Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hoşgeldin
Gerçi bu yol öyle meşakatli ki keşke evlat sahibi olmak bu kadar zor olmasaydı ..
Dilediğin şekilde , aklında ne varsa sor hiçbir şekilde çekinme . Bilen de bilmeyen de elinden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışır zaten
Yaşın , problemin ve herşeyden önemlisi psikolojik olarak bu yola çıkmaya hazırsan Rabbim kolaylıklar versin ..
“Bahçeci” şirketini duyduğumda sadece para tuzağı olan reklam kuşağı geliyor . Şirket diyorum hatta ticarethane …
Memorial yanından geçemez ,mutlaka iyi hekimler , iyi embriyologlar vardır fakat prosedürleri aynı ..
Memorial’da kendini güvende hissedebileceğin , herşeyden önemlisi hastanın psikolojisini anlayan ve sonuç odaklı çalışan bir merkez .
Mutlaka eksi yönleri vardır , memnun kalmayan da olacaktır , yaklaşık 1 senedir bu sayfayı aktif takip ediyorum sanırım 1 kişi memnuniyetsizlik dile getirdi . O da görüş farklılığından dolayı ..
Hangi merkeze gidersen git , tek tavsiyem elinde mutlaka yaptırabildiğin kadar donanımlı test sonuçlarıyla git ..

Çok teşekkür ederim sizden siz nerede yaptırdınız bunları ben de yarın halletmeye çalışırım .Heyecandan yanlış numaramı verdim dedim
Devlet hastanesi Üniversite hastanesinde de yaptırsan olur ama eşinin sperm testini orda yaptırman lazım 3-4 günlük cinsel perhiz isterler . Ben tüm testleri dışarda yaptırıp gittim

Canım benim de çikolata kistim var iki düşüğüm var benimde bu ay transferim olacak pgtli doğal siklus ile pgtli embriyolarım var.sen genetiğe gönderdin mi

Merhaba ben başka merkezden geçtim sayıda çok bir değişim olmadı benim fakat kalitede kesinlikle oldu dış merkezde 7 yumurtadan 5 i dölleniyordu 5.güne orta kötü kalite embriyo olusiyordu burada hepsi dölleniyor iyi kalite elde ediliyor fakat 1-2 tane bu sebepten her seferinde sıfırdan başlıyorum sizin de içiniz rahat olsun ben hamilelik elde edemedim ama doğru merkez olduğuna inanıyorum

Hayırlı geceler arkadaslar ben 3 sene önce 3.denemede ıkız kızlarımı kucagıma aldım ve donmuş embrıyo laım var önümüzdekı ay onları almayı dusunuyoruz hastane neler istiyor rahım fılmı istiyormu

Her aşaması stresli valla şuan güzel heyecanlara kaldı inşallah böyle böyle gider
Canım ben ilk kez dondurulmuş transferi için hazırlanıyorum,transfere hazırlıkta hastaneye gitmeyip bulunduğum şehirden takip yaptırıp transfer günü gitmek istiyorum. Süreç nasıldı hangi Aralık’larla hastaneye gittiniz ne kontrolü yapıldı. Kaç gün sürdü (Bilgi verirsen sevinirim. (Bu arada sen yazdıkça bize umut oluyorsun o kadar uğraştan sonra sonuna da erdirsin Rabbim inşallah )

Ahh canım benim valla inşallah sizlerde bu aşamalara gelirsiniz bende biliyorsun İzmir'den geliyordum. Transfer sürecinde İzmir'den takip sağlattim. Sadece transfer günü geldim. 10 Ağustosta adet gördüm. 12 Ağustos jinekolojik ilk muayenemi oldum. 2. Kontrolümü 20 Agustosta oldum. 3. Ve son kontrol 23 Ağustos tarihinde yaptırdım ve sonra ovitrelle iğne aksam 20:00 de vuruldum. 6 gün sonra transfer planlanıyor. Benimde 6 gün sonra 29 Ağustos tarihinde transfer oldu. Aynı gün yolculuk yasak olduğu için 30 Ağustos akşamı ucakla izmir' e döndüm. Simdi bebekimle devam ediyoruz

Teşekkür ederim canım bilgilerin için İzmir’de ki sürecin vazgeçmemen bize verdiğin motivasyon, cimcimene söylersin bir sürü teyzen vardı hepsi bize dua etti diye

Aynen canımm büyük ihtimal ilkinde de sıvı vardı görülmedi ve tutmadı . Çünkü bir görünüyor bir kayboluyor sıvı . Şaşırdı Beril hanım nasıl göremedik ilk kontrolde diye .
Canım merhaba ne yaptın nasıl geçti histeroskopi ,ben oldum çizik attılar çok şükür temizmiş yapışıklık yokmuş (annem soğan kürü yaptırmıştı bir önceki adette bir etkisi oldu mu bilmiyorum) Semra hanım girdi Yücel bey asiste etti , umarım iyisindir.

Tüp bebeğe başladığımızda rahim filmi istemişlerdi orada sol tüpte genişleme var dendi Semra hocada ameliyat edilsin dedi memorialde sol blokaj yapıldı sağ sağlammış ona dokunmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…