Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen rabbim verdıkten sonra bunların hepsı boş şeyler.gercekten ınanamak cok önemli ve tabı hıc bır zman duamızı eksık etmemız lazım.inşallah rabbım kavusmayı nasıp eder.belkıde aynı zmana denk gelırız.aynı zmanda olumlu sonuclar alrıız.

yücel bey öyle dediyse vardır bir bildiği :) hatta ben yeter artık çift transfer edin diyince bak tutma ihtimali çok yüksek iyi düşünün diye uyarmıştı :) aynen pes etmek yok bu sefer olacak inşallah öyle düşünün. çok teşekkür ederim. tüm dileyen, isteyen herkes ile dualarım

inşallah haberlesırız.ya senınle aynı fıkırdeyım .rabbım bı tane versın benımde ıkıncısınde gozum yok.

O sanırım Ekim sonu adet olurum diye düşünüyorum. Transfer hazırlığındaki muayene 2/3 kere ve aralıklı zaman olduğunu düşünürsek muhtemeln Kasım ayının ilk haftası olucaktır .
Zaten beklemek gerektiğini kesinlikle ben de düşünüyorum çünkü kadın rahmi biraz da iyileşme süreci geçirmesi gerekiyor

Benimde yeni negatif sonucu aldım ben transferden önce sol tüpüm kapatılmıştı rahime çizik atıldı hatta tutunmaya faydası olsun diye serum bile kullandım ama 3. Gün embirşyosuydu benim genetiği belkide bozuktu bilemiyorum ama eğer pgt yaptırdıysanız ikincide tutar bence

Kızlar hepinize merhaba bugün kontrolüm vardı perinatoloğa gittim. Keseyi gördük şükür. Ama bir şok yaşadık 2 tane yolk saç Gözüküyor Biri bir tarafa tutunmuş biri diğer tarafa korktuğum başıma geldi ama rabbim korktularımızdan emin eylesin inşallah sağ Salim ilerlesin hepimizin gebeliği Muradına eremeyen arkadAşlarıma da en hayırlı ve tez vakitte nasip olsun inşallah

Yücel Bey dediyse olur bence bana %70 tutacak dedi transfer ederken tüp bebekte en yüksek oran %70 zaten demişti. Ve tuttu sağolsun yarında inşallah sorun çıkmazsa kalp atışlarını duyacağız

Yaaa çok sevindim canım ama ben sana ikiz demiştim. Sağlıklı gelsinde inşallah büyür giderler

Yaaa çok sevindim canım ama ben sana ikiz demiştim. Sağlıklı gelsinde inşallah büyür giderler
Vallahi ben kendime itiraf edemiyordum Soner hoca ısrarla sana tek transfer yapmak zorundayız dedi 2 taneye hakkım varken. Tek yaptık ama nasibimde varmış demekki ne diyeyim biraz korku ve kaygılar Var ama Dua etmekten başka yapacak bir şey yok sağlıkla ilerlesin inşalalh Senin de yarın güzel haberini bekliyoruz canım

Evet inşallah belki aynı zamana denk geliriz canım, pozitif sonuçlar ile evlatlarımızı da kucağımıza almak nasip olsun inş :)) sabırla duayla gelecek inşallah mucizelerimiz

Evet öyle söyledi ayy inşallah ne kadar mutlu oldum şuan :) Yücel beyi de çok seviyorum gerçekten çok net, tecrübeli ve bilgili bir doktor :) Rabbim bizlere ve bekleyen herkese nasip eylesin inşallah

inşallah haberlesırız.ya senınle aynı fıkırdeyım .rabbım bı tane versın benımde ıkıncısınde gozum yok.
Evet kesinlikle canım :) Rabbim büyük inşallah bizler de tadacağız annelik duygusunu inancım sonsuz, zamanı geldiğinde olacak inşallah pes etmeyeceğiz inşallah yola devam

Evet canım aynı durumdayız hiç üzülme yola devam olacak inşallah zorlansak da sendelensek de pes etmeyeceğiz :) Sol tüpün neden kapatılmıştı acaba sıvı birikmesi mi vardı? Ben serumu sordum ama bilimsel bir kanıtı yok denildi o yüzden ısrar edemedim, işte tutmayınca ben tabii kendimi bir sebebe bağlamak istiyorum sanırım. Benim embriyolarım pgt li değildi gerek görülmedi ama ne kadar kaliteli de dense dediğin gibi sağlıklı değildi büyük ihtimalle. Gerçi pgt li olup kaliteli embriyolardan da tutmayanlar var, işte o yüzden tutana kadar devam edeceğiz inşallah çok bekletmeden gelirler hayırlısıyla :)

yaaa daha ne olsun , ne olsunnnnn
Bu arada sen 35 yaş mı ?
Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşAllah , zaman su olsun aksın
Bizler için de dua edin artık annelik vasfıyla

S Saylove
Şimdiden söylüyorum bak ,
"küt küt atıyor o kalp , yarın kendine en sağlıklısından menü yap ve göm

Akşam üstü hemşire hattını sırf bunun için tekrar aradım ve şöyle bir bilgi aldım .
Aynen iletiyorum ..
" OPU sonrası olan 1.adet sayılıyor ve 2. için transfer hazırlığına alınıyorsunuz.Keza OPU sonrası elinizde ki evrakta bunu belirtiyor. Fakat !
Eğer Doğal Siklus transferiniz olacaksa isterseniz 3-4-5-6. .... adetinize kadar erteleyebilirsiniz .Rahmin kendine gelmesi ,iyileşme göstermesi ,ovülasyonun olması , reglinizin afaki olmayacak şekilde düzene girmesiyle transfere gelebilirsiniz. Eğer doktorunuz ilaçlı transferi öngördüyse zaten beklemeye gerek yok ,2. adetinizle beraber başlıyorsunuz ."

Ben normalde orda olmam gerekiyordu ama iyi ki gitmemişim ..
Tamamen avantajıma olmuş hemşirenin de dediğine göre.
Yani evrakta yazan 2. adette transfer hazırlığı durumu; kişinin kendini hazır hissetmesiyle ilgili...

Örneğin benim bu 2. adetim ,
Fakat 35 günün üzerine yaşadığım adet 2 gün sürdü..Haliyle sağlıklı değil , şimdi içim çok rahat ,inşAllah bir sonra ki adetim daha düzenli olur da o zaman Bismillah derim.

Mrb arkadaşlar acaba memorialda hemen öngörüsme icin randevu veriyorlar mı ve istedgimiz doktora alabiliyormuyuz. Adetliyim belki rahim filmi ister diye (rahim filmi adet sonunda cekildigi icin)hemen gitmek istiyorum bir ay daha sarkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…