Merhabalar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. :) Benim de Şişli Memorial'da 1 denemem oldu ama maalesef negatif sonuçlandı (kaliteli 5aa embriyosu idi). Şimdi kısmetse 2. transferimi olacağım adetim gelince yalnız aklıma takılan bazı durumlar oluyor. Doktorumla negatif değerlendirmesi yaptığımızda kalan embriyolarımla gebeliğin çok yüksek ihtimalle oluşacağını belirtti (inşallah öyle olur hepimiz için dua ediyorum). Histeroskopi, rahime çizik atılması vs gibi işlemlere şuan gerek olmadığını, rahmimin hsg ve ultrasona göre zaten iyi durumda olduğunu söyledi.
Ben de acaba 2. transfer için farklı bişey yapılmalı mı diye durup düşünüyorum bazen, histeroskopi için ısrar etmeli miyim yoksa sizce de şuan erken midir bu ilk denememdi. İnşallah bu süreç daha fazla uzamadan kavuşmak nasip olur bakalım hayırlısıyla :)
merhaba...sız zaten burdan yazmısınız yumurta kalıtenızı. yasınız kac acaba.5aa ıyı bı kalıte dıye bılıyorum.doktorlar neden tutmadı sebep soyleyebıldı mı sıze. benımde genetık testten gecmıs bı tane embrıyom var 5 aa.şuan tedırgın oldum .cok zor bı surec rabbım hepmızın yardımcısı olsun.umarım sızde bende bu yolda emek veren butun kadınlar olumlu sonuc almayı nasıp eder rabbim.orkide1221.!.::
Ağustos sonu transfer oldum, embriyo kalitem iyiydi pgtsiz 5aa ama maalesef tutmadı. Şimdi kısmetse diğer dondurulmuşumla devam edeceğim umarım bu sefer nasip olurMERHABA...umarım oyledır gercekten bu dönemde de insan stres yaşıyo.ha oldum olucam derken stresten gecıkmede yaşanıyo.sız ne zman transfer oldunuz.yumurta kalıtenız nasıldı.
Bir sebep gösterilmedi ben de o yüzden tedirginim yani herşey iyi görünüyor rahim vs benimki pgtsiz 5aa idi. Hatta ben cd56 testinde tutun da işte intralipid serum filan varmış acaba dedim bu test yapılıp serum mu kullanmalıyım diye sordum ama bunlar bilimsel kanıtlanmış şeyler değil o yüzden hastalarımıza pek kullandırmıyoruz dediler. Ayrıca histeroskopi, rahime çizik atılması vs durumlarını da sordum onlar için de şuan erken dendi eğer elimizdeki embriyoların hiçbiri tutmazsa o zaman bakarız dedi doktorum. Ama ben bu transfer de eğer tutmazsa yapılmasını isteyeceğim, hiç farklı bir tedavi uygulanmadan 3. transferi de aynı yöntemle olmak istemiyorum. İnşallah gerek kalmaz bakalım 2. de nasip olurmerhaba...sız zaten burdan yazmısınız yumurta kalıtenızı. yasınız kac acaba.5aa ıyı bı kalıte dıye bılıyorum.doktorlar neden tutmadı sebep soyleyebıldı mı sıze. benımde genetık testten gecmıs bı tane embrıyom var 5 aa.şuan tedırgın oldum .cok zor bı surec rabbım hepmızın yardımcısı olsun.umarım sızde bende bu yolda emek veren butun kadınlar olumlu sonuc almayı nasıp eder rabbim.
Yaşım 31 bu arada canımBir sebep gösterilmedi ben de o yüzden tedirginim yani herşey iyi görünüyor rahim vs benimki pgtsiz 5aa idi. Hatta ben cd56 testinde tutun da işte intralipid serum filan varmış acaba dedim bu test yapılıp serum mu kullanmalıyım diye sordum ama bunlar bilimsel kanıtlanmış şeyler değil o yüzden hastalarımıza pek kullandırmıyoruz dediler. Ayrıca histeroskopi, rahime çizik atılması vs durumlarını da sordum onlar için de şuan erken dendi eğer elimizdeki embriyoların hiçbiri tutmazsa o zaman bakarız dedi doktorum. Ama ben bu transfer de eğer tutmazsa yapılmasını isteyeceğim, hiç farklı bir tedavi uygulanmadan 3. transferi de aynı yöntemle olmak istemiyorum. İnşallah gerek kalmaz bakalım 2. de nasip olur
Bende öyle biliyordum , hatta kendimi ona göre ayarlamıştım . Burdan yazışmaları okudum ve bi arkadaş sağolsun o konuda dikkati çekmiş ve beni uyardı . Haliyle bende merkezle görüşünce onlar da aynı şekilde “Beklemem gerektiğini , OPU sonrası oluşan adetin ,alınan hormon ilaçlarının vücuttan atılmasıdır.Haliyle peşine olacağım 2. Adeti beklemem gerektiğini” söylediler …İnşallah...benım anlamadıgım upo dan sonra bı kanama oluyo zaten .o bırıncı adet olmuyo mu .yanı sımdı benım bekledıgım ılk adet mı olmus olacak cok anlayamadım.eger oyle bısey olucaksa benım ekımde olmam gereken transfer kasımda olacak o zman.
merhaba sizinle aynı süreçten geçen birisi olarak yazmak istedim. ben gebeliği üçüncü denememde elde ettim. ilki dış gebelik ile sonuçlandı. ikincisi negatif aynı sizin gibi negatif görüşmesi yaparken bende farklı birşeyler yapalım istedim. işte embriyolara pgt, histereskopi vs. gibi ancak Yücel Bey yaşım, rahim filmim, dondurulmuş embriyo kalitem gereğiyle farklı birşeye gerek olmadığını bu negatif ile bir sağlıksız embriyoyu elediğimizi iletti. hatta doktorum üçüncü için transfer hazırlığına başladığımda bu sefer ben çok yüksek oran veriyorum diye başlamıştı. şuan ikizlerime hamileyim. o yüzden farklı arayışlara girmeyin hiç, güzel düşünün güzel olsun çünkü çok emin ellerdesiniz :)Merhabalar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. :) Benim de Şişli Memorial'da 1 denemem oldu ama maalesef negatif sonuçlandı (kaliteli 5aa embriyosu idi). Şimdi kısmetse 2. transferimi olacağım adetim gelince yalnız aklıma takılan bazı durumlar oluyor. Doktorumla negatif değerlendirmesi yaptığımızda kalan embriyolarımla gebeliğin çok yüksek ihtimalle oluşacağını belirtti (inşallah öyle olur hepimiz için dua ediyorum). Histeroskopi, rahime çizik atılması vs gibi işlemlere şuan gerek olmadığını, rahmimin hsg ve ultrasona göre zaten iyi durumda olduğunu söyledi.
Ben de acaba 2. transfer için farklı bişey yapılmalı mı diye durup düşünüyorum bazen, histeroskopi için ısrar etmeli miyim yoksa sizce de şuan erken midir bu ilk denememdi. İnşallah bu süreç daha fazla uzamadan kavuşmak nasip olur bakalım hayırlısıyla :)
Evet benımde sızın deyımınızle ıkıncı adetımı beklemem gerekecek kanısındayım.yınde merkezle gorusup tam bılgı alıcam.tabı adet kac gun sonra olurum bılınmez ama beklemekten baska care yok.sızın sımdı kasım gıbı mı olacak transfer.bendende 14 yumurta alınmıstı ohss ye karsı ve zaten bızım genetıge gıttıgı ıcın beklemek zorundaydık.Bende öyle biliyordum , hatta kendimi ona göre ayarlamıştım . Burdan yazışmaları okudum ve bi arkadaş sağolsun o konuda dikkati çekmiş ve beni uyardı . Haliyle bende merkezle görüşünce onlar da aynı şekilde “Beklemem gerektiğini , OPU sonrası oluşan adetin ,alınan hormon ilaçlarının vücuttan atılmasıdır.Haliyle peşine olacağım 2. Adeti beklemem gerektiğini” söylediler …
Bence sende merkeze danış , fikir ayrılığından ziyade transfer zamanlaması biraz da kişinin tedavi süreciyle ilgili . Misal benim gibi çok yumurta toplanan kişiler de OHSS önlemek için , ilaçlı transfer olacak kişilerde ise hemen 1. Adette alıyorlar işleme
Zaten hıc bı sebep yokken olusmayan begelık .gercekten cok zor.benımde hıc bı sepep yok fakat normal gebelık olmadı.inşallah rabbım bu defa sızınde dualarınızı kabul eyler.Bir sebep gösterilmedi ben de o yüzden tedirginim yani herşey iyi görünüyor rahim vs benimki pgtsiz 5aa idi. Hatta ben cd56 testinde tutun da işte intralipid serum filan varmış acaba dedim bu test yapılıp serum mu kullanmalıyım diye sordum ama bunlar bilimsel kanıtlanmış şeyler değil o yüzden hastalarımıza pek kullandırmıyoruz dediler. Ayrıca histeroskopi, rahime çizik atılması vs durumlarını da sordum onlar için de şuan erken dendi eğer elimizdeki embriyoların hiçbiri tutmazsa o zaman bakarız dedi doktorum. Ama ben bu transfer de eğer tutmazsa yapılmasını isteyeceğim, hiç farklı bir tedavi uygulanmadan 3. transferi de aynı yöntemle olmak istemiyorum. İnşallah gerek kalmaz bakalım 2. de nasip olur
Evet suan adet olmayı beklıyorum kısmet olursa ekım.benımde pgt li1 adet 5 aa var. umarım hersey ıstedıgımız gıbı olur.ve olumlu sonuclar alırız.sızın kısmetse ne zman trasnfer olucak.Ağustos sonu transfer oldum, embriyo kalitem iyiydi pgtsiz 5aa ama maalesef tutmadı. Şimdi kısmetse diğer dondurulmuşumla devam edeceğim umarım bu sefer nasip olurSizin ekimdeki ilk transferiniz mi olacak kısmetse?
Ahh canım yazdıkların ne iyi geldi çok teşekkür ederim :) Bana da Yücel bey diğerlerinde tutma olasılığı çok yüksek dedi, hamile kalamama ihtimalin çok çok düşük yüzde dedi inşallah öyle olur Rabbim nasip eder, zaten sağolsun onları söyleyince içim umutla dolmuştu. Çok şükür merkezden ve doktorlardan memnunum katılıyorum kesinlikle emin ellerdeyiz :) Sadece daha fazla sabretmem ve umutlu olmam gerekiyor pes etmeden yola devam inşallah 2. transferde nasip olur. Senin için de çok çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucuklar maşallah :))merhaba sizinle aynı süreçten geçen birisi olarak yazmak istedim. ben gebeliği üçüncü denememde elde ettim. ilki dış gebelik ile sonuçlandı. ikincisi negatif aynı sizin gibi negatif görüşmesi yaparken bende farklı birşeyler yapalım istedim. işte embriyolara pgt, histereskopi vs. gibi ancak Yücel Bey yaşım, rahim filmim, dondurulmuş embriyo kalitem gereğiyle farklı birşeye gerek olmadığını bu negatif ile bir sağlıksız embriyoyu elediğimizi iletti. hatta doktorum üçüncü için transfer hazırlığına başladığımda bu sefer ben çok yüksek oran veriyorum diye başlamıştı. şuan ikizlerime hamileyim. o yüzden farklı arayışlara girmeyin hiç, güzel düşünün güzel olsun çünkü çok emin ellerdesiniz :)
Amin inşallah hepimize nasip olsun cnm. Evet ben de hiç hamile kalamadım tüp bebekle de görünen bir sebep yokken sonucun negatif olması biraz sendeletiyor insanı çünkü tamamen sonucum 0 çıktı hiç tutunamamış ama işte demekki embriyo belki de sağlıksızdı ondan olmadı, yoksa transferden sonra da inanır mısın çok dikkat ettim 9 gün evdeydim hafif yürüyüşler yaptım eşim sağolsun herşeyi hazırladı hiç iş de yapmadım. İnşallah önümüzdeki transferlerimizde pozitif sonuçları alarak yavrularımıza kavuşmak nasip olur :))Zaten hıc bı sebep yokken olusmayan begelık .gercekten cok zor.benımde hıc bı sepep yok fakat normal gebelık olmadı.inşallah rabbım bu defa sızınde dualarınızı kabul eyler.
Benim de kısmetse ekim ayında olacak beklemedeyim şuan adetim gelince inşallah tekrar transfer hazırlığına başlayacağız canımEvet suan adet olmayı beklıyorum kısmet olursa ekım.benımde pgt li1 adet 5 aa var. umarım hersey ıstedıgımız gıbı olur.ve olumlu sonuclar alırız.sızın kısmetse ne zman trasnfer olucak.
Amin canım inşallah.aynı seylerı bende yaşadım .ama benım ılk transferım olacak.yasımdan dolayı pgt ye gonderdık embrıyolarımız.3 adet gıttı ve 1 tane saglıklı geldı.6 tana ayrı dondulrumus embrıyom yıne var.tabı transferden sonra sonuc ne olur bılmıyorum ama ınsallah rabbım pozıtıf gostermeyı nasıp eder.çalsıyosun galıba. bende calsıyorum 3 gun evde olmayı planlıyorum .5 gun embrıyosu tutacagı varsa 24 saat ıcınde tutuyomus zaten .yeme konusunda bısylere dıkkat etınız mi.Amin inşallah hepimize nasip olsun cnm. Evet ben de hiç hamile kalamadım tüp bebekle de görünen bir sebep yokken sonucun negatif olması biraz sendeletiyor insanı çünkü tamamen sonucum 0 çıktı hiç tutunamamış ama işte demekki embriyo belki de sağlıksızdı ondan olmadı, yoksa transferden sonra da inanır mısın çok dikkat ettim 9 gün evdeydim hafif yürüyüşler yaptım eşim sağolsun herşeyi hazırladı hiç iş de yapmadım. İnşallah önümüzdeki transferlerimizde pozitif sonuçları alarak yavrularımıza kavuşmak nasip olur :))
inşallah canım.takıpte olucam senı .belkıde aynı zamnda gıderız.umarım sonuclarımızda brlıkte pozıtıf olur.aynı anda yasarız sevıncımızı.Benim de kısmetse ekim ayında olacak beklemedeyim şuan adetim gelince inşallah tekrar transfer hazırlığına başlayacağız canım
Canım evet çalışıyorum ben yıllık iznimi kullandım bu süreçte 5 gün izin almıştım haftasonu ile beraber olunca tabii 9 gün oldu ama o kadar almasak da olur dediğin gibi ilk 3 gün önemli diyorlar :)) zaten çok fazla yatmak da tavsiye edilmiyor ben evde yürüyüşler yapmıştım genelde bakalım bunda nasıl yapıcam :))Amin canım inşallah.aynı seylerı bende yaşadım .ama benım ılk transferım olacak.yasımdan dolayı pgt ye gonderdık embrıyolarımız.3 adet gıttı ve 1 tane saglıklı geldı.6 tana ayrı dondulrumus embrıyom yıne var.tabı transferden sonra sonuc ne olur bılmıyorum ama ınsallah rabbım pozıtıf gostermeyı nasıp eder.çalsıyosun galıba. bende calsıyorum 3 gun evde olmayı planlıyorum .5 gun embrıyosu tutacagı varsa 24 saat ıcınde tutuyomus zaten .yeme konusunda bısylere dıkkat etınız mi.
Ayy evet inşallah canım aynen haberleşelim muhakkak umarım bizlere ve isteyen herkese nasip olsun Rabbim kimseleri evlat hasreti ile imtihan etmesin. Yani diyorum sağlıklı, hayırlı 1 evladım olsun yeter, 2. de gözüm yok 2. için hakkım varsa da olmayanlara vermek isterdim elimden gelseinşallah canım.takıpte olucam senı .belkıde aynı zamnda gıderız.umarım sonuclarımızda brlıkte pozıtıf olur.aynı anda yasarız sevıncımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?