Selam,Merhaba rahim inceliginiz olduğu halde gebe kalmışsınız bende tüp bebek surecindeyim ve rahim inceliginden dolayı embriyolarımda kaliteli olduğu için harcamak istemedi doktorum rahmin kalınlaşmasıni beklicez dedi 3 4 ay bu süreçte neler yapabilirim doktorum nar suyu ve avokado tuketmemi onerdi
Allah razı olsun canım amin inşallah
2 transfer hakkın nasıl oldu , 35 yaş üstü değil miydi o mevzuAllah razı olsun canım amin inşallah35 e yaklaştım 33 yaşındayım şimdilik
Ya 3 başarısız yani negatif tedavi yada 35 yas üzeri için cift transfer hakkı oluyor2 transfer hakkın nasıl oldu , 35 yaş üstü değil miydi o mevzu
Yani benim 3. Tüp denememdi bu o yüzden. 2.denemeden sonra 2 tane koyuyorlar canım2 transfer hakkın nasıl oldu , 35 yaş üstü değil miydi o mevzu
herşey güzel olacak mininğinin pıt pıt kalp sesini duyacaksın inanıyorum ben. kaçta randevun ?Yaa evet canım ooff ooff kader anı gibi geliyor yine banayarını da atlatsam oh diyeceğim. Senin nasıl gidiyor ikizlerimiz nasıl annesi
canım çok sevindim içini ferah tut pozitif ol hiçbirşey olmayacak Allah’ın izniyleKızlar hepinize merhaba bugün kontrolüm vardı perinatoloğa gittim. Keseyi gördük şükür. Ama bir şok yaşadık 2 tane yolk saç GözüküyorBiri bir tarafa tutunmuş biri diğer tarafa korktuğum başıma geldi ama rabbim korktularımızdan emin eylesin inşallah sağ Salim ilerlesin hepimizin gebeliği Muradına eremeyen arkadAşlarıma da en hayırlı ve tez vakitte nasip olsun inşallah
hadi bakalım güzel haberleri vermeni bekliyoruzYaa evet canım ooff ooff kader anı gibi geliyor yine banayarını da atlatsam oh diyeceğim. Senin nasıl gidiyor ikizlerimiz nasıl annesi
inşallah canım .benımde bu adetım olunca bakmam gerekıyo acaba nasıl gecıcek dıye.senın kı gıbı saglıksız gozukürse bende mecbur bıraz daha bekletıcem.hakkımızda hayırlsıı bakalım ne olcak.Akşam üstü hemşire hattını sırf bunun için tekrar aradım ve şöyle bir bilgi aldım .
Aynen iletiyorum ..
" OPU sonrası olan 1.adet sayılıyor ve 2. için transfer hazırlığına alınıyorsunuz.Keza OPU sonrası elinizde ki evrakta bunu belirtiyor. Fakat !
Eğer Doğal Siklus transferiniz olacaksa isterseniz 3-4-5-6. .... adetinize kadar erteleyebilirsiniz .Rahmin kendine gelmesi ,iyileşme göstermesi ,ovülasyonun olması , reglinizin afaki olmayacak şekilde düzene girmesiyle transfere gelebilirsiniz. Eğer doktorunuz ilaçlı transferi öngördüyse zaten beklemeye gerek yok ,2. adetinizle beraber başlıyorsunuz ."
Ben normalde orda olmam gerekiyordu ama iyi ki gitmemişim ..
Tamamen avantajıma olmuş hemşirenin de dediğine göre.
Yani evrakta yazan 2. adette transfer hazırlığı durumu; kişinin kendini hazır hissetmesiyle ilgili...
Örneğin benim bu 2. adetim ,
Fakat 35 günün üzerine yaşadığım adet 2 gün sürdü..Haliyle sağlıklı değil , şimdi içim çok rahat ,inşAllah bir sonra ki adetim daha düzenli olur da o zaman Bismillah derim.
Canım yeni gördüm yazdığını ne güzel bir haber bu memorial hastalarına bir ikiz hamile daha eklendi. sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallahKızlar hepinize merhaba bugün kontrolüm vardı perinatoloğa gittim. Keseyi gördük şükür. Ama bir şok yaşadık 2 tane yolk saç GözüküyorBiri bir tarafa tutunmuş biri diğer tarafa korktuğum başıma geldi ama rabbim korktularımızdan emin eylesin inşallah sağ Salim ilerlesin hepimizin gebeliği Muradına eremeyen arkadAşlarıma da en hayırlı ve tez vakitte nasip olsun inşallah
Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimCanım yeni gördüm yazdığını ne güzel bir haber bu memorial hastalarına bir ikiz hamile daha eklendi. sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallah
kalp atışlarına kadar zaman hiç ilerlemiyor. ama kalp atışlarını duyduktan sonra zaman çok hızlı geçiyor hiç anlamıyorsun. bir bebekleri gör kalp atışlarını duy sende inanamayacaksın ne ara bu kadar ilerledim diye. hep birlikte göreceğiz inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza aldığımız günleriCanım Allah razı olsun çok teşekkür ederiminşallah sağ Salim kavuşalım sen epey bir yol almışsın ben daha yolun başındayım
Merhaba.Merhaba kızlar. Opu işlemini hangi doktor yapiyor acaba?
Doktora gittik geldik bebisimizin kalp sesini duyduk şükürherşey güzel olacak mininğinin pıt pıt kalp sesini duyacaksın inanıyorum ben. kaçta randevun ?
ikizlerde iyi teyzesi büyüyorlar şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür
183 kere güp güp kalp atışlarıyla bize merhaba dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?