
![]()
Ooo harikaKızlar transferimi oldumşu an dinleniyorum odada yemeğimi de getirdiler ohh miss gibi
![]()
Çok teşekkür ederim cevap içinEmbriyonun gelişimine göre değişiyor diye biliyorum![]()
N Nurnur1010 kapatılan tüpler nasıl açılmış ki koterle yakılarak kapatılmıştır mu ameliyatınizi kim yapmişti , bende de aynı durum varda hidrosalpenk olmuş tüplerim transfer öncesi kapatılmalı yada alınmalı dendi hatta mümkünse alinmaliymisEwet bu sıkıntı olduğunda baska secenek yok, ya alınacak tupler yada bağlanacak, benim daha once bağlanmıştı ameliyatla ama tekrar açılmış malesef
İnşallah bu sefer bebeğinize kavuşursunuz tatlı heyecanlar bunlarÇok teşekkür ederim cevap içinson tedavimde hiçbir embriyo blast olamadı tedavi iptal oldu da bir daha benzer bir durumla karşılaşmaktan endişe ediyorum
gerçi görüşeceğim Semra hanım ile ama heyecan yaptım gitmeden sanırım
siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
Kız , ben daha adet beklememe rağmen sanki transferimi olmuş gibi göbeğime sevgi provaları yapıyorum , eşim gülüyor banaKızlar transferimi oldumşu an dinleniyorum odada yemeğimi de getirdiler ohh miss gibi
![]()
Canımmm , sen şuan hangi süreçtesin ,stresli msjlarını görünce sormak istedimCanım içimi rahatlattın vallahi sağolasınFarklı topiklerde 2-3 saat yattım diyenleri okuyunca aklıma takıldı, inşallah tutunca her türlü tutar zaten dediğin gibi çok sağolasın
![]()
Amin inşallah hepimiz bu duyguyu tez vakitte hayirla saglikla tadalimHepimize taddırsınbiz burada anlayan koca kiz kardeşleriz
yarın da rakamlar yükselsin biraz daha rahatlayacagim
![]()
Canım ben taze transfer oldum beklemedeyimCanımmm , sen şuan hangi süreçtesin ,stresli msjlarını görünce sormak istedim![]()
Embriyo sayısına ve kişinin infertilite sebebine göre 3.gün dede donduruluyor bizim 3.gün embiriyosu 2 tane donduruldu eşim azosperm tese ile sper bulundu o nedenle 3. Gün 2 tane kaldığı için donduruldu daha fazla embriyo olsa 5. Güne gidilirdiKızlar merhaba, size hızlıca bir sorum var. Şişli memorial merkezinde mutlaka embriyoların 5. Gün blast olması bekleniyor mu, yoksa duruma göre 3. Gün transferi de mümkün mü? Çok teşekkürler![]()
Bende haftaya transfer olacağım hangi gün olacak belli mi transferhayırlı olsun canımbenım de haftaya olacak transferim. transferden kaç saat sonra odadan çıkarıyorlar? bende bir buçuk saatlik mesafeden geleceğim acaba o aksam hastanede mi kalsam..