- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.313
- 798
Canlarım eve geldim test yaptım ağlıyorum şimdi Alahım ne büyüksün yarabbim çizgiyi görebiliyorım artık Ne diyceğimi bilemiyprum sevinmek için de çoook erken ama seviniyorum buna şükür kaderdaşlarım
İnşallah iyiye işarettir bitanem dualarınız sayesinde o silik göründü ama artmama ihtimali oluyormuş inşallah böyle devam eder. Önemli olan dediğin gibi kan testi. Dua edin nolur kan testinin sonucundan çok korkuyorumevet görünüyor :)))) çok güzel valla ben o kadar silik çizgi bile hiç göremedim gözün aydın canım
Canlarım eve geldim test yaptım ağlıyorum şimdi Alahım ne büyüksün yarabbim çizgiyi görebiliyorım artık Ne diyceğimi bilemiyprum sevinmek için de çoook erken ama seviniyorum buna şükür kaderdaşlarım
Bende igne var ve tam sayilir verimmeraba kızlar ben tedaviye başladım vazladan artan iğnesi olan arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim
Aynen oyle canim rahim filmim arabada kalmisti ve cok karanlikti gunes vurmus hep bugun yenisini aldim ve acibademe gittim doktor evet kotu durumda dedi yani ameliyat edilebilir dedi ama bi kez daha tup bebek dene bence kurtarilabilir cok cok kotu degil kesinlikle tupun dedi kafam oldu bi dunya pazartesi bahceciye gidicem gorusucem onlarlada emin olmaliyim inan kalp hastasiyim ilk ogrendigimde gitmedigim doktor kalmadi biri ameliyat dedi oburu evlenemezsin dedi cocuk dogurmican dedi bi 6 aylik omrun var demediler bana o yuzden guvensizim aslinda tam oda degil icim rahat etsin istiyorum eger gercekten kotuyse tabiki once ameliyat olucam beklerim hayirlisi bu derim hic uzulmuyorum herseyde bi hayir vardirC
canim bana yurt disindaki doktor yapisiklik var ama tup bebegi etkilemez hemen tup bebegini yapabiliriz diye oldu bittiye getiriyordu . Ama Semra hanimda oldugum laporoskopide tupumin sismis ici sivi dolu islevi tamamen bozulmus oldugu cikti ve alindi (ameliyat sirasindaki tupumun fotograflari da gosterildi zaten ) . O durumda tup bebek yaptirsamda tutmicakmis yani . Onemli olan bir an once tup bebek yaptirmak deil oncelikle iceriyi saglikli hale getirmek . Tupun sagliksiz olduktan sonra vucudunda kalmasinin bi anlami yok hatta daha da tup bebegin tutmasini engellicek.
Benide yazarmisin canimarkadaslarım çok yazı gırdığı ıçın araya tekrar yazıyorum. pazartesı kandıl ve ınsallah 41 meryem süresı tamamlamaya çalısıyoruz.okumak ısteyen var mı ?
Canım çok tesekkürler gözlerim beni yanıltmamış. İnşallah dediğin gibi devamı güzel olur hayırlısıyla. Sen kan testini kaçıncı gün yapmıştın ve kaç çıkmıştı canım???Bende transferin 5. Gununden itibaren test yaptım, ilk 5. Gün belli belirsiz çizgi çıktı, 6. Gün biraz daha belirdi, 7. Gün biraz daha koyulaştı derken 8., 9. Gun keseye kadar takip ettim sadece 10. Gun idrar testi beni çok üzdü, silik çizgi pek çıkmamıştı çok korkmuştum neyseki test bozukmuş.. Seninde çıkmış ikinci çizgi inşallah saglıkla artmaya devam eder
İnşallah iyiye işarettir bitanem dualarınız sayesinde o silik göründü ama artmama ihtimali oluyormuş inşallah böyle devam eder. Önemli olan dediğin gibi kan testi. Dua edin nolur kan testinin sonucundan çok korkuyorum
Canım çok tesekkürler gözlerim beni yanıltmamış. İnşallah dediğin gibi devamı güzel olur hayırlısıyla. Sen kan testini kaçıncı gün yapmıştın ve kaç çıkmıştı canım???
Canım öyle düşünme daha yaşın genç Allah nasip edecek buna inan. Hepimize nasip edecek inşallah. Dualarla hamile kalmayan kalmayacak inşallah forumda. Allah korusun neler var neler biziö çok şükür engellerimz kaldırılabilir engeller. Allah nasip ederse olacak lütfen güzel düşün canım benim.Cok dua ediyorum bizi biz anlariz o hissi başkası bilemez. Bazen diyorum.hic olmassa belki evlat edinirim. Onu bile dusundugum de gozlerim doluyor. Anne olmak farkli bir duygu inş hepimiz yaşarız
Sağol canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbimdej dilerim o günleri biz de görelim. Maşallah sana ve bebişine8. Gün yaptırdım 98 çıktı, 10. Günde 228 çıktı başka test yaptırmadım sonra kese kalp atışı tabi stres hiç bitmiyor çok şukur bugüne darısı sizlerin başına
Bu arada ikiz mi bekliyordun canım değerin yüksek gibi de8. Gün yaptırdım 98 çıktı, 10. Günde 228 çıktı başka test yaptırmadım sonra kese kalp atışı tabi stres hiç bitmiyor çok şukur bugüne darısı sizlerin başına
Bu arada ikiz mi bekliyordun canım değerin yüksek gibi de
Allah bağışlasın inşallah canımTek bebek canım, başta 2. Kese var gibiydi sonra yoktu tam anlayamadık.
canım nasıl alabilirim özelden numaramı yollasam olur muBende igne var ve tam sayilir verim
tnm canım yazdım senıde allah kabul etsın dualarımızı inşallahBenide yazarmisin canim
Canım tebruk ederım inşallah rabbım kucagımıza almayıda nasıp eder ve ısteyen herkese rabbım bu mutlulugu yasatsun inşallahTek bebek canım, başta 2. Kese var gibiydi sonra yoktu tam anlayamadık.
Bi insan hayali olmayan bir çizgiye bu kadar sevinebiliosa gerçekten hamile olduğunu öğrenince ne yapar kimbilir. Ümit etmek güzel şey Allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu.
T
tnm canım yazdım senıde allah kabul etsın dualarımızı inşallah
Tmmdır canım allah kabul etsın ınsallhcanım inşaLLAH hamilesindir hayırlısıyla inşallah çok seviniriz şu kan testinde çıksında içimiz rahatlasın bizede dua et
banada 1 tane yazarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?