Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence normal değil gebelik gibi bir durum olabilir mi yoğun bit kanama mı yaşadın

Bence normal,ben de opu sonrası 5 gün sonra adet oldum. 2. Adetim 37 gün sonra oldu ki normalde döngülerim 33-34 günde birdi. İkinci adetin çok kısa sürdü aynı sizin gibi 2-3 gün.bir sorun mu var diye endişelenmiştim ama doktorum olabileceğini, normal olduğunu söylemişti.

canım merhaba bende upo dan sonra 5 gun adet oldum .7 gün kadar sürdü . benımde şuan dun itibariyle adet olmam lazımde ama beklıyorum.ve bende cok sabırsısızım.olsamda trasnferım olsun dıye beklemekte zor işmiş.hakkımzda hayırlısı.

Canım bencede normal. Ben hatta korktum amh iyice düştü galiba menapoza giriyorum dedim amh baktırdım 1,43 çıkınca rahat ettim

Canım bencede normal. Ben hatta korktum amh iyice düştü galiba menapoza giriyorum dedim amh baktırdım 1,43 çıkınca rahat ettim
Kadın vücudu o kadar mucizelerle dolu ki . Fisiksel ve duygusal değişimler her an , her şekilde değişebiliyor . Tedavi sonrası adetim düzelir diye düşünüyordum ama afalladım bi an da …
35 gün sonra adet olmuşum , o da 2 gün sürmüş …İnsan ister istemez “noluyo?” diyor … Ek olarak da hemşire grubuna sordum mecbur ..
Şimdi merak ettiğim acaba 2. Adetim de mi böyle olucak?

Eklentiler

• C54466B5-B0A8-4885-97F3-AA03B9975514.webp
    38 KB · Görüntüleme: 109
Amin cümlemizin inşAllah …
Benim normal zamanda olması gerekirken 9 gün gecikmeli oldu . 16’sında olmam gereken adetim 25 inde geldi ve 2 gün sürdü .. Normalmiş meğer … Artık 2. Adetim ne zamana olur , ne şekilde olur hiçbir fikrim yok
2. Adetini bekleyeceksin demi transfer için ?

İyi yapmışsın aklında kalmasın ben ikinci tedaviden sonra 6 ay ara verince anca dengeye gelmiştim. Süreçlerimizden kaynaklı sonu güzel olsun inşallah

Benim Memorial Hastanesi'nde değil ama İzmir'de Ege üniversitesi hastanesinde 3. Gün pgt' siz embiyo ile hamile kalan arkadaşım var. Hatta doğum gerçeklestikten sonra çikolata kistlerini yakmislardi.
huhuuuu hamile bayan nasıl gidiyor. yazamıyorum ama takipteyim seni . kalp atışı yarın mı ?

Merhabalar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. :) Benim de Şişli Memorial'da 1 denemem oldu ama maalesef negatif sonuçlandı (kaliteli 5aa embriyosu idi). Şimdi kısmetse 2. transferimi olacağım adetim gelince yalnız aklıma takılan bazı durumlar oluyor. Doktorumla negatif değerlendirmesi yaptığımızda kalan embriyolarımla gebeliğin çok yüksek ihtimalle oluşacağını belirtti (inşallah öyle olur hepimiz için dua ediyorum). Histeroskopi, rahime çizik atılması vs gibi işlemlere şuan gerek olmadığını, rahmimin hsg ve ultrasona göre zaten iyi durumda olduğunu söyledi.

Ben de acaba 2. transfer için farklı bişey yapılmalı mı diye durup düşünüyorum bazen, histeroskopi için ısrar etmeli miyim yoksa sizce de şuan erken midir bu ilk denememdi. İnşallah bu süreç daha fazla uzamadan kavuşmak nasip olur bakalım hayırlısıyla :)

İnşallah...benım anlamadıgım upo dan sonra bı kanama oluyo zaten .o bırıncı adet olmuyo mu .yanı sımdı benım bekledıgım ılk adet mı olmus olacak cok anlayamadım.eger oyle bısey olucaksa benım ekımde olmam gereken transfer kasımda olacak o zman.

merhabalar :) opudan sonraki adet, ilk adet oluyor benim bildiğim bana da doktorum bu adeti pas geçelim 2. adetle 2. transfer demişti. Yani benim düşünceme göre sizin ekimde transfer olmanız gerekiyor :)

merhabalar :) opudan sonraki adet, ilk adet oluyor benim bildiğim bana da doktorum bu adeti pas geçelim 2. adetle 2. transfer demişti. Yani benim düşünceme göre sizin ekimde transfer olmanız gerekiyor :)
MERHABA...umarım oyledır gercekten bu dönemde de insan stres yaşıyo.ha oldum olucam derken stresten gecıkmede yaşanıyo.sız ne zman transfer oldunuz.yumurta kalıtenız nasıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…