Canımm merhaba ben ancak olabildim reglim gecikti çok o yüzden sarktı üstüne bir de çok feci hasta olduk ailecek . Dün oldum histerokopi . Benim de istmosel düzeltti . Sıvı falan kalmamış bakalım artık . Senin transfer ne zaman ?Canım merhaba ne yaptın nasıl geçti histeroskopi ,ben oldum çizik attılar çok şükür temizmiş yapışıklık yokmuş (annem soğan kürü yaptırmıştı bir önceki adette bir etkisi oldu mu bilmiyorum) Semra hanım girdi Yücel bey asiste etti , umarım iyisindir.
Benim ilk kontrolüm bugundümerhaba canım bende yenı basladım transfer ıcın hazırlıga.Adetımın 2 gunu ılk kontrol yapıldı ayın 3 nde.Bu surede ılac kullanmıyorum .ayın 12 nde ıkıncı kontrolum olucak. Sonrası ıcın nasıl gıdıcek bılmıyorum .ıkıncı kontrolden sonra bılgı verrıım sıze.Sız basladınız mı transfer ıcın tedaviye.
Kendi doktorumu onerebilirim bu konuda, umarim cok uzakta degildir senin icin. Kozyatagi Acibadem Cem ÖncüloğluMerhaba herkese, benim şu anda hamile olan ya da doğum yapanlara bir sorum olacak. İstanbul'da tüp bebek olmasına rağmen normal doğum konusunda tereddütlü olmayan bir kadın doğumcu arıyorum. Yani anlatabildim mi bilmiyorum ama tüp bebekse sezaryene daha sıcak bakıyorlar gibi. Bu durum beni rahatsız ediyor. Hala doktor bulamadım.
N Nurnur1010 İstanbul’da mı yaşıyorsunuz?benimde yarın 2.kontrolüm olacak bende transfer sürecindeyim
N nono2504Benim ilk kontrolüm bugundüilaçsız devam edicez dedi beril hoca , 8 gün sonra görecekmiş, tahlil falan yaptılar, bakalim artik seninle ayni zamanda olacak o zaman transferimiz , tabii bir aksilik olmazsa ❣
Her şeyin vakti zamanı olduğuna inanıyorum, deniyoruz çabalıyoruz vaktinde kavusuyoruz yavrularımıza.Şaşılmayacak gibi değil ya ..
Bu kadar kaybın altında yatan faktör ne acaba , bu arada yaşınız kaçtı ?
Benimde ay sonuna doğru reglim o zaman başlarım galiba Çanakkale de takibi yaptırıp transfere gitmeyi düşünüyoruz nasipse, bende Bayramiçin bir köyündeyim bu arada ama Çanakkale ki değiliz ikimizde aileler İstanbul da( muhteşem bir doğası var iyiki yerleşmişiz buraya)Canımm merhaba ben ancak olabildim reglim gecikti çok o yüzden sarktı üstüne bir de çok feci hasta olduk ailecek . Dün oldum histerokopi . Benim de istmosel düzeltti . Sıvı falan kalmamış bakalım artık . Senin transfer ne zaman ?
Geçmiş olsun canım umarım herkes iyileşmiştir. istmosel de gebeliğe engel oluyormuş çok sevindim düzeltilmesine İyi ki olmuşsun histeroskopiCanımm merhaba ben ancak olabildim reglim gecikti çok o yüzden sarktı üstüne bir de çok feci hasta olduk ailecek . Dün oldum histerokopi . Benim de istmosel düzeltti . Sıvı falan kalmamış bakalım artık . Senin transfer ne zaman ?
Teşekkür ederim. Gayrettepe'deyim ama çok da uzak değil, gidilir yani. Mutlaka değerlendireceğim.Kendi doktorumu onerebilirim bu konuda, umarim cok uzakta degildir senin icin. Kozyatagi Acibadem Cem Öncüloğlu
Hayir canim balikesir ikamet, sen? Benim 2.kontrol 14 ündeN Nurnur1010 İstanbul’da mı yaşıyorsunuz?benimde yarın 2.kontrolüm olacak bende transfer sürecindeyim
2.adet ? Anlayamadim canim
O kadar güzel anlatmışsın ki durumunu , insan ne mukaddes varlıkmış diyor gönlüm bu yazdıklarını okuyunca . Tevekkülün en güzel hali ..Her şeyin vakti zamanı olduğuna inanıyorum, deniyoruz çabalıyoruz vaktinde kavusuyoruz yavrularımıza.
İlk kayıpta 28 yaşındaydım, pgt yaptırmamıştik, transfer tuttu ama 9.haftada kalbi durdu kromozom bozukluğu çıktı onda. Nasip değilmiş dedik devam ettik.
Sonra pgt li embriyo transferi oldu, tutundu ve ikiye bölündü tek yumurta ikizi hamileliğim de 13 haftalık sonlandı. Zaten riskli hamilelikti, olabilir dediler.
Üçüncüde pgt li embriyo yine tuttu ama kendiliğinden düştü bu sefer. Semra hoca her biri farklı birbirinden, bir sebep söyleyemiyorum. Adına tekrarlayan düşük bile diyemiyorum demişti. Vakti gelmemiş demek ki hocam diyecek bir şey yok demiştim o zaman. Toparlanması çok zor olsa da eşimin desteğiyle bir şekilde ayağa kalkıp yeniden denedim hep. Hiç ara vermeden. Çünkü benim farklı bir rahatsızlığım var ve kullandığım ilaçlara ara vermiştim kendimi riske attığım da bir dönemdi, hem de 4 yıl sürdü.
En son pgt li transfer, diğerlerinden farkı olmayan bir süreç daha ve oğlumapo kavuştum çok şükür.
Benim takibimi yapan doktor da 2 yıl emzirmeme izin verdi ilaçlarima yine başlamadım, hatta ikinci çocuğa bile hemen oluyorsa yapın dedi ona da onay aldım ve binlerce şükür tedavisiz hamile kaldim ve sağlıklı ilerliyor şu an. Benim için büyük mucize bu olay, Rabbimin nimeti nasibi.
Belki öncesinde de normal yolla çocuk sahibi olabilirdim ama hep bir kosturma içinde kaybedecek vaktim yok diye diye 4 yıl uğraştık.
Çikolata kistim vardı, ona da kesin sebep diyemiyorlardi zaten. Ama hamilelikte adet olunmadığı için kist küçülüyor, doğum sonrası da 1 yıl adet olmadım demek ki iyice küçüldü onun da bir faydası olmuş olabilir spontane gebelikte.
Allah böylesini nasip etti, hayalini kuramadigim şeyleri yaşıyorum şu an. Ama hayal edemesem de hiç bırakmadım denemeyi. Allah in gücü sonsuz, ol der olur diye her tedaviye inanarak başladım. O yüzden maddi imkanlar el verdiği sürece manevî olarak cokseniz de vazgeçmeyin diyorum. Çünkü sonu çok büyük bir mutluluk..Allah dileyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.
Transfer sürecindeyim dedin ya hani;2.adet ? Anlayamadim canim
Canım ben normalde 23-24 günde olurum 6 gün gecikmişti 2. Adetim
Çok sevindim canım senin adına . Hayırlısı olsun inşallah , güzel haberlerini alırız senin deBenimde ay sonuna doğru reglim o zaman başlarım galiba Çanakkale de takibi yaptırıp transfere gitmeyi düşünüyoruz nasipse, bende Bayramiçin bir köyündeyim bu arada ama Çanakkale ki değiliz ikimizde aileler İstanbul da( muhteşem bir doğası var iyiki yerleşmişiz buraya)
Yo yo kaç gün sürdü ?Canım ben normalde 23-24 günde olurum 6 gün gecikmişti 2. Adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?