Aynen rabbim verdıkten sonra bunların hepsı boş şeyler.gercekten ınanamak cok önemli ve tabı hıc bır zman duamızı eksık etmemız lazım.inşallah rabbım kavusmayı nasıp eder.belkıde aynı zmana denk gelırız.aynı zmanda olumlu sonuclar alrıız.Canım evet çalışıyorum ben yıllık iznimi kullandım bu süreçte 5 gün izin almıştım haftasonu ile beraber olunca tabii 9 gün oldu ama o kadar almasak da olur dediğin gibi ilk 3 gün önemli diyorlar :)) zaten çok fazla yatmak da tavsiye edilmiyor ben evde yürüyüşler yapmıştım genelde bakalım bunda nasıl yapıcam :))
Yemek olarak avakado, kabak çekirdeği, çiğ kuruyemişler tavsiye ediliyor ben onlara da dikkat etmiştim. Sebze, meyve ve protein ağırlık beslenmiştim ama işte maalesef negatif oldu çok düşünmemek lazım sanırım olacağı varsa her türlü olacak inşallah yeterki inanalım sabredelim dua edelim inşallah kavuşacağız
yücel bey öyle dediyse vardır bir bildiği :) hatta ben yeter artık çift transfer edin diyince bak tutma ihtimali çok yüksek iyi düşünün diye uyarmıştı :) aynen pes etmek yok bu sefer olacak inşallah öyle düşünün. çok teşekkür ederim. tüm dileyen, isteyen herkes ile dualarımAhh canım yazdıkların ne iyi geldi çok teşekkür ederim :) Bana da Yücel bey diğerlerinde tutma olasılığı çok yüksek dedi, hamile kalamama ihtimalin çok çok düşük yüzde dedi inşallah öyle olur Rabbim nasip eder, zaten sağolsun onları söyleyince içim umutla dolmuştu. Çok şükür merkezden ve doktorlardan memnunum katılıyorum kesinlikle emin ellerdeyiz :) Sadece daha fazla sabretmem ve umutlu olmam gerekiyor pes etmeden yola devam inşallah 2. transferde nasip olur. Senin için de çok çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucuklar maşallah :))
inşallah haberlesırız.ya senınle aynı fıkırdeyım .rabbım bı tane versın benımde ıkıncısınde gozum yok.Ayy evet inşallah canım aynen haberleşelim muhakkak umarım bizlere ve isteyen herkese nasip olsun Rabbim kimseleri evlat hasreti ile imtihan etmesin. Yani diyorum sağlıklı, hayırlı 1 evladım olsun yeter, 2. de gözüm yok 2. için hakkım varsa da olmayanlara vermek isterdim elimden gelse
O sanırım Ekim sonu adet olurum diye düşünüyorum. Transfer hazırlığındaki muayene 2/3 kere ve aralıklı zaman olduğunu düşünürsek muhtemeln Kasım ayının ilk haftası olucaktır .Evet benımde sızın deyımınızle ıkıncı adetımı beklemem gerekecek kanısındayım.yınde merkezle gorusup tam bılgı alıcam.tabı adet kac gun sonra olurum bılınmez ama beklemekten baska care yok.sızın sımdı kasım gıbı mı olacak transfer.bendende 14 yumurta alınmıstı ohss ye karsı ve zaten bızım genetıge gıttıgı ıcın beklemek zorundaydık.
Benimde yeni negatif sonucu aldım ben transferden önce sol tüpüm kapatılmıştı rahime çizik atıldı hatta tutunmaya faydası olsun diye serum bile kullandım ama 3. Gün embirşyosuydu benim genetiği belkide bozuktu bilemiyorum ama eğer pgt yaptırdıysanız ikincide tutar benceMerhabalar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. :) Benim de Şişli Memorial'da 1 denemem oldu ama maalesef negatif sonuçlandı (kaliteli 5aa embriyosu idi). Şimdi kısmetse 2. transferimi olacağım adetim gelince yalnız aklıma takılan bazı durumlar oluyor. Doktorumla negatif değerlendirmesi yaptığımızda kalan embriyolarımla gebeliğin çok yüksek ihtimalle oluşacağını belirtti (inşallah öyle olur hepimiz için dua ediyorum). Histeroskopi, rahime çizik atılması vs gibi işlemlere şuan gerek olmadığını, rahmimin hsg ve ultrasona göre zaten iyi durumda olduğunu söyledi.
Ben de acaba 2. transfer için farklı bişey yapılmalı mı diye durup düşünüyorum bazen, histeroskopi için ısrar etmeli miyim yoksa sizce de şuan erken midir bu ilk denememdi. İnşallah bu süreç daha fazla uzamadan kavuşmak nasip olur bakalım hayırlısıyla :)
Yaa evet canım ooff ooff kader anı gibi geliyor yine banahuhuuuu hamile bayan nasıl gidiyor. yazamıyorum ama takipteyim seni . kalp atışı yarın mı ?
Yücel Bey dediyse olur benceAhh canım yazdıkların ne iyi geldi çok teşekkür ederim :) Bana da Yücel bey diğerlerinde tutma olasılığı çok yüksek dedi, hamile kalamama ihtimalin çok çok düşük yüzde dedi inşallah öyle olur Rabbim nasip eder, zaten sağolsun onları söyleyince içim umutla dolmuştu. Çok şükür merkezden ve doktorlardan memnunum katılıyorum kesinlikle emin ellerdeyiz :) Sadece daha fazla sabretmem ve umutlu olmam gerekiyor pes etmeden yola devam inşallah 2. transferde nasip olur. Senin için de çok çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucuklar maşallah :))
Yaaa çok sevindim canım ama ben sana ikiz demiştim. Sağlıklı gelsinde inşallah büyür giderlerKızlar hepinize merhaba bugün kontrolüm vardı perinatoloğa gittim. Keseyi gördük şükür. Ama bir şok yaşadık 2 tane yolk saç GözüküyorBiri bir tarafa tutunmuş biri diğer tarafa korktuğum başıma geldi ama rabbim korktularımızdan emin eylesin inşallah sağ Salim ilerlesin hepimizin gebeliği Muradına eremeyen arkadAşlarıma da en hayırlı ve tez vakitte nasip olsun inşallah
Vallahi ben kendime itiraf edemiyordum Soner hoca ısrarla sana tek transfer yapmak zorundayız dedi 2 taneye hakkım varken. Tek yaptık ama nasibimde varmış demekki ne diyeyimYaaa çok sevindim canım ama ben sana ikiz demiştim. Sağlıklı gelsinde inşallah büyür giderler
Evet inşallah belki aynı zamana denk geliriz canım, pozitif sonuçlar ile evlatlarımızı da kucağımıza almak nasip olsun inş :)) sabırla duayla gelecek inşallah mucizelerimizAynen rabbim verdıkten sonra bunların hepsı boş şeyler.gercekten ınanamak cok önemli ve tabı hıc bır zman duamızı eksık etmemız lazım.inşallah rabbım kavusmayı nasıp eder.belkıde aynı zmana denk gelırız.aynı zmanda olumlu sonuclar alrıız.
Evet öyle söyledi ayy inşallah ne kadar mutlu oldum şuan :) Yücel beyi de çok seviyorum gerçekten çok net, tecrübeli ve bilgili bir doktor :) Rabbim bizlere ve bekleyen herkese nasip eylesin inşallahyücel bey öyle dediyse vardır bir bildiği :) hatta ben yeter artık çift transfer edin diyince bak tutma ihtimali çok yüksek iyi düşünün diye uyarmıştı :) aynen pes etmek yok bu sefer olacak inşallah öyle düşünün. çok teşekkür ederim. tüm dileyen, isteyen herkes ile dualarım
Evet kesinlikle canım :) Rabbim büyük inşallah bizler de tadacağız annelik duygusunu inancım sonsuz, zamanı geldiğinde olacak inşallahinşallah haberlesırız.ya senınle aynı fıkırdeyım .rabbım bı tane versın benımde ıkıncısınde gozum yok.
Evet canım aynı durumdayız hiç üzülme yola devam olacak inşallah zorlansak da sendelensek de pes etmeyeceğiz :) Sol tüpün neden kapatılmıştı acaba sıvı birikmesi mi vardı? Ben serumu sordum ama bilimsel bir kanıtı yok denildi o yüzden ısrar edemedim, işte tutmayınca ben tabii kendimi bir sebebe bağlamak istiyorum sanırım. Benim embriyolarım pgt li değildi gerek görülmedi ama ne kadar kaliteli de dense dediğin gibi sağlıklı değildi büyük ihtimalle. Gerçi pgt li olup kaliteli embriyolardan da tutmayanlar var, işte o yüzden tutana kadar devam edeceğiz inşallah çok bekletmeden gelirler hayırlısıyla :)Benimde yeni negatif sonucu aldım ben transferden önce sol tüpüm kapatılmıştı rahime çizik atıldı hatta tutunmaya faydası olsun diye serum bile kullandım ama 3. Gün embirşyosuydu benim genetiği belkide bozuktu bilemiyorum ama eğer pgt yaptırdıysanız ikincide tutar bence
yaaa daha ne olsun , ne olsunnnnnKızlar hepinize merhaba bugün kontrolüm vardı perinatoloğa gittim. Keseyi gördük şükür. Ama bir şok yaşadık 2 tane yolk saç GözüküyorBiri bir tarafa tutunmuş biri diğer tarafa korktuğum başıma geldi ama rabbim korktularımızdan emin eylesin inşallah sağ Salim ilerlesin hepimizin gebeliği Muradına eremeyen arkadAşlarıma da en hayırlı ve tez vakitte nasip olsun inşallah
Akşam üstü hemşire hattını sırf bunun için tekrar aradım ve şöyle bir bilgi aldım .Evet benımde sızın deyımınızle ıkıncı adetımı beklemem gerekecek kanısındayım.yınde merkezle gorusup tam bılgı alıcam.tabı adet kac gun sonra olurum bılınmez ama beklemekten baska care yok.sızın sımdı kasım gıbı mı olacak transfer.bendende 14 yumurta alınmıstı ohss ye karsı ve zaten bızım genetıge gıttıgı ıcın beklemek zorundaydık.
#84.194 olan posta bi arkadaş öneride bulunmuştu .Kızlar kalacak yer tavsiye edebilir misiniz?
Mrb ne kadara oldunuz acaba bu kapatma isleminiMayısta sonu tüp kapatma ameliyatı oldum bende transfer bu ay olacak adetinin 2. Günü merkezden randevu alarak transfer sürecine başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?