- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
- 33
Merhaba hayırlı olsun transfer süreciniz şimdiden inşallahBende transfer sürecindeyim.adetin 2.günü merkeze gittim.sadece folik asit verildi doğal siklus olacak.bugün adetin 5.günü.kontrolleri aysu hanım yapıyor.haftaya pazartesi 2.randevum var.yaklaşık 18 gün sonra transfer demişti.bakalım ne zaman olacak.sen ne aşamadasın?
Benim de bir yumurtam biraz önden gidiyorOrkide1221 aslında benimde bu ay transferdi fakat 15. Günde bile büyüyen yumurta olmadığı ve rahim ince olduğu için ben erteledim bu ay.ama bu ay yumurtlamam olacak mı diye hala takipteyim
Benim adetin 2.günü 8,5 ml var dedi Aysu hanım.önden giden ne demek tam anlamadım sizi.zaten en önde giden yumurta büyüyüp çatlamayacak mu pek anlayamadımMerhaba hayırlı olsun transfer süreciniz şimdiden inşallahsizin ilk kontrolde en büyük folikülünüz ne kadar büyüklükteydi acaba hatırlıyor musunuz? Önden giden yumurtanız var mıydı?
Önden giden yani en büyük olan yumurtanızBenim adetin 2.günü 8,5 ml var dedi Aysu hanım.önden giden ne demek tam anlamadım sizi.zaten en önde giden yumurta büyüyüp çatlamayacak mu pek anlayamadım
Dominant folikül yok bu ay rahimde ince evet canım naturel siklus senin rahatsızlığınız ne?Benim de bir yumurtam biraz önden gidiyorTransfer olup olmayacağı tam net değil onun gelişimine göre karar verilecek. Sizin yumurta var ama büyüme olmadığı için ertelendi demek, olsun inşallah bir sonraki adette güzel gelişirler geç olsun güç olmasın olumlu sonuçlar alalım inş Sizin doğal transfer mi yapılacak peki?
Hemen büyüyüp çatlarsa transfer daha çabuk olur bu iyi bir şey değil mi ben pek anlamıyorumÖnden giden yani en büyük olan yumurtanızBenim de 11 mm en büyüğü adetin 2. günü hemen büyüyüp çatlarsa transfer sürecini sıkıntıya sokuyor sanrm canım bakalım inşallah hayırlısı olur
Bende amh düşüklüğü var canım eşimin değerleri de biraz düşük, sizin rahatsızlığınız neydi ya da sebepsiz mi?Dominant folikül yok bu ay rahimde ince evet canım naturel siklus senin rahatsızlığınız ne?
Aslında ben de aynı senin gibi düşünüyordum ama o zaman rahim istenen kalınlıkta mı olmuyor acaba transfere uygun olmuyor sanırım heralde öyle olursaHemen büyüyüp çatlarsa transfer daha çabuk olur bu iyi bir şey değil mi ben pek anlamıyorum
Evet olabilir canım.doktor mu söyledi peki sana önden giderse ertelenebileceğiniAslında ben de aynı senin gibi düşünüyordum ama o zaman rahim istenen kalınlıkta mı olmuyor acaba transfere uygun olmuyor sanırım heralde öyle olursa
Bende amh düşüklüğü var canım eşimin değerleri de biraz düşük, sizin rahatsızlığınız neydi ya da sebepsiz mi?
Evet canım, en büyük yumurta çok atak yapıyorsa ertelemek gerekiyormuş bir sonraki randevudaki durumuna göre netleşecek bakalım onun dışında hormon değerlerim iyi çıktı e2 ve progesteronEvet olabilir canım.doktor mu söyledi peki sana önden giderse ertelenebileceğini
İnşallah tez zaman güzel sonuçlar alırız canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBenim çikolata kisti var canım
Sonraki randevu ne zaman? Hakkında hayırlısı olsun inşallah..e2 ve progesteron bakıldı mı adetin 2.günü? Benim bakılmadı yani ben kan falan vermedim muayene oldum geldimEvet canım, en büyük yumurta çok atak yapıyorsa ertelemek gerekiyormuş bir sonraki randevudaki durumuna göre netleşecek bakalım onun dışında hormon değerlerim iyi çıktı e2 ve progesteron
Cnm senin bu ay kesin mi transfer neden kan istemediler? Benim bu ay değil transfer amw bi sürü test istedi yücel bey adetliyken olanlar değil ama prolaktin falanSonraki randevu ne zaman? Hakkında hayırlısı olsun inşallah..e2 ve progesteron bakıldı mı adetin 2.günü? Benim bakılmadı yani ben kan falan vermedim muayene oldum geldim
Onları yaptırdım canım gitmeden.tsh prolaktin falan yaptırıp gittim.yani bilemiyorum kesin mi ama bu ay transfer olacak diye biliyorum benCnm senin bu ay kesin mi transfer neden kan istemediler? Benim bu ay değil transfer amw bi sürü test istedi yücel bey adetliyken olanlar değil ama prolaktin falan
Adetin 2. günü e2 ve progesterona bakıldı canım onlar iyi çıktı şükür, bir sonraki randevum pazartesi bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunSonraki randevu ne zaman? Hakkında hayırlısı olsun inşallah..e2 ve progesteron bakıldı mı adetin 2.günü? Benim bakılmadı yani ben kan falan vermedim muayene oldum geldim
Bizim sanırım aynı gidiyor benim randevu da pazartesi günü.adetin 11.günü oluyor.memorialda mı bakıldı bu testlere.benden kan almadılar gerek duymadılar demekkiAdetin 2. günü e2 ve progesterona bakıldı canım onlar iyi çıktı şükür, bir sonraki randevum pazartesi bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?