- 2 Ekim 2021
- 312
- 742
- 53
- 36
Sağolsun arkadaşlar paylaşmıştı . Detaylı fiyatları yazıyorSormuştum tekrar sorayım kızlar şişli de raporlu tüp bebek fiyatı güncel ne kadar acaba şu an
Çok teşekkür ederimSağolsun arkadaşlar paylaşmıştı . Detaylı fiyatları yazıyor
Prolutex kullandım benMerhaba arkadaşlar progestan dex 25 mg yerine başka ilaç kullanan oldu mu
İlk istenilen rutin kan tahlillerini mi istediler acaba erkekten istenilende mi yapılacakBen gönül hanımla görüştüm hsg gerek yok dedi .rutin testleri gönderdiler yaptırıp adetin 2.günü gel başlayalım dedi
Eğer dondurulmuş embriyo transferi olacaksa erkekten istenmez.evet canım rutin tsh prolaktin gibi tahlillerİlk istenilen rutin kan tahlillerini mi istediler acaba erkekten istenilende mi yapılacak
Yaaa maşallah183 kere güp güp kalp atışlarıyla bize merhaba dedi
Ben de erkekten istenilecegini düşünmemiştim ama sizin yorumunuzun altına bir arkadaş kendisinin 3 tüp eşinin tek tüp kan verdiğini yazmıştı galiba ben yanlış anladım arkadaşın yazdığını ilk baslanildigi zamanki rutinleri kastetmisEğer dondurulmuş embriyo transferi olacaksa erkekten istenmez.evet canım rutin tsh prolaktin gibi tahliller
Yok ya hala mevcutğöğüs hassasiyetin azaldı mı senin de :)
Tabiki heyecan devam ediyor. Bu zamana kadar ilk kez bir mucize adim atmış gibi hissediyorum. İnşallah sonu guzel olsin tabiYaaa maşallahminnak in kalbi ne tatlı atmış öyle Rabbım inşallah hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nasil heyecan nasıl heyecan..
Bilmiyorum ama tahmin ediyorum duyduğun bu güzel duyguyuRabbım tez vakitte burada olan olmayan, en yürekten bebek isteyen herkese sağlıkla sıhhat ile nasip etsin...bizler için dualarınızı güncel tutun lutfen
Merhaba,Benim şikayetim; kürtajdan sonra hasar görmüş bir rahmim var. İnce endometriyum vakasıyım. Tedavilerde endometriyum kalınlığım 6.7-7.1 mm arası değişiyor. Tek olumlu taraf rahim hacmim histereskopi ile genişletildi (y tip uterustu) ve trilamner yapıda yani 3 çizgi görüntüsü var. Yaş 38. Bana yapılacak pek birşey yok. Rahim kalınlaşmıyor. Tıpta ispatlanmış olarak kabul edilen tedaviler olan hormon, histereskopi ve birçok deneysel tedaviye (prp, neupogen, hiperbarik oksijen) cevap vermiyor. Yani bu rahimle gebe kalıp sağlıklı doğum yapabilirsem olacak. Allah nasip ederse yani.
Teşekkür ederim ilacı bulamadığım için sormuştum sorun çözüldüProlutex kullandım ben
5.gun 3ab pgt siz embriyom 3 yaşına girdiMerhabalar cuma günü yumurta toplama işlemi oldu 18 adet yumurta toplandı. 3ü boş diğer 15i döllendi. Şu an 4. gün 11 adet 1.kalite, 4 adet 2.kalite embriyo var. Pgt işlemi yapılacak ama kafamız çok karışık. Kaç adet göndermeliyiz 2.kalitelere şans vermeli miyiz? 2.kalite embriyolarla ilgili bilgisi olan yazabilir mi
beni 2-3 kere aysu hanıma yollamıslardı canım ama sanki pek bilgili gibi gelmedi. yücel beyi ya da umut beyi çağırıp onay alıyordu. ben birdaha lütfen beni aysu hanıma vermeyin demistim yücel beye devam etmiştimArkadaşlar merhaba.dr Aysu akçaya muayene olan var mı.bu ismi ilk defa duyuyorum.
İsmini ilk defa duydumArkadaşlar merhaba.dr Aysu akçaya muayene olan var mı.bu ismi ilk defa duyuyorum.
Bana da Beril hanım ve Aysu hanım diye bilgi verildi Beril hanımı duyduğum için birşey demedim mesajda sadece Aysu hanım yazıyordu o yüzden sorayım dedim bakalım yarın gidiyorumbeni 2-3 kere aysu hanıma yollamıslardı canım ama sanki pek bilgili gibi gelmedi. yücel beyi ya da umut beyi çağırıp onay alıyordu. ben birdaha lütfen beni aysu hanıma vermeyin demistim yücel beye devam etmiştim
benim pek enerjim tutmadı. yani asistan gibi geldi. ultrason bitiminde kararı o vermiyor hiç. diyor ki mesela yücel beyi de çağıralım bi baksın. son sözü baska doktorlar söylüyor. ben ısrarla birdaha ona vermeyin randevumu demistim yücel beye almıstımBana da Beril hanım ve Aysu hanım diye bilgi verildi Beril hanımı duyduğum için birşey demedim mesajda sadece Aysu hanım yazıyordu o yüzden sorayım dedim bakalım yarın gidiyorum
Allah bağışlasın. Gönderdik 11 tanesini 9 tanesi sağlıklı geldi çok şükür.5.gun 3ab pgt siz embriyom 3 yaşına girdi
Hayırlısıyla başlayın inşallah fırsat buldukça takipte olacağım siziBana da Beril hanım ve Aysu hanım diye bilgi verildi Beril hanımı duyduğum için birşey demedim mesajda sadece Aysu hanım yazıyordu o yüzden sorayım dedim bakalım yarın gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?