- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
süper ne kadarlık olmuş canım :)183 kere güp güp kalp atışlarıyla bize merhaba dedi
maşallah canım hadi gözün aydın ama 183 baya yüksek değil mi dakika için şaşırdım :))) beril hanım 110-160 arası demişti 7. hafta için :))7+2c canım,
Ay maşallah183 kere güp güp kalp atışlarıyla bize merhaba dedi
Benim kadın doğum doktorum 100 üzeri değer bekleriz suan çok iyi diyerek bilgi verdimaşallah canım hadi gözün aydın ama 183 baya yüksek değil mi dakika için şaşırdım :))) beril hanım 110-160 arası demişti 7. hafta için :))
maşallah maşallah canım benimde demişti 100 üzeri bekleriz gayet iyi diye çok şükür canım ilk resmini aldın :)Benim kadın doğum doktorum 100 üzeri değer bekleriz suan çok iyi diyerek bilgi verdi
yaaa şükürler olsun. oldu bu sefer işte gördün mü :) yalnız senin minnakın kalbinin maşallahı varDoktora gittik geldik bebisimizin kalp sesini duyduk şükür183 kere güp güp yaptı her sey yolunda
Demekki oda ilk görüş için heyecanli idiyaaa şükürler olsun. oldu bu sefer işte gördün mü :) yalnız senin minnakın kalbinin maşallahı varşimdi keyifle kuzunun büyümesini seyredebilirsin
Aynen nihayet tatli telaşlara devamAy maşallahtüylerim ürperdi vallahiii ooh güzel anne bu level de geçildi çok şükür
Canım çok mutlu oldum. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize183 kere güp güp kalp atışlarıyla bize merhaba dedi
İnşallah canım benim cok teşekkür ederim. Senin kac hafta bakalımCanım çok mutlu oldum. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize
Merhaba benden bu testleri istedilerMerhaba kızlar ben bu yolda çok yeniyim okudum ama anlamadığım o kadar şey oldu ki .Şaçma şeyler sorarsan kusura bakmayın =) memorial ve bahçeci arasında kaldım sizin tavsiyeniz hangi doktor olur ? Sürec nasıl ilerliyor o kadar heyecanlı ve korkuyorum ki anlatamam.Şişliden gelmeden test yaptırın dediler ama yollamadılar daha ne istediklerini mesajı bekliyorum
Çok teşekkür ederim sizden siz nerede yaptırdınız bunları ben de yarın halletmeye çalışırım .Heyecandan yanlış numaramı verdim dedimMerhaba benden bu testleri istediler
Ben daha başlamadım, bu tetkikleri yapmadım bileÇok teşekkür ederim sizden siz nerede yaptırdınız bunları ben de yarın halletmeye çalışırım .Heyecandan yanlış numaramı verdim dedim
27. Haftaya girdikİnşallah canım benim cok teşekkür ederim. Senin kac hafta bakalım
Uzun süredir takipteyim seni de canım çok sevindim senin adına.nereden nereye geldiniz iyiki pes etmedin çok şükür sonu çok güzel oldu.sağlıkla kucağına al inşallahAynen nihayet tatli telaşlara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?