dualarımız senınle tüm evlat ısteyenlerle... rabbım ınsalalh dualarımızı kabul etsın:)çok aceleciyim canım hiç dikkat edemiorum sürekli yollardayım iş dolayısı ile. Belirti de yok hayırlısı bakalım inşallah dualarınıza ihtiyacım var çokk
Amin canım Allah razı olsundualarımız senınle tüm evlat ısteyenlerle... rabbım ınsalalh dualarımızı kabul etsın
Arkadaslar gunaydın pazartesı kandıl gecesı. Daha once yaptıgımız gıbı gene meryem suresını dagıtalım mı nedersınızz????
canim bana yurt disindaki doktor yapisiklik var ama tup bebegi etkilemez hemen tup bebegini yapabiliriz diye oldu bittiye getiriyordu . Ama Semra hanimda oldugum laporoskopide tupumin sismis ici sivi dolu islevi tamamen bozulmus oldugu cikti ve alindi (ameliyat sirasindaki tupumun fotograflari da gosterildi zaten ) . O durumda tup bebek yaptirsamda tutmicakmis yani . Onemli olan bir an once tup bebek yaptirmak deil oncelikle iceriyi saglikli hale getirmek . Tupun sagliksiz olduktan sonra vucudunda kalmasinin bi anlami yok hatta daha da tup bebegin tutmasini engellicek.Kizlarben bugun baska doktorada gittim muayene oldum rahim filmimide gosterdim buda biseyin yok dedi tmm iltahap ve yapisiklik var ama tupun temiz ve sivi falan yok dedi ameliyati olursan donusun yok iyi dusun dedi antibyotik yazdi kullan gel dedi memorialde ameliyat tarihimi bile arayip bildirdi ben napicam ya kafam cok karisti akil verin bana nolur baska bi doktora daha gideyimmi varmi bildiginiz bi kadin dogum uzmani yaaa uff catlicam valla
Bu seferkine yetistim :) bana da yazarmisiniz 1 tane haftaya transferim olcak insallahArkadaslar gunaydın pazartesı kandıl gecesı. Daha once yaptıgımız gıbı gene meryem suresını dagıtalım mı nedersınızz????
tamam canım yazdım sana 1 :) yetıstın evet allah kabul etsın ınsalalhBu seferkine yetistim :) bana da yazarmisiniz 1 tane haftaya transferim olcak insallah
Cnm benimde besinci gun ve donmus embriyo 6.7.gun negatifti 8.9.gun silik cizgiydi acele edip moral bozma ben kalp atisini duymasam hamileyim diyemiyorum hala belirti yok cunku belirti arama insallah hamilesinAmin canım Allah razı olsun
Doğru diyorsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki benim testte var mı hafiften bi çizgi sence??Cnm benimde besinci gun ve donmus embriyo 6.7.gun negatifti 8.9.gun silik cizgiydi acele edip moral bozma ben kalp atisini duymasam hamileyim diyemiyorum hala belirti yok cunku belirti arama insallah hamilesin
Merhaba canim, banada 1 tane yazar misin? Optum seni annisarkadaslarım çok yazı gırdığı ıçın araya tekrar yazıyorum. pazartesı kandıl ve ınsallah 41 meryem süresı tamamlamaya çalısıyoruz.okumak ısteyen var mı ?
Evet canim hayalet bir cizgi var, insallah artarak devam eder. Ama daha cok erken buna takilipta daha cok stres yapma. Test gununu bekle ha gayret canim az kaldiKızlar sabah yine test yaptım ama ilkel testlerden. Sonra uyudum yarım saat sonra baktım böyleydi. Bu bir hayal çizgi mi geçersiz mi? 6. Günüm bugün
yazdım canım allah kabul etsın :)Merhaba canim, banada 1 tane yazar misin? Optum seni annis
Pek güvenmiyorum zaten canım. Çünkü dün yaptığım erken gebelik testinde hayaleti bile yoktu. Bu belki bozuk belki eski bilmiyorum. Belirtim yok ama yumurta toplamadan beri karnım şişip duruyo bi iniyo bi şişiyo. İşin kötüsü midemden mesaneme kadar yara gibi elleyince bile ağrıyo. İdrarımı ağrılı yapıorm hala. Hiç iyi değilim normal fln da değil inşallah sağlığım bozulmamıştır geçicidirEvet canim hayalet bir cizgi var, insallah artarak devam eder. Ama daha cok erken buna takilipta daha cok stres yapma. Test gununu bekle ha gayret canim az kaldi
Insallah gecicidir ve iyiye isarettir, belkide tutundugu icin vucudun alismaya calisiyordur canim. Sen bol bol su icmeyi ihmal etme idrar yolu iltihabi varsa ki insallah yoktur iyi gelir. Yara gibi agri dedigin bendede olmustu oyle bi his. Yumurta toplamadan demisti hemsire igne ile toplandigi icin agri, batma olabilir demistiPek güvenmiyorum zaten canım. Çünkü dün yaptığım erken gebelik testinde hayaleti bile yoktu. Bu belki bozuk belki eski bilmiyorum. Belirtim yok ama yumurta toplamadan beri karnım şişip duruyo bi sişiyo. İşin kötüsü midemden mesaneme kadar yara gibi elleyince bile ağrıyo. İdrarımı ağrılı yapıorm hala. Hiç iyi değilim normal fln da değil inşallah sağlığım bozulmamıştır geçicidir
Sağol bitanem inşallah tutunmadan ötürüdür bu garip ağrılar. O zaman ağrıması bile tatlı gelir. Ama 10 günde geçmesi gerekirdi artarak devam etti. Ağrı girme sancı fln değil direkt yara gibi mide dalak bağırsak mesane heryer. Otobste giderken ufak bi sarsıntıda canım çok yanıyo. Hayra alamettir inşalllaaahInsallah gecicidir ve iyiye isarettir, belkide tutundugu icin vucudun alismaya calisiyordur canim. Sen bol bol su icmeyi ihmal etme idrar yolu iltihabi varsa ki insallah yoktur iyi gelir. Yara gibi agri dedigin bendede olmustu oyle bi his. Yumurta toplamadan demisti hemsire igne ile toplandigi icin agri, batma olabilir demisti
Sağol bitanem inşallah tutunmadan ötürüdür bu garip ağrılar. O zaman ağrıması bile tatlı gelir. Ama 10 günde geçmesi gerekirdi artarak devam etti. Ağrı girme sancı fln değil direkt yara gibi mide dalak bağırsak mesane heryer. Otobste giderken ufak bi sarsıntıda canım çok yanıyo. Hayra alamettir inşalllaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?