Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım sen aşı oldun mu

Ben gönül hanımla görüştüm hsg gerek yok dedi .rutin testleri gönderdiler yaptırıp adetin 2.günü gel başlayalım dedi
Bana da aynısını söyledı gonderdıklerı testlerı saglık ocagı yapıyor galıba test sonuclarımda sıkıntı cıkmazsa bu ay hep beraber transfer hazırlıgı var insaallah

Bana da aynısını söyledı gonderdıklerı testlerı saglık ocagı yapıyor galıba test sonuclarımda sıkıntı cıkmazsa bu ay hep beraber transfer hazırlıgı var insaallah
Ben gönül hanımla görüştüm hsg gerek yok dedi .rutin testleri gönderdiler yaptırıp adetin 2.günü gel başlayalım dedi
Hanımlar , transfer için direk merkeze gitmeden mi testleri yaptırmak gerekiyor ?
Ben direk Samsun'dan yola çıkacaktım hiçbir şey yaptırmadan .
Dediğinize göre test sonuçlarına göre mi yola çıkmak gerekiyor ?

Senin tedavin takip ettiğim kadarıyla 2-3 aydır devam ediyor canım.yani tedavinin başında sen o tahlilleri yaptırmışsındır diye düşünüyorum.prolaktin,tsh gibi tahliller.ben en son 2019 da tedavi gördüğüm için tekrar dondurulmuşlarla başlayacağım için tahlil istendi.danışmayı aradım doktorunuz arayacak denildi.ertesi gün gönül hanım aradı.aynı gün hemşireler size tahlilleri gönderecek dedi.whatsaptan gönderdiler.yaptırın eğer tahilillerde bir problem çıkmazsa adetin 2.günü başlarız dedi.süreç bu şekilde gelişti canım.senin tekrar istemezler ama istersen yine de sor

Bizim burda prolaktini sağlık ocağı yapmıyormuş canım.o yüzden ben hepsini devlet hastanesinde yaptırdım.istersen sende bi öğren ona göre yaptır

Aynen benim durumum ara vermeksizin devam ama biraz erteleme oldu 1 aycık , dediğin gibi tekrar istemezler sanıyorum .
Öyle bir durum ki zaten , uzaktan onca yol git olmadı tekrar gel sıkıntısı yaşamak istemiyorum .. Keza öyle olan arkadaşların da durumunu okuyunca ister istemez sorunsuz gitmek istiyor insan..

Bizim burda prolaktini sağlık ocağı yapmıyormuş canım.o yüzden ben hepsini devlet hastanesinde yaptırdım.istersen sende bi öğren ona göre yaptır

Ben insülin açlık şekeri TSH yine verdim öncesinde. Bunları da sağlık ocağı çıkarticak gidip verdim bunları da demediler bizDe olmuyor diye aldılar benden 4 tüp kan. Eşimden 1 tüp. Her sağlık ocağı her tahlili yapmıyor ama doğru

Son düzenleme:
Saglık ocagına sorucam yapmazlarsa devlet hastanesıne gıdıcem cnm peki kadın dogumdanmı randevu alıp yaptırdın

Saglık ocagına sorucam yapmazlarsa devlet hastanesıne gıdıcem cnm peki kadın dogumdanmı randevu alıp yaptırdın
Evet kadın doğumda tedavi oluyorum dersiniz bı muayene olursunuz tahlil istendi diyip verirsiniz. Ben o şekilde verdim onceden hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…