Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Muayene için canım. Memorial ile arası da çok kaldım ben de. İnşallah hayırlısı buradir

Ya canım memorıal ıyı bı hastane ama aklın takıldıysa hanı durumun varsa florance ye de bı gıt ustersen oda ıyı bı hastaneee

Ya canım memorıal ıyı bı hastane ama aklın takıldıysa hanı durumun varsa florance ye de bı gıt ustersen oda ıyı bı hastaneee
Ya canim inan ben semra hanima guveniyorum ama kafa cok etrafimda konusan kafa karistiran tmm gittim baska doktorada oda farkli bisey dedi al iste napicaz simdi birine guven ve ilerle dimi ama yok

Ya canim inan ben semra hanima guveniyorum ama kafa cok etrafimda konusan kafa karistiran tmm gittim baska doktorada oda farkli bisey dedi al iste napicaz simdi birine guven ve ilerle dimi ama yok
Canım anlattıgına gore onemlı bsy arastırman tabıkı cok onemlı. Ama cokta karısturma kafanı cok bılmek bazen ıyı olmuyor. Memorıalde para ıcın sana kotu bsy yapacaklarını dusunmek ustemem. Soyle dıyım cık kıstım vardı hanı ole dusunecek bı doktor olsalardı amelıyat derkerdı banada. Aksıne hıc onermedıler. Tutmazsa 6/7 denemeden sonra dedıler

Canim iste ben etrafimdaki insanlara bunu anlatamiyorum tmm ameliyat cok pahali gercekten bisey yoksa ne gerek var ama ben ne kahraman beyin nede semra hanimin yanildigini dusunmuyorum ve bi dojtor daha var o siviyi goren 3 kisi ayni seyi soyledi ve bi kisi sadece aksini hangisine inanirsin simdi sen olsan ben o ameluyati olmak istiyorum cunku yapisikliklarda varmis hadi diyelim o sivi yok tupum iyi o zaman icini falan temizler ben rahat ederim belki adet sancilarim son bulur eminim ki bunun altindada yatan bisey var ayin 17 sinde ameliyat tarihim o zamana kadar gidicem baska yerlere eger yine ayni seyi derlerse gozum kapali gidicem semra hanima ki o bana nereye gidersen git bu hastaligin yani endometriozisin tanisi cok zor ve sadece laparoskopide ancak netlik kazaniyor dedi bu kadin daha ne desin ki daha neden kafa karissin hayirlisi deyip onume bakicam olmm gerekiyosada semra hanima icim rahat emanet edicem kendimi

Canım karar vermek çok zor bi durum eğerki çocuk olmasına kesin engel oysa hiç tereddütsüz yaptır ama neden başka ise araştırmakta fayda var sonuçta tüp alınınca tek çare tüpbebek oluyor bildiğim kadarıyla bu durum da karar zorlaşıyo aynı sorun bende de var hem yapışıklık hemde sıvı akışı eğer embriyom kaliteli olup tutmasaydı bunun ameliyatını olucaktım kalitesi 2. Kalite olup tutmadığı için bu ameliyatı sonraya bıraktılar rahim filmini çeken dr baba böyle bir sorunum olmadığını söyledi semra hanım tam aksini söyledi bende ilk duyduğumda böyle bi ameliyatı olmam dedim ve hala daha öyle diyorum

İnşallah senınde guzel haberlerını almak ıstıyoruzz:)
Ayy insallah canim benim bende guzel haberler vermek istiyorum size dr. Temmuz dedi ama dayanamayip hazirandaki adetimle muayene olmak istiyorum kismet belki vucut hazir baslayalim der tedaviye dr.um buzdan cikarir alirim bebisimi

Canim benim Allah razi olsun insallah gecicek neler gecmiyorki dermansiz dert olmasin yeterki herseyin cagresi vardir Rabbim yeterki ol desin
Aynen oyle canim yeterki sabir gosterelim, umudumuzu yitirmeyelim. Her dibe batma ivme etkisiyle yeniden yukari cikarir insani. Yeterki sabir gosterip herseyin yeniden normale donecegine inanalim. Allah yar ve yardimcimiz olsun

Canim ben 2 ay diye biliyorum sureyi, net bilgi icin hastaneyi aramakta fayda var tabi

Bencede canım cok ıyı dusunmussun. Bı doktora daha gıt ıyı bırıne oda aynısını dersedaha neee... Bıde evet pahalı olsada tüp beebek deneyıp olmusuz sonuc alacagına onu bı kackere deneyecegıne kı fıyat aynı yere gelır bırde pskılıjık durumu var.

Ayy insallah canim benim bende guzel haberler vermek istiyorum size dr. Temmuz dedi ama dayanamayip hazirandaki adetimle muayene olmak istiyorum kismet belki vucut hazir baslayalim der tedaviye dr.um buzdan cikarir alirim bebisimi
İnşallah buzdan cıkarım bıdaha vermezsın inşallah evınde buyutursun mınık melegını saglıklaaaa

Canim ben eger emin olursam yani kesinse bu tani olurum cunku semra hanim engel dedi tek tupum problemli ve zaten her halukarda tup bebek cunku esimde sorun var bu yuzden tuo bebege yoneldik simdi bendede cikti ama bende istiyorum ki benim herseyim tertemiz olsun arastitiyirum o vakte kadar gidicem baska yerlere ilac verdi dun doktor onu kullanicam ve semra hanimdanda son kez beni kendinin muayene etmesini isticem yinede evet derse bilmiyorum napicam

TAM AKIL KARIŞIKLIĞI ZATEN AKLIMIZ TÜP BEBEKLE KARIŞIK İYİCE TUZ BİBER. AMA CANIM SEMRA HANIM ÇOK İYİ ALANINDA DİYOLAR PROF KADIN YANILMIŞ OLABİLİR Mİ

Sormadim canım. Açıktır inşallah. Sorarsan haber et bana da. İki ya da uç ay olması lazim ama emin değilim. Öğrenmek lazim onu da

GÖRÜŞMEYE GİDİCEM İNŞALLAH SEMRA HANIMLA ORDA SORUCAM CANIM AÇIK MI FALAN DİYE

Aynen canim kafam bi dunya oldu rahim filmim arabada kalmisti ve gunesten kararmis onu tekrar cikartiyorum bi doktora daha gidip sonra son kez semra hanimin muayene etmesini isticem boyle bi yol cizdim bende yanildigini dusunmuyorum ama iste tupum gidicek varsa bi cikisim tabiki istemiyorum bunun olmasini Allah buyuk ins hayirlisi olsun stresten yemin ederim cat diye catlicam ortadan ikiye bilinmezlik ne kotu bisey

PGT 350 $ taze hemen transfer edilirse bu fiyat.. fakat dondurulup pgt yapılırsa 280 $ eğer kötü çıkarsa dondurulma parası alınmıyor.para konusunda davranışalrını çok beğendim açıkcası ben.

canm benim de 1.tedavimi başka yerde yaptım.ikinciyi burada yaptım. bana ilk görüşmede filmde sol tüp de az bişey var yok gibi buna şimdi takılmaya gerek yok dedi semra hanım. yani amacı gereksiz ameliyat olsaydı, bana da hemen şöyle söylerdi acil ameliyat olman lazım sol tüpünde sorun var diye. tedaviye başlamayız derdi.ama demedi. ben semra hanıma güvendim gerçekten. gidecekden de prof bir doktora git derim.

Bende guveniyorum canim dun gittigim prof bi doktordu acibadem aile hastanesi bahcelievlerde ali beydi ya isin kotusu bebek parasinida harciyoruz oraya buraya git bide ameliyat derlerse eger kesinlesirse gitti paramiz napicamizi sasirdik kalp ameliyatimdada aynen boyle oldu bi doktor ameliyat dedi oburu bekle oda bi cikmazdi eni sonu oldum o ayri bu bambaska bisey tup bebege mahkum olucam belki esimin bi tedavisi cikicak zamanla yada cogalicak sayisi gerek kalmicak ama bu seferde ben hasta olmus olucam ya bi cikmaz labirent gibi bu isler cok stresliyim vallaha hangi doktora gideyim guveneyim sasirdim ya Allahim sen yardim et

aynen ne yapacağımızı şaşırıyoruz. kendimizi onlara emanet ediyoruz. ama paracı hastane olduğunu düşünmüyorum. yani bana para konusunda çok güven verdiler.

Arkadaşım laparaskopik ameliyatlarda tüpün alınıp alınmayacağına ameliyat sırasında karar veriliyor ve gerekli değilse tüpleri bağlayarak ameliyatı sonlandırıyorlar. Semra hoca eğer bir karar verdiyse başka doktorları dolaşıp kararını sorgulatmak yerine, tersi karar verecek doktorların kararını sorgulatmalısınız. Yaptığı iş noktasında hem Semra hoacnın kendisi hemde ekibi noktasında başarısızlığa tahammülü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…