- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
- 33
Maşallah ne güzell dondurulmuş transfer miydi? :))5.gun 3ab pgt siz embriyom 3 yaşına girdi
Normal canım kırmızı olmadığı sürece korkma benimde hafiften olmuştu yerleşen dediler kırmızı olursa yada artarsa sıkıntıkızlar gebeliğin 6-7 haftalarında hafif kahve pembemsi lekesi gelen oldu mu? bugün biraz bu durumu yaşıyorum endişelendim
Maşallah maşallah sırasıyla evlat olsunlarAllah bağışlasın. Gönderdik 11 tanesini 9 tanesi sağlıklı geldi çok şükür.
Teşekkür ederim evet dondurulmuş transfer oldumMaşallah ne güzell dondurulmuş transfer miydi? :))
Canim benim olmustu, kontrole gittigimde kese gorundu yolksac gorunmustu ama baya kirmizi kanamam vardi, umudum yoktu dusecek kesin dedim ama oglum suan 3,5 aylik. Moralini bozma, muhtemelen progesteron igne yazacaktir doktorun, gonul hoca bana oyle yapmisti, hamdolsun 2 gune kanama bitmistikızlar gebeliğin 6-7 haftalarında hafif kahve pembemsi lekesi gelen oldu mu? bugün biraz bu durumu yaşıyorum endişelendim
Canım doğal siklus muydu seninCanim benim olmustu, kontrole gittigimde kese gorundu yolksac gorunmustu ama baya kirmizi kanamam vardi, umudum yoktu dusecek kesin dedim ama oglum suan 3,5 aylik. Moralini bozma, muhtemelen progesteron igne yazacaktir doktorun, gonul hoca bana oyle yapmisti, hamdolsun 2 gune kanama bitmistis
Sizin doğal siklus muyduTeşekkür ederim evet dondurulmuş transfer oldum
tesekkurler canım. yok benım kanama değil de açık kahve gibi ara ara geliyor. doktor normal dedi insan ister istemez tedirgin oluyor tabiCanim benim olmustu, kontrole gittigimde kese gorundu yolksac gorunmustu ama baya kirmizi kanamam vardi, umudum yoktu dusecek kesin dedim ama oglum suan 3,5 aylik. Moralini bozma, muhtemelen progesteron igne yazacaktir doktorun, gonul hoca bana oyle yapmisti, hamdolsun 2 gune kanama bitmisti
evet canım doktor da öyle söyledi içim rahatladı biraz. kanama şeklinde değil de açık kahve gibi. bir de bu lutinustan ötürü daha yogun gelince endişelendimNormal canım kırmızı olmadığı sürece korkma benimde hafiften olmuştu yerleşen dediler kırmızı olursa yada artarsa sıkıntı
Yok canım ilaçlı oldu estrofem ve crinon jel kullanmıştım sanırım 4 sene oldu tam olarak neler kullandığımı hatırlamıyorum ama ilaçlı yöntemle olmuştuSizin doğal siklus muydu
Yine buralardasın hep buralardasın ve herkese pozitif enerjini yansıtıyorsunAynen öyle, inşallah nasibin bu beklediğin ay senin olur. Ben embriyo tutunmasıyla ilgili hiç sorun yaşamamıştım. Test bunu boynumuzu bukmuyordu Rabbim çok şükür. Ama sonrası devam etmiyordu onu aciklayabilecek kimse yok inan. Doktorlar bilemiyoruz diyor, hala gizemi çözülemeyen birçok konu var tıpta çünkü.
Dua etmek lazım bol bol, tövbe etmek lazım. Bir de elde olanlara sukredip süreç olumsuz da bitse bu şekilde motive olmak gerek.
Bizim de sınavımız böyle, elimde olmayan bir şeyi bana vermeyerek deniyor beni Allah. Ya elimdekileri alsaydı diye sukrederdim hep.
Nimet noktasinda nasibimiz neyse onu veriyor Allah bize, nimette bizden çok olanları görüp şikayet etmek yerine az olanlara bakıp şükretmek gerek.
Senin embriyon maşallah boldu hatırladığım kadarıyla, tüp bebekte en Büyük şans:) inşallah sana sırayla evlat olsunlar
Canım tekrardan tedaviye mi basliyorsunSelam kızlar dondurulmuş embriyo transfer ücreti ne kadar bilginiz var mı?
7 bin lıraymış cnmSelam kızlar dondurulmuş embriyo transfer ücreti ne kadar bilginiz var mı?
O senin güzel düşüncen canım:) yeniden tedavi planı var heralde sevindim. İnşallah her şey yolunda gider senin için.Yine buralardasın hep buralardasın ve herkese pozitif enerjini yansıtıyorsun
Evet canım nasipse başlicaz. Görüşme yaptık yücel beyle ama fiyat falan konuşmayı unuttukCanım tekrardan tedaviye mi basliyorsun
Aman Allahım ciddi misin7 bin lıraymış cnm
Teşekkürler canımO senin güzel düşüncen canım:) yeniden tedavi planı var heralde sevindim. İnşallah her şey yolunda gider senin için.
Ay ne güzel çok sevindim bende nasipse yeniden başlamak istiyorum randevum var on görüşme için bakalım nasıl geçecekEvet canım nasipse başlicaz. Görüşme yaptık yücel beyle ama fiyat falan konuşmayı unuttuk
Aman Allahım ciddi misin
Teşekkürler canımİnşaAllah hayırlısıyla tekrardan nasip eder Rabbim sağlıkla
Hayırlı olsun canım, İnşaAllah çok güzel bir görüşme olurAy ne güzel çok sevindim bende nasipse yeniden başlamak istiyorum randevum var on görüşme için bakalım nasıl geçecek
Sen ne zaman başlıyorsun
Ben şimdinin görüşmeye gidicem ama beklenmedik şeyler oldu hayatımda tedavi bir iki ay sonraya sarkabilir maden randevu almıştık gidelim dedik
Öncelikle hayırlı olsun inşallah pgt den sağlıklı gelir hayırlısıyla tutar dondurulmuş embriyo pgt ye gönderilir mu nasıl bir yol izleniyor bu süreçte acabaHayırlı olsun canım, İnşaAllah çok güzel bir görüşme olurbizde gittik görüştük ve dondurulmuş embriyomuzu pgt için gönderdik bakalım süreç nasıl işleyecek İnşaAllah sağlıklı gelirse bi kaç ay içinde transfer düşünüyorum nasip artık,
Merhaba yazınızın üzerinden baya zaman geçmiş ama 1.kalite embriyo iyi birşey mi benimde 1. Kalite embriyoymuş ilk defa tüp bebek yaptırdığım için bilmiyorum bilginiz var mıMerhabalar cuma günü yumurta toplama işlemi oldu 18 adet yumurta toplandı. 3ü boş diğer 15i döllendi. Şu an 4. gün 11 adet 1.kalite, 4 adet 2.kalite embriyo var. Pgt işlemi yapılacak ama kafamız çok karışık. Kaç adet göndermeliyiz 2.kalitelere şans vermeli miyiz? 2.kalite embriyolarla ilgili bilgisi olan yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?