Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım senin pıhtılaşma hangi genlerinde peki. Benim sadece pai homozigot ama Soner hoca sadece aspirin dedi. Ama ben kan sulandırıcı iğne kullanmak istiyorum Onu da herhalde perinatoloğum yazacak
Merhaba pai1 mutasyonu kardeşimde vardı hibor kullanmıştı kan sulandırıcı iğne öncesinde 3 düşük yaşamıştı Allah korusun

Canım senin pıhtılaşma hangi genlerinde peki. Benim sadece pai homozigot ama Soner hoca sadece aspirin dedi. Ama ben kan sulandırıcı iğne kullanmak istiyorum Onu da herhalde perinatoloğum yazacak
Benim de pai homozigot ve mthfr homozigot. 6000lik oksapar ve coraspin kullanıyorum .

merhaba kızlar
ctesı adet olmaya basladım .hasteneyi aradım ve pazar gunu kontrolum yapıldı.verdıgım kan testı sonucu ayın 12 snde allah nasıp ederse transfer için tedavıme baslıycam.umarım benım ıcınde hersey yolunda gıderr ve ekim ayı benım ıcın sans getırır.sıze bir kaç sorum olacak transfer oncesı nelere dıkkat etmemız gerekıyo ve gıda tuketımınız nasıl olmalı.tavısyelirinizi beklıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, transfer olanlara bisey sorabilir miyim? Transfer sürecinde kontroller toplama öncesi gibi 2,3 günde 1 şeklinde mi oluyor yada 6,7 gün ara verildiği oluyor mu ?
Canım ben 2 günde bir gitmiştim . Yumurta gelişimine göre değişiyor. Fakat 6-7 gün gibi uzun ara verilmiyor .

Hakkınızda hayırlısı olsun . Rabbim kucağınızı doldursun Kendimden örnek vermem gerekirse ben meyve ve kuruyemiş çok tükettim . Özellikle kabak çekirdeği ve havuç . Onun dışında rütin hayatıma devam ettim .

Merhaba arkadaşlar, transfer olanlara bisey sorabilir miyim? Transfer sürecinde kontroller toplama öncesi gibi 2,3 günde 1 şeklinde mi oluyor yada 6,7 gün ara verildiği oluyor mu ?
Bende 12 Ağustos ilk kontrol 20 Agustos ikinci kontrol. 8 gün ara verdiler. Sonra 23 Ağustos sonuncu kontrol idi. 3 kontrolde bitti süreç. 3. Son kontrol gunu akşam iğne vuruluyorsun. 6 gün sonrada transfer zaten

Merhaba ben naturel transfer oldum adetin 2. Günü ilk kontrole gittim sonrasında adetin 11, 13, 14. Günleri gidip 20. Gün transfer oldum

Bende 12 Ağustos ilk kontrol 20 Agustos ikinci kontrol. 8 gün ara verdiler. Sonra 23 Ağustos sonuncu kontrol idi. 3 kontrolde bitti süreç. 3. Son kontrol gunu akşam iğne vuruluyorsun. 6 gün sonrada transfer zaten
Canim benim senin haberini okudum ama tasinma telaşım vardi cok giremedim yazamadım, dün taşındım yerleşemeden yarin transfer için gidiyorum İstanbula, cok mutlu oldum , senin yaşadıklarını yaşıyorum demistjm sana bir keresinde, insallh senin yolundan ilerlemek için gidiyorumdur yarin rabbim saglikli bir gebelik ve hayirli bir evlat nasip etsin sana

İnsalllllaaahhhh canım benim

Amin .Allah razı olsun.Hakkımızda hayırlsısı artık bakalım .Çok teşekkür ederim.Yedıklerınızı dıkkate alıcagım.

merhaba canım bende yenı basladım transfer ıcın hazırlıga.Adetımın 2 gunu ılk kontrol yapıldı ayın 3 nde.Bu surede ılac kullanmıyorum .ayın 12 nde ıkıncı kontrolum olucak. Sonrası ıcın nasıl gıdıcek bılmıyorum .ıkıncı kontrolden sonra bılgı verrıım sıze.Sız basladınız mı transfer ıcın tedaviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…