HoşgeldinMerhaba kızlar ben bu yolda çok yeniyim okudum ama anlamadığım o kadar şey oldu ki .Şaçma şeyler sorarsan kusura bakmayın =) memorial ve bahçeci arasında kaldım sizin tavsiyeniz hangi doktor olur ? Sürec nasıl ilerliyor o kadar heyecanlı ve korkuyorum ki anlatamam.Şişliden gelmeden test yaptırın dediler ama yollamadılar daha ne istediklerini mesajı bekliyorum
Canım o kadar mutlu oldum ki aynı zamanda rahatladım ,ben bebeğimin kalp atışlarını duyamamamıştım hep korku vardı içimde rabbim kucağına almayı nasip etsinDoktora gittik geldik bebisimizin kalp sesini duyduk şükür183 kere güp güp yaptı her sey yolunda
Aynen öyle canım.bendeki sorun çikolata kisti başka merkezde 3 defa denedik 2 düşüğüm var. bu ay doğal siklüs yöntemiyle transfer olacak.embriyolara pgt yaptırdık.kızlar çikolata kisti olup pozitif alan var mı
Devlet hastanesi Üniversite hastanesinde de yaptırsan olur ama eşinin sperm testini orda yaptırman lazım 3-4 günlük cinsel perhiz isterler . Ben tüm testleri dışarda yaptırıp gittimÇok teşekkür ederim sizden siz nerede yaptırdınız bunları ben de yarın halletmeye çalışırım .Heyecandan yanlış numaramı verdim dedim
@SedmessPgtden geçen kaç embriyo var bide sana düşük sebebini söylediler mi
Yaaa çok tese ederimUzun süredir takipteyim seni de canım çok sevindim senin adına.nereden nereye geldiniz iyiki pes etmedin çok şükür sonu çok güzel oldu.sağlıkla kucağına al inşallah
Her aşaması stresli vallaCanım o kadar mutlu oldum ki aynı zamanda rahatladım ,ben bebeğimin kalp atışlarını duyamamamıştım hep korku vardı içimde rabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım ben ilk kez dondurulmuş transferi için hazırlanıyorum,transfere hazırlıkta hastaneye gitmeyip bulunduğum şehirden takip yaptırıp transfer günü gitmek istiyorum. Süreç nasıldı hangi Aralık’larla hastaneye gittiniz ne kontrolü yapıldı. Kaç gün sürdü (Bilgi verirsen sevinirim. (Bu arada sen yazdıkça bize umut oluyorsun o kadar uğraştan sonra sonuna da erdirsin Rabbim inşallah )Her aşaması stresli vallaşuan güzel heyecanlara kaldı inşallah böyle böyle gider
Ahh canım benim valla inşallah sizlerde bu aşamalara gelirsinizCanım ben ilk kez dondurulmuş transferi için hazırlanıyorum,transfere hazırlıkta hastaneye gitmeyip bulunduğum şehirden takip yaptırıp transfer günü gitmek istiyorum. Süreç nasıldı hangi Aralık’larla hastaneye gittiniz ne kontrolü yapıldı. Kaç gün sürdü (Bilgi verirsen sevinirim. (Bu arada sen yazdıkça bize umut oluyorsun o kadar uğraştan sonra sonuna da erdirsin Rabbim inşallah )
Canım senin doğal ssiklus muydu@saylove
Teşekkür ederim canım bilgilerin için İzmir’de ki sürecin vazgeçmemen bize verdiğin motivasyon, cimcimene söylersin bir sürü teyzen vardı hepsi bize dua etti diyeAhh canım benim valla inşallah sizlerde bu aşamalara gelirsinizbende biliyorsun İzmir'den geliyordum. Transfer sürecinde İzmir'den takip sağlattim. Sadece transfer günü geldim. 10 Ağustosta adet gördüm. 12 Ağustos jinekolojik ilk muayenemi oldum. 2. Kontrolümü 20 Agustosta oldum. 3. Ve son kontrol 23 Ağustos tarihinde yaptırdım ve sonra ovitrelle iğne aksam 20:00 de vuruldum. 6 gün sonra transfer planlanıyor. Benimde 6 gün sonra 29 Ağustos tarihinde transfer oldu. Aynı gün yolculuk yasak olduğu için 30 Ağustos akşamı ucakla izmir' e döndüm. Simdi bebekimle devam ediyoruz
Canım merhaba ne yaptın nasıl geçti histeroskopi ,ben oldum çizik attılar çok şükür temizmiş yapışıklık yokmuş (annem soğan kürü yaptırmıştı bir önceki adette bir etkisi oldu mu bilmiyorum) Semra hanım girdi Yücel bey asiste etti , umarım iyisindir.Aynen canımm büyük ihtimal ilkinde de sıvı vardı görülmedi ve tutmadı . Çünkü bir görünüyor bir kayboluyor sıvı . Şaşırdı Beril hanım nasıl göremedik ilk kontrolde diye .
15 bin TLMrb ne kadara oldunuz acaba bu kapatma islemini
Tüp bebeğe başladığımızda rahim filmi istemişlerdi orada sol tüpte genişleme var dendi Semra hocada ameliyat edilsin dedi memorialde sol blokaj yapıldı sağ sağlammış ona dokunmadılarEvet canım aynı durumdayız hiç üzülme yola devam olacak inşallah zorlansak da sendelensek de pes etmeyeceğiz :) Sol tüpün neden kapatılmıştı acaba sıvı birikmesi mi vardı? Ben serumu sordum ama bilimsel bir kanıtı yok denildi o yüzden ısrar edemedim, işte tutmayınca ben tabii kendimi bir sebebe bağlamak istiyorum sanırım. Benim embriyolarım pgt li değildi gerek görülmedi ama ne kadar kaliteli de dense dediğin gibi sağlıklı değildi büyük ihtimalle. Gerçi pgt li olup kaliteli embriyolardan da tutmayanlar var, işte o yüzden tutana kadar devam edeceğiz inşallah çok bekletmeden gelirler hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?