Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

183 kere güp güp kalp atışlarıyla bize merhaba dedi
Yaaa maşallah minnak in kalbi ne tatlı atmış öyle Rabbım inşallah hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nasil heyecan nasıl heyecan..
Bilmiyorum ama tahmin ediyorum duyduğun bu güzel duyguyu Rabbım tez vakitte burada olan olmayan, en yürekten bebek isteyen herkese sağlıkla sıhhat ile nasip etsin...bizler için dualarınızı güncel tutun lutfen

Eğer dondurulmuş embriyo transferi olacaksa erkekten istenmez.evet canım rutin tsh prolaktin gibi tahliller
Ben de erkekten istenilecegini düşünmemiştim ama sizin yorumunuzun altına bir arkadaş kendisinin 3 tüp eşinin tek tüp kan verdiğini yazmıştı galiba ben yanlış anladım arkadaşın yazdığını ilk baslanildigi zamanki rutinleri kastetmis

Tabiki heyecan devam ediyor. Bu zamana kadar ilk kez bir mucize adim atmış gibi hissediyorum. İnşallah sonu guzel olsin tabi inşallah sizlerinde güzel haberlerini alacağımızı biliyorum inaniyorum dualarımız sizinle

Merhaba,
Endometriyum kalinligi icin rahme prp ne zaman yapilmisti acaba?
Adet bitimiyle birlikte hemen mi, yoksa transfere haZirlanirken ilac kullanimi devam ederken, rahmin en kalin goruldugu zaman mi?

5.gun 3ab pgt siz embriyom 3 yaşına girdi

Arkadaşlar merhaba.dr Aysu akçaya muayene olan var mı.bu ismi ilk defa duyuyorum.
beni 2-3 kere aysu hanıma yollamıslardı canım ama sanki pek bilgili gibi gelmedi. yücel beyi ya da umut beyi çağırıp onay alıyordu. ben birdaha lütfen beni aysu hanıma vermeyin demistim yücel beye devam etmiştim

Bana da Beril hanım ve Aysu hanım diye bilgi verildi Beril hanımı duyduğum için birşey demedim mesajda sadece Aysu hanım yazıyordu o yüzden sorayım dedim bakalım yarın gidiyorum

Bana da Beril hanım ve Aysu hanım diye bilgi verildi Beril hanımı duyduğum için birşey demedim mesajda sadece Aysu hanım yazıyordu o yüzden sorayım dedim bakalım yarın gidiyorum
benim pek enerjim tutmadı. yani asistan gibi geldi. ultrason bitiminde kararı o vermiyor hiç. diyor ki mesela yücel beyi de çağıralım bi baksın. son sözü baska doktorlar söylüyor. ben ısrarla birdaha ona vermeyin randevumu demistim yücel beye almıstım

kızlar gebeliğin 6-7 haftalarında hafif kahve pembemsi lekesi gelen oldu mu? bugün biraz bu durumu yaşıyorum endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…