çok teşekkür ederim canım,şuan hastane konusunda fikir ediniyorum, Acıbadem Maslak bu konuda daha pahalı galiba, birazda uygun olmalı gideceğim yer, çok yıprandık hem maddi hem manevi...PGT 350 $ taze hemen transfer edilirse bu fiyat.. fakat dondurulup pgt yapılırsa 280 $ eğer kötü çıkarsa dondurulma parası alınmıyor.para konusunda davranışalrını çok beğendim açıkcası ben.
Semra hanım her zaman doğru karar vermiyo bence. Banide az kalsın ameliyat edicekti. Daha sonra başka hasteneye gitiim ve tüplerin biri kapalı ama ameliyat gerek yok dedi doktorum boşu boşuna yapmış oluruz dedi. Dediği gibide oldu ve ben ameliyat olmadan tüp bebek tedavisiyle şu an 4 aylık hamileyim.canm benim de 1.tedavimi başka yerde yaptım.ikinciyi burada yaptım. bana ilk görüşmede filmde sol tüp de az bişey var yok gibi buna şimdi takılmaya gerek yok dedi semra hanım. yani amacı gereksiz ameliyat olsaydı, bana da hemen şöyle söylerdi acil ameliyat olman lazım sol tüpünde sorun var diye. tedaviye başlamayız derdi.ama demedi. ben semra hanıma güvendim gerçekten. gidecekden de prof bir doktora git derim.
Semra hanım her zaman doğru karar vermiyo bence. Banide az kalsın ameliyat edicekti. Daha sonra başka hasteneye gitiim ve tüplerin biri kapalı ama ameliyat gerek yok dedi doktorum boşu boşuna yapmış oluruz dedi. Dediği gibide oldu ve ben ameliyat olmadan tüp bebek tedavisiyle şu an 4 aylık hamileyim.
Bende de ayni durum vardi sol tupumu aldilar ayni gun icinde taburcu oldum bi sonraki adetimde de tup bebege basladik Semra hanima guvenin derim benim fikrimKizlar hepinize selamlar bugün randevum vardi testleri götürdükleri gosterdil Allahim basil içten ettiysem duami Semra hanimla görüştüm bana sağ tupumde sivil biriktigini ve bu siviyi rahmine doğru hep akittigini söyledi ve ameliyat dedisağ tulumu iptal edicekmis napicami sasirdim adet olucam aricam günü belli olucak esimdw diyor başka bi doktora daha git baksinlar kizlar napayim ben simdi Semra hanimi bunu yapmaliyiz yoksa o sivil bebegin tutunmasini engeller dedi ama ya sonra nolucak sizler oldunuz mu napayim Semra hanima çok inaniyorum içim ona akti bugün olmayan biseyi neden ameliyat etsin dimi
Semra hanım her zaman doğru karar vermiyo bence. Banide az kalsın ameliyat edicekti. Daha sonra başka hasteneye gitiim ve tüplerin biri kapalı ama ameliyat gerek yok dedi doktorum boşu boşuna yapmış oluruz dedi. Dediği gibide oldu ve ben ameliyat olmadan tüp bebek tedavisiyle şu an 4 aylık hamileyim.
canım pgt dondurulmuş embriyolarada yapılıyo muPGT 350 $ taze hemen transfer edilirse bu fiyat.. fakat dondurulup pgt yapılırsa 280 $ eğer kötü çıkarsa dondurulma parası alınmıyor.para konusunda davranışalrını çok beğendim açıkcası ben.
canım dur bi hemen olumsuz düşünme,idrarda o kadar erken çıkmaz,değer yükselse bile idrara geç geçiyo,daha 5 günün var keşke yapmasaydın boşuna kendini üzüyosun canım,ben test gününe kadar hiçbir test yapmamıştım, gerçi sonucum olumlu olmadı, anlıyorum canım sabretmek gerçekten zor zaman hiç geçmiyo,bir günüm 10 gün gibi gelmişti, senin için dua ediyorum inşallah hayırlı olur, bende senin test gününü merak ediyodumBjk nasılsın canım? Benim bugün 5. Günüm transferden sonraki. Predictr muydu neydi erken gebelik testi yaptım bgn hiçbişey çıkmadı. Hayal meyal bile çıkmadı. 5. Gün embriyosuydu tutsa çıkardı değil mi çünkü 10. Gün olmuş gibi oluyo. İşte öle canım sıkıldı ama Allah büyük hayırlısı bu demekki. Bidahakini yakın zamanda denemeyi düşünmüyorum
Ben yapilacak olan islemin dogru oldugundan emin olmaliyim ameliyat olursamda ki ins olmam icim rahat gitmeliyim tek amacim bu benim yoksa kimsenin kararini sorgulamak degil ben zamanibda kalbimle ilgili cok kandirildi prof tut cerrahina kadar bu yuzden bi kac yere gitmeden icim rahat etmezki esimde oyle istiyor hayirlisi olsun ins ne diyeyimArkadaşım laparaskopik ameliyatlarda tüpün alınıp alınmayacağına ameliyat sırasında karar veriliyor ve gerekli değilse tüpleri bağlayarak ameliyatı sonlandırıyorlar. Semra hoca eğer bir karar verdiyse başka doktorları dolaşıp kararını sorgulatmak yerine, tersi karar verecek doktorların kararını sorgulatmalısınız. Yaptığı iş noktasında hem Semra hoacnın kendisi hemde ekibi noktasında başarısızlığa tahammülü yok.
canım pgt dondurulmuş embriyolarada yapılıyo mu
Gözün aydın sanırım Hamilesin canimKızlar sabah yine test yaptım ama ilkel testlerden. Sonra uyudum yarım saat sonra baktım böyleydi. Bu bir hayal çizgi mi geçersiz mi? 6. Günüm bugün
1 yazdım canım sana :)Dagitalim derim :)
1 yazdım canım benımDağıtalım canımcım 1 tane alayım şimdilik
canım ınsallah hamılesındır ama daha çok erken sen dıkkat etmene devam et bıraz daha sabret :)ınsallah güzel olacak sonuçGözün aydın sanırım Hamilesin canim
Bilmiyorum canım yarım saat sonra hayal gbi çıktı mı belli değilGözün aydın sanırım Hamilesin canim
:)çok aceleciyim canım hiç dikkat edemiorum sürekli yollardayım iş dolayısı ile. Belirti de yok hayırlısı bakalım inşallah dualarınıza ihtiyacım var çokkcanım ınsallah hamılesındır ama daha çok erken sen dıkkat etmene devam et bıraz daha sabret :)ınsallah güzel olacak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?