Canım sen aşı oldun muÖlçülemedi canım. Ama rahim kalınlığı 8 küsürdü ve o üç çizgi göründü rahim iyi ama foliküller büyümemişbir dahaki muayenede benim de belli olur ertelenir ertelenmeyeceği Bi gariplik var gibi bakalım hayırlısı
Ben opudan önce olmuştum canım baya oldu sıkıntı olmadı onda sen aşı mı oldunCanım sen aşı oldun mu
Merhaba dogum sonrası dondurulmuş embriyo transferi için hsg öncesinden mi çekiliyor acabaBenim ilk tedavim gönül hanımla oldu şükür bir oğlum oldu.bu ay dondurulmuş embriyo transferi için başlayacağım yine gönül hanımla devam edeceğim
Ben gönül hanımla görüştüm hsg gerek yok dedi .rutin testleri gönderdiler yaptırıp adetin 2.günü gel başlayalım dediMerhaba dogum sonrası dondurulmuş embriyo transferi için hsg öncesinden mi çekiliyor acaba
Bana da aynısını söyledı gonderdıklerı testlerı saglık ocagı yapıyor galıba test sonuclarımda sıkıntı cıkmazsa bu ay hep beraber transfer hazırlıgı var insaallahBen gönül hanımla görüştüm hsg gerek yok dedi .rutin testleri gönderdiler yaptırıp adetin 2.günü gel başlayalım dedi
Bana da aynısını söyledı gonderdıklerı testlerı saglık ocagı yapıyor galıba test sonuclarımda sıkıntı cıkmazsa bu ay hep beraber transfer hazırlıgı var insaallah
Hanımlar , transfer için direk merkeze gitmeden mi testleri yaptırmak gerekiyor ?Ben gönül hanımla görüştüm hsg gerek yok dedi .rutin testleri gönderdiler yaptırıp adetin 2.günü gel başlayalım dedi
Senin tedavin takip ettiğim kadarıyla 2-3 aydır devam ediyor canım.yani tedavinin başında sen o tahlilleri yaptırmışsındır diye düşünüyorum.prolaktin,tsh gibi tahliller.ben en son 2019 da tedavi gördüğüm için tekrar dondurulmuşlarla başlayacağım için tahlil istendi.danışmayı aradım doktorunuz arayacak denildi.ertesi gün gönül hanım aradı.aynı gün hemşireler size tahlilleri gönderecek dedi.whatsaptan gönderdiler.yaptırın eğer tahilillerde bir problem çıkmazsa adetin 2.günü başlarız dedi.süreç bu şekilde gelişti canım.senin tekrar istemezler ama istersen yine de sorHanımlar , transfer için direk merkeze gitmeden mi testleri yaptırmak gerekiyor ?
Ben direk Samsun'dan yola çıkacaktım hiçbir şey yaptırmadan .
Dediğinize göre test sonuçlarına göre mi yola çıkmak gerekiyor ?
Bizim burda prolaktini sağlık ocağı yapmıyormuş canım.o yüzden ben hepsini devlet hastanesinde yaptırdım.istersen sende bi öğren ona göre yaptırBana da aynısını söyledı gonderdıklerı testlerı saglık ocagı yapıyor galıba test sonuclarımda sıkıntı cıkmazsa bu ay hep beraber transfer hazırlıgı var insaallah
Ooohhh günün yaklaşmışbende de durm aynı canım ara ara batmalar oluyor o kadar o da normal sanırım :) benimde 11 de randevum inşallah
Dualar sizlere bol bolNe güzel yaaabizede dua edin hamişler bizde guzel sonuçlarla dönelim transferden
Aynen benim durumum ara vermeksizin devam ama biraz erteleme oldu 1 aycık , dediğin gibi tekrar istemezler sanıyorum .Senin tedavin takip ettiğim kadarıyla 2-3 aydır devam ediyor canım.yani tedavinin başında sen o tahlilleri yaptırmışsındır diye düşünüyorum.prolaktin,tsh gibi tahliller.ben en son 2019 da tedavi gördüğüm için tekrar dondurulmuşlarla başlayacağım için tahlil istendi.danışmayı aradım doktorunuz arayacak denildi.ertesi gün gönül hanım aradı.aynı gün hemşireler size tahlilleri gönderecek dedi.whatsaptan gönderdiler.yaptırın eğer tahilillerde bir problem çıkmazsa adetin 2.günü başlarız dedi.süreç bu şekilde gelişti canım.senin tekrar istemezler ama istersen yine de sor
Bizim burda prolaktini sağlık ocağı yapmıyormuş canım.o yüzden ben hepsini devlet hastanesinde yaptırdım.istersen sende bi öğren ona göre yaptır
Saglık ocagına sorucam yapmazlarsa devlet hastanesıne gıdıcem cnm peki kadın dogumdanmı randevu alıp yaptırdınBizim burda prolaktini sağlık ocağı yapmıyormuş canım.o yüzden ben hepsini devlet hastanesinde yaptırdım.istersen sende bi öğren ona göre yaptır
Memorial da rapor geçmiyor canım.yalnız raporu olanlara bir miktar indirim yapıyorlarmış diye biliyorumSormuştum tekrar sorayım kızlar şişli de raporlu tüp bebek fiyatı güncel ne kadar acaba şu an
Kadın Doğum uzmanı yapıyor diye biliyorum canım.ben bi tanıdık vasıtasıyla yaptırmıştımSaglık ocagına sorucam yapmazlarsa devlet hastanesıne gıdıcem cnm peki kadın dogumdanmı randevu alıp yaptırdın
Ya senin işlemlerine göre değişiyor. Ben Kayseri'de yaptırıyorum acibademe göre bı tık daha iyiSormuştum tekrar sorayım kızlar şişli de raporlu tüp bebek fiyatı güncel ne kadar acaba şu an
Evet kadın doğumda tedavi oluyorum dersiniz bı muayene olursunuz tahlil istendi diyip verirsiniz. Ben o şekilde verdim onceden hep.Saglık ocagına sorucam yapmazlarsa devlet hastanesıne gıdıcem cnm peki kadın dogumdanmı randevu alıp yaptırdın
ğöğüs hassasiyetin azaldı mı senin de :)Ooohhh günün yaklaşmışbenimde geceleri sancim oluyorsa oluyor gun içerisinde çok bir şey kalmadı valla
Evet raporum var benimMemorial da rapor geçmiyor canım.yalnız raporu olanlara bir miktar indirim yapıyorlarmış diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?