Bence normal değil gebelik gibi bir durum olabilir mi yoğun bit kanama mı yaşadınKızlar ya ben bu adet olma işinden bi türlü aydınlanamadım , iyice dengesiz bi hale girdi . Üstelik zerre düşünmüyorum, stresim de yok ama böyle mi oluyor bilemedim .
Aynı durumu yaşayan var mı ?
OPU :11 Ağustos
4 sonra 5 gün süren adet oldum
1. Adetim tam 35 gün sonra oldu yani 25 Eylül ve dün bitti yani 2 güncük
Normal mi ?
Bence normal,ben de opu sonrası 5 gün sonra adet oldum. 2. Adetim 37 gün sonra oldu ki normalde döngülerim 33-34 günde birdi. İkinci adetin çok kısa sürdü aynı sizin gibi 2-3 gün.bir sorun mu var diye endişelenmiştim ama doktorum olabileceğini, normal olduğunu söylemişti.Kızlar ya ben bu adet olma işinden bi türlü aydınlanamadım , iyice dengesiz bi hale girdi . Üstelik zerre düşünmüyorum, stresim de yok ama böyle mi oluyor bilemedim .
Normal mi ?
canım merhaba bende upo dan sonra 5 gun adet oldum .7 gün kadar sürdü . benımde şuan dun itibariyle adet olmam lazımde ama beklıyorum.ve bende cok sabırsısızım.olsamda trasnferım olsun dıye beklemekte zor işmiş.hakkımzda hayırlısı.Kızlar ya ben bu adet olma işinden bi türlü aydınlanamadım , iyice dengesiz bi hale girdi . Üstelik zerre düşünmüyorum, stresim de yok ama böyle mi oluyor bilemedim .
Normal mi ?
Canım bencede normal. Ben hatta korktum amh iyice düştü galiba menapoza giriyorum dedim amh baktırdımKızlar ya ben bu adet olma işinden bi türlü aydınlanamadım , iyice dengesiz bi hale girdi . Üstelik zerre düşünmüyorum, stresim de yok ama böyle mi oluyor bilemedim .
Normal mi ?
Kadın vücudu o kadar mucizelerle dolu ki . Fisiksel ve duygusal değişimler her an , her şekilde değişebiliyor . Tedavi sonrası adetim düzelir diye düşünüyordum ama afalladım bi an da …Canım bencede normal. Ben hatta korktum amh iyice düştü galiba menapoza giriyorum dedim amh baktırdım1,43 çıkınca rahat ettim
Amin cümlemizin inşAllah …canım merhaba bende upo dan sonra 5 gun adet oldum .7 gün kadar sürdü . benımde şuan dun itibariyle adet olmam lazımde ama beklıyorum.ve bende cok sabırsısızım.olsamda trasnferım olsun dıye beklemekte zor işmiş.hakkımzda hayırlısı.
#84.477 nolu postta ..Hayırlı akşamlar hanımlar, memorial güncel fiyat listesi olan varsa gönderebilirse memnun olurum
İyi yapmışsın aklında kalmasınKadın vücudu o kadar mucizelerle dolu ki . Fisiksel ve duygusal değişimler her an , her şekilde değişebiliyor . Tedavi sonrası adetim düzelir diye düşünüyordum ama afalladım bi an da …
35 gün sonra adet olmuşum , o da 2 gün sürmüş …İnsan ister istemez “noluyo?” diyor … Ek olarak da hemşire grubuna sordum mecbur ..
Şimdi merak ettiğim acaba 2. Adetim de mi böyle olucak?
Ekte iletiyorumHayırlı akşamlar hanımlar, memorial güncel fiyat listesi olan varsa gönderebilirse memnun olurum
HarikasınSabah Leslie ile evde yürüyüş yaptım fena değildi akşam da yaparım uyumadan
Ben de öyle düşünüyorum canim rabbime emanet ❣Yani sağlıklı embriyolardı sorun olacağını sanmiyorum artık ama hayırlısı inşallahpıt pıt duyacağız insallah o sesleri
Benim Memorial Hastanesi'nde değil ama İzmir'de Ege üniversitesi hastanesinde 3. Gün pgt' siz embiyo ile hamile kalan arkadaşım var. Hatta doğum gerçeklestikten sonra çikolata kistlerini yakmislardi.Kimse yok mu?
huhuuuu hamile bayan nasıl gidiyor. yazamıyorum ama takipteyim seni . kalp atışı yarın mı ?Benim Memorial Hastanesi'nde değil ama İzmir'de Ege üniversitesi hastanesinde 3. Gün pgt' siz embiyo ile hamile kalan arkadaşım var. Hatta doğum gerçeklestikten sonra çikolata kistlerini yakmislardi.
Amin cümlemizin inşAllah …
Benim normal zamanda olması gerekirken 9 gün gecikmeli oldu . 16’sında olmam gereken adetim 25 inde geldi ve 2 gün sürdü .. Normalmiş meğer … Artık 2. Adetim ne zamana olur , ne şekilde olur hiçbir fikrim yok
2. Adetini bekleyeceksin demi transfer için ?
İnşallah...benım anlamadıgım upo dan sonra bı kanama oluyo zaten .o bırıncı adet olmuyo mu .yanı sımdı benım bekledıgım ılk adet mı olmus olacak cok anlayamadım.eger oyle bısey olucaksa benım ekımde olmam gereken transfer kasımda olacak o zman.Amin cümlemizin inşAllah …
Benim normal zamanda olması gerekirken 9 gün gecikmeli oldu . 16’sında olmam gereken adetim 25 inde geldi ve 2 gün sürdü .. Normalmiş meğer … Artık 2. Adetim ne zamana olur , ne şekilde olur hiçbir fikrim yok
2. Adetini bekleyeceksin demi transfer için ?
merhabalar :) opudan sonraki adet, ilk adet oluyor benim bildiğim bana da doktorum bu adeti pas geçelim 2. adetle 2. transfer demişti. Yani benim düşünceme göre sizin ekimde transfer olmanız gerekiyor :)İnşallah...benım anlamadıgım upo dan sonra bı kanama oluyo zaten .o bırıncı adet olmuyo mu .yanı sımdı benım bekledıgım ılk adet mı olmus olacak cok anlayamadım.eger oyle bısey olucaksa benım ekımde olmam gereken transfer kasımda olacak o zman.
MERHABA...umarım oyledır gercekten bu dönemde de insan stres yaşıyo.ha oldum olucam derken stresten gecıkmede yaşanıyo.sız ne zman transfer oldunuz.yumurta kalıtenız nasıldı.merhabalar :) opudan sonraki adet, ilk adet oluyor benim bildiğim bana da doktorum bu adeti pas geçelim 2. adetle 2. transfer demişti. Yani benim düşünceme göre sizin ekimde transfer olmanız gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?