- 9 Temmuz 2008
- 1.874
- 2.538
- 658
Benim de normalde 28 günde bir olur şaşmaz asla ama 2. Adetim 32. Gün olmuştu ve 7 gün falan sürmüştü hatta yoğun olmuştu canım ama tabi bünyeye göre değişir.Yo yo kaç gün sürdü ?
Benim de misal 35 gün üzerine geldi ama 2 gün sürdü . Normal şartlarda 5 gün süren adetimin bu kadar kısa olması, transferimi 1 ay öteledi
Benim ilk kontrolüm bugundüilaçsız devam edicez dedi beril hoca , 8 gün sonra görecekmiş, tahlil falan yaptılar, bakalim artik seninle ayni zamanda olacak o zaman transferimiz , tabii bir aksilik olmazsa ❣
Ayy canım hayırlısı .Allah nasıp ederse aynı zmanlara denk gelıcek inşallah .12 nde benım kontrolum olucak.sızın tam olarak ne zamn olacak.umarım hakkımızda hayırlısı olur.Rabbım bızımde yuzumuzu guldursun inşallah.
Merhaba canım.Benım 5 gun şuan fakat yarına cıkmaz dıye düşünüyorum bıttı gıbı yanı.tedevı surecım basladı.ayın 12 sde kontrolum var .ona gore ilacları kullanmaya baslıycam.
Çikolata kistim var evet ama hamile kalmamaya onu engel olarak söylemedi kimse bugüne kadar. Boyutu yeri vs önemlidir belki bilmiyorum.B BiYesilBiKahve canım senin rahatsızlığın çikolata kisti miydi?
Aynen öyle, inşallah nasibin bu beklediğin ay senin olur. Ben embriyo tutunmasıyla ilgili hiç sorun yaşamamıştım. Test bunu boynumuzu bukmuyordu Rabbim çok şükür. Ama sonrası devam etmiyordu onu aciklayabilecek kimse yok inan. Doktorlar bilemiyoruz diyor, hala gizemi çözülemeyen birçok konu var tıpta çünkü.O kadar güzel anlatmışsın ki durumunu , insan ne mukaddes varlıkmış diyor gönlüm bu yazdıklarını okuyunca . Tevekkülün en güzel hali ..
Fakat anladığım kadarıyla siz özel bi sebepten ilaç kullanmanız gereken zamanda kullanmayıp bu serüvene atıldınız , herşeyi sebep gösteriyor Rabbim işte ..
Benim kendi adıma herhangi bir problemim yok ve eşimde ki genetik faktörden dolayı PGT’den temiz gelen 6AA kalitesinde ki embriyomuz bizi bekliyor , sen de geçmiş mesajlarında belirtince “tutmadı” diye açıkcası sormak istedim …
Dediğin gibi Rabbim “Ol” derse olur ..
Valla canım şuan bir sey yok her sey normal gibi gözüküyor. 21 ekimde kontrolum var. Senin durumlar nasıl sen ne zaman kontrol saglatacaksin
bende de durm aynı canım ara ara batmalar oluyor o kadar o da normal sanırım :) benimde 11 de randevum inşallahValla canım şuan bir sey yok her sey normal gibi gözüküyor. 21 ekimde kontrolum var. Senin durumlar nasıl sen ne zaman kontrol saglatacaksin
Ben aslında dün kalmak için gitmistim , sonuc aldıktan sonra dönecektim ama 8 gun sonra gel denilince döndüm balikesire , haftaya perşembe 2.kontrol için gittiğimde kalicam, transfer sonucunu alana kadar ist da olucam.N Nurnur1010 diyarbakır canım peki siz transfere kadar kontrolleri bulunduğunuz ilde mi yapacaksınız?
Hmm anladim canim
Ne güzel yaaaValla canım şuan bir sey yok her sey normal gibi gözüküyor. 21 ekimde kontrolum var. Senin durumlar nasıl sen ne zaman kontrol saglatacaksin
?Bugün 12.gün transfere hazırlanıyoruz.baskın folükül bulunamadı ve rahim kalınlığım 5,35 bulunduğum ilde bu ay transferin olmaması gerektiğini söylediler memorial da cumartesi günü tekrar muayene istedi moralim bozuldu kızlar ya gerçi benim yumurtlamam da geç oluyor ama bilemedim ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum
5 gün sürdü canımYo yo kaç gün sürdü ?
Benim de misal 35 gün üzerine geldi ama 2 gün sürdü . Normal şartlarda 5 gün süren adetimin bu kadar kısa olması, transferimi 1 ay öteledi
Nar suyunun kalınlaşma için iyi söylediler geçen yaz bahçemizden sıktığım nar sularını sakladım ben transfer zamanı içeyim diye ama değerlere bir etkisi olur mu bilmiyorumBugün 12.gün transfere hazırlanıyoruz.baskın folükül bulunamadı ve rahim kalınlığım 5,35 bulunduğum ilde bu ay transferin olmaması gerektiğini söylediler memorial da cumartesi günü tekrar muayene istedi moralim bozuldu kızlar ya gerçi benim yumurtlamam da geç oluyor ama bilemedim ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum
Ölçülemedi canım. Ama rahim kalınlığı 8 küsürdü ve o üç çizgi göründü rahim iyi ama foliküller büyümemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?