- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
kızlar birşey sorucam bayram sonrası benim adetim ya arife günü yada bayramın ilk günü nasıl başlanır tedaviye ki birde daha öncede sordum kızlar valla moralim çok bozuk karar veremiyorum ben hande hanıma gittim hiç semra hanımla görüşmedim illa gitmelimiyim onada muayene olmalımıyım
Bayramda da baslayabilirsin.semra hanimls gorussen daha iyu olur bence..
canım ben hem Semra hanımı hem ayşe hanimin görmesini istedim. Randevuyu uç hafta önceden al. Semra hanim dolu oluyormuş. 390 dediler yanılmıyorsam ücrete de. Ben de bayram zamanı adet olacam. Açık olur inşallah. Bayram için memlekete bile gidemeyeceğim.bayramda açık mı yani diyosun doktor var mıdır? ozaman ben haziran adetimde polipi aldırıyım temmuzda başlıyım ya semra hanım çok yoğun falan diyolar hande hanımla ön görüşmeydi muayenede edince 300 tl verdik semra hanımla da öyle olur herhalde o zaman haziran ayı içerisinde bir güne semra hanıma randevu alıyım temmuzda ona göre başlarım.
hımmm canım gün olarak kesın bsy dıyemem sana ama hanı süreklı olan bı sancı deıl nadıren arada vuruyodu bole...Han
hangi günlerde başlamıştı canım kasık sancıların?
canım ben hem Semra hanımı hem ayşe hanimin görmesini istedim. Randevuyu uç hafta önceden al. Semra hanim dolu oluyormuş. 390 dediler yanılmıyorsam ücrete de. Ben de bayram zamanı adet olacam. Açık olur inşallah. Bayram için memlekete bile gidemeyeceğim.
bayramda açık mı yani diyosun doktor var mıdır? ozaman ben haziran adetimde polipi aldırıyım temmuzda başlıyım ya semra hanım çok yoğun falan diyolar hande hanımla ön görüşmeydi muayenede edince 300 tl verdik semra hanımla da öyle olur herhalde o zaman haziran ayı içerisinde bir güne semra hanıma randevu alıyım temmuzda ona göre başlarım.
hayırlı olsun arkadaşım bende son fiyatları merak ediyordum. Sana taze embriyomu transfer edildi , bunun dışında farklı bir ödeme yapmadınız herhalde..Benımde aynıydı canım sakın bozma moralını... 5750 hastane ve 1300 cıvarı ılac parası. Onerıyorum. 3 tane yumurtam oldu allah ol dedı nasıp ettı ve tuttu cok sukur. Icınızı ferab tutun dua edın
sagol canım Allah hepımızın yardımcısı olsun. ilk ığneyı 125. mm den vurdum bakalım artıkcanım hayırlı olsun duamız seninle ben aynı seninle başlıcaktım ama polip çıktı bende onu aldırıcam ilk önce öyle başlıcam Rabbim yardımcın olsun
Canım bayramda da çalışıyorlar benim transferim bayramda yapıldı mesela..bencede semra hanım görsün en azından bir kere
sagol canım Allah hepımızın yardımcısı olsun. ilk ığneyı 125. mm den vurdum bakalım artık
O halde bir doktorla daha görüşmede fayda var Semra Hanım banada baktı ben kendim dedim hiteroskopi önerdi diğer doktorum.gerek görmedi Semra Hanım.yani sizi etkilemek istemem ama paragoz bir doktora benzemiyor.benzemiyor.siz bir profesör ile görüşün derim hakkınızda en hayırlısı olsun insallahKizlarben bugun baska doktorada gittim muayene oldum rahim filmimide gosterdim buda biseyin yok dedi tmm iltahap ve yapisiklik var ama tupun temiz ve sivi falan yok dedi ameliyati olursan donusun yok iyi dusun dedi antibyotik yazdi kullan gel dedi memorialde ameliyat tarihimi bile arayip bildirdi ben napicam ya kafam cok karisti akil verin bana nolur baska bi doktora daha gideyimmi varmi bildiginiz bi kadin dogum uzmani yaaa uff catlicam valla
Evet tekrar gidicem bir doktora daha bende oyle dusunmuyorum olmayan bisey icin neden beni ameliyat etsin dimi bildiginiz yada duydugunuz bi doktor varmiO halde bir doktorla daha görüşmede fayda var Semra Hanım banada baktı ben kendim dedim hiteroskopi önerdi diğer doktorum.gerek görmedi Semra Hanım.yani sizi etkilemek istemem ama paragoz bir doktora benzemiyor.benzemiyor.siz bir profesör ile görüşün derim hakkınızda en hayırlısı olsun insallah
Devlette iyi bir doktor arastirsaniz capadan filan belki daha net sonuç alirsinizEvet tekrar gidicem bir doktora daha bende oyle dusunmuyorum olmayan bisey icin neden beni ameliyat etsin dimi bildiginiz yada duydugunuz bi doktor varmi
Benim ikinci denemem ya bu ondan bunlarida ortadan kaldirmak istiyorlar ama tupum gidicek tmm her halukarda tup bebek yapicaz esimden kaynakli sebep var ama neden biseyim yoksa yatayim o masaya tupumu alsinlar arastiricam gidicembaska bi doktora daha herkes baska bisey diyoki ya offCanim bendr de sol tarafta hafif yapisiklik var ams memorial bana ilk asamada ameliyat demedi ilk denemede olmadi yinede ona baglamadikar ben cok sorgulayinca ancak ofis histeroskopi dedi ayse hanim yani gerekli gormedikce ameliyat demiyor lar gibi geliyor ama allah iyilerle karsilastirsin
bayramda açık mı yani diyosun doktor var mıdır? ozaman ben haziran adetimde polipi aldırıyım temmuzda başlıyım ya semra hanım çok yoğun falan diyolar hande hanımla ön görüşmeydi muayenede edince 300 tl verdik semra hanımla da öyle olur herhalde o zaman haziran ayı içerisinde bir güne semra hanıma randevu alıyım temmuzda ona göre başlarım.
PROF DİYE 390 HERHALDE İNŞALLAH AÇIKTIR VALLA YOKSA DİĞER AYA I KALICAK SEN SORDUNMU CANIM WHİTEROSEOO
BİRDE BEN MAYISTA HANDE HANIMA MUAYENE OLDUĞUMDA PARASINI TÜP BEBEK YAPARSANIZ ÜCRETTEN DÜŞERİZ DEDİ ONUN SÜRESİ NE KADAR ACABA
Canım Acıbadem maslaktaki doktora da iyi diyorlar. Bülent tıraş. Ona da görün bi olmazsaKizlarben bugun baska doktorada gittim muayene oldum rahim filmimide gosterdim buda biseyin yok dedi tmm iltahap ve yapisiklik var ama tupun temiz ve sivi falan yok dedi ameliyati olursan donusun yok iyi dusun dedi antibyotik yazdi kullan gel dedi memorialde ameliyat tarihimi bile arayip bildirdi ben napicam ya kafam cok karisti akil verin bana nolur baska bi doktora daha gideyimmi varmi bildiginiz bi kadin dogum uzmani yaaa uff catlicam valla
Canim o doktoru ben cok istemistim ama cok uzak oldu diyelim nasil gidip gelicez muayene icin diyosan sadece evet dusunulebilirCanım Acıbadem maslaktaki doktora da iyi diyorlar. Bülent tıraş. Ona da görün bi olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?