Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yo yo kaç gün sürdü ?
Benim de misal 35 gün üzerine geldi ama 2 gün sürdü . Normal şartlarda 5 gün süren adetimin bu kadar kısa olması, transferimi 1 ay öteledi
Benim de normalde 28 günde bir olur şaşmaz asla ama 2. Adetim 32. Gün olmuştu ve 7 gün falan sürmüştü hatta yoğun olmuştu canım ama tabi bünyeye göre değişir.

Benim ilk kontrolüm bugundü ilaçsız devam edicez dedi beril hoca , 8 gün sonra görecekmiş, tahlil falan yaptılar, bakalim artik seninle ayni zamanda olacak o zaman transferimiz , tabii bir aksilik olmazsa

B BiYesilBiKahve canım senin rahatsızlığın çikolata kisti miydi?
Çikolata kistim var evet ama hamile kalmamaya onu engel olarak söylemedi kimse bugüne kadar. Boyutu yeri vs önemlidir belki bilmiyorum.
Son mesajımda belirttigim rahatsızlık bu olaylardan bağımsız tamamen, sinir sistemiyle alakalı bir hastalığım var. Süreci olumsuz etkileyecek bir durum değildi yani.

Aynen öyle, inşallah nasibin bu beklediğin ay senin olur. Ben embriyo tutunmasıyla ilgili hiç sorun yaşamamıştım. Test bunu boynumuzu bukmuyordu Rabbim çok şükür. Ama sonrası devam etmiyordu onu aciklayabilecek kimse yok inan. Doktorlar bilemiyoruz diyor, hala gizemi çözülemeyen birçok konu var tıpta çünkü.
Dua etmek lazım bol bol, tövbe etmek lazım. Bir de elde olanlara sukredip süreç olumsuz da bitse bu şekilde motive olmak gerek.
Bizim de sınavımız böyle, elimde olmayan bir şeyi bana vermeyerek deniyor beni Allah. Ya elimdekileri alsaydı diye sukrederdim hep.
Nimet noktasinda nasibimiz neyse onu veriyor Allah bize, nimette bizden çok olanları görüp şikayet etmek yerine az olanlara bakıp şükretmek gerek.
Senin embriyon maşallah boldu hatırladığım kadarıyla, tüp bebekte en Büyük şans:) inşallah sana sırayla evlat olsunlar

Bugün 12.gün transfere hazırlanıyoruz.baskın folükül bulunamadı ve rahim kalınlığım 5,35 bulunduğum ilde bu ay transferin olmaması gerektiğini söylediler memorial da cumartesi günü tekrar muayene istedi moralim bozuldu kızlar ya gerçi benim yumurtlamam da geç oluyor ama bilemedim ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum

N Nurnur1010 diyarbakır canım peki siz transfere kadar kontrolleri bulunduğunuz ilde mi yapacaksınız?
Ben aslında dün kalmak için gitmistim , sonuc aldıktan sonra dönecektim ama 8 gun sonra gel denilince döndüm balikesire , haftaya perşembe 2.kontrol için gittiğimde kalicam, transfer sonucunu alana kadar ist da olucam.

Hmm anladim canim benimki farkli , ameliyat falan geçirdim ben, 2bucuk ay dinlendik , şimdi transfer hazırlığı..

?

Nar suyunun kalınlaşma için iyi söylediler geçen yaz bahçemizden sıktığım nar sularını sakladım ben transfer zamanı içeyim diye ama değerlere bir etkisi olur mu bilmiyorum

Kızlar bu donmuş transferi beklerkenki 2. Adette acaba hala opunun etkileri devam ediyor mu oluyor ya? Benim de adetim 5 gün gecikti. Bugün adetin 10. günü ama rahimde üç çizgi oluşmuş bile ama yumurtalar hala küçük.

D Dxtr canım valla sende folikül ölçebildiler mü canım rahim kalınlığın ne ben bu ay ertelemeyi düşünüyorum

D Dxtr canım valla sende folikül ölçebildiler mü canım rahim kalınlığın ne ben bu ay ertelemeyi düşünüyorum
Ölçülemedi canım. Ama rahim kalınlığı 8 küsürdü ve o üç çizgi göründü rahim iyi ama foliküller büyümemiş bir dahaki muayenede benim de belli olur ertelenip ertelenmeyeceğiBi gariplik var gibi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…