Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam,
Ben sadece zeytinyağında incir kürü yaptım ve psikolojimi düzelttim o kadar :) yani "olursa olacak olmayacaksa da kısmet" kafasına getirdim kendimi. Ve benim rahim 7 mm bile olmadığı halde tuttu bebeklerimi. Hatta Semra Hanım başka bir doktora yönlendirdi beni 3. histereskopi operasyonu için. ben "Yok artık ne olacaksa böyle olsun" demiştim. Oldu şükür...

Allah razı olsun canım amin inşallah 35 e yaklaştım 33 yaşındayım şimdilik

Yaa evet canım ooff ooff kader anı gibi geliyor yine bana yarını da atlatsam oh diyeceğim. Senin nasıl gidiyor ikizlerimiz nasıl annesi
herşey güzel olacak mininğinin pıt pıt kalp sesini duyacaksın inanıyorum ben. kaçta randevun ?
ikizlerde iyi teyzesi büyüyorlar şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür

canım çok sevindim içini ferah tut pozitif ol hiçbirşey olmayacak Allah’ın izniyle

inşallah canım .benımde bu adetım olunca bakmam gerekıyo acaba nasıl gecıcek dıye.senın kı gıbı saglıksız gozukürse bende mecbur bıraz daha bekletıcem.hakkımızda hayırlsıı bakalım ne olcak.

Canım yeni gördüm yazdığını ne güzel bir haber bu memorial hastalarına bir ikiz hamile daha eklendi. sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallah

Canım yeni gördüm yazdığını ne güzel bir haber bu memorial hastalarına bir ikiz hamile daha eklendi. sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallah
Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah sağ Salim kavuşalım sen epey bir yol almışsın ben daha yolun başındayım

Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah sağ Salim kavuşalım sen epey bir yol almışsın ben daha yolun başındayım
kalp atışlarına kadar zaman hiç ilerlemiyor. ama kalp atışlarını duyduktan sonra zaman çok hızlı geçiyor hiç anlamıyorsun. bir bebekleri gör kalp atışlarını duy sende inanamayacaksın ne ara bu kadar ilerledim diye. hep birlikte göreceğiz inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza aldığımız günleri

Merhaba kızlar. Opu işlemini hangi doktor yapiyor acaba?

herşey güzel olacak mininğinin pıt pıt kalp sesini duyacaksın inanıyorum ben. kaçta randevun ?
ikizlerde iyi teyzesi büyüyorlar şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür
Doktora gittik geldik bebisimizin kalp sesini duyduk şükür 183 kere güp güp yaptı her sey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…