Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar selam memoriale başka merkezlerden geçip çok daha iyi embriyo sayı ve kalitesi yakalayan var mı acaba aranızda??

Merhaba kızlar. Ben 29 yaşındayım. Biraz önce memorial ile ilk görüşmemi yaptım. Tam testler tamamlandıktan sonra söylerim ama büyük ihtimal bilinmeyen infertilite denildi benim durumuma. Daha önce hiç bir tedavi uygulamadım. Hiç hamilelikte yaşamadım. Direkt tüp bebek istiyoruz. Kilo vermemi söyledi doktor. Boyum 173 kilom 96
Yüksek kilo ile hamile kalan yok mu daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum artık..

Nameless Warrior camım Allah razı olsun inşallah zaman su gibi güzel anılarla geçer gider ve kucağımıza alırız
S Saylove canım çok Şükür nasıl rahatladın kim bilir stresli zamanlar geçti şimdi keyfini çıkar artık

Merhaba kızlar ben bu yolda çok yeniyim okudum ama anlamadığım o kadar şey oldu ki .Şaçma şeyler sorarsan kusura bakmayın =) memorial ve bahçeci arasında kaldım sizin tavsiyeniz hangi doktor olur ? Sürec nasıl ilerliyor o kadar heyecanlı ve korkuyorum ki anlatamam.Şişliden gelmeden test yaptırın dediler ama yollamadılar daha ne istediklerini mesajı bekliyorum

Merhaba benden bu testleri istediler

Eklentiler

• Screenshot_20210915-103518_Messages.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 42
Çok teşekkür ederim sizden siz nerede yaptırdınız bunları ben de yarın halletmeye çalışırım .Heyecandan yanlış numaramı verdim dedim
Ben daha başlamadım, bu tetkikleri yapmadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…