Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba hayırlı olsun transfer süreciniz şimdiden inşallahsizin ilk kontrolde en büyük folikülünüz ne kadar büyüklükteydi acaba hatırlıyor musunuz? Önden giden yumurtanız var mıydı?

Orkide1221 aslında benimde bu ay transferdi fakat 15. Günde bile büyüyen yumurta olmadığı ve rahim ince olduğu için ben erteledim bu ay.ama bu ay yumurtlamam olacak mı diye hala takipteyim

Orkide1221 aslında benimde bu ay transferdi fakat 15. Günde bile büyüyen yumurta olmadığı ve rahim ince olduğu için ben erteledim bu ay.ama bu ay yumurtlamam olacak mı diye hala takipteyim
Benim de bir yumurtam biraz önden gidiyorTransfer olup olmayacağı tam net değil onun gelişimine göre karar verilecek. Sizin yumurta var ama büyüme olmadığı için ertelendi demek, olsun inşallah bir sonraki adette güzel gelişirler geç olsun güç olmasın olumlu sonuçlar alalım inşSizin doğal transfer mi yapılacak peki?

Merhaba hayırlı olsun transfer süreciniz şimdiden inşallahsizin ilk kontrolde en büyük folikülünüz ne kadar büyüklükteydi acaba hatırlıyor musunuz? Önden giden yumurtanız var mıydı?
Benim adetin 2.günü 8,5 ml var dedi Aysu hanım.önden giden ne demek tam anlamadım sizi.zaten en önde giden yumurta büyüyüp çatlamayacak mu pek anlayamadım

Benim adetin 2.günü 8,5 ml var dedi Aysu hanım.önden giden ne demek tam anlamadım sizi.zaten en önde giden yumurta büyüyüp çatlamayacak mu pek anlayamadım
Önden giden yani en büyük olan yumurtanızBenim de 11 mm en büyüğü adetin 2. günühemen büyüyüp çatlarsa transfer sürecini sıkıntıya sokuyor sanrm canım bakalım inşallah hayırlısı olur

Dominant folikül yok bu ay rahimde ince evet canım naturel siklus senin rahatsızlığınız ne?

Hemen büyüyüp çatlarsa transfer daha çabuk olur bu iyi bir şey değil mi ben pek anlamıyorum

Hemen büyüyüp çatlarsa transfer daha çabuk olur bu iyi bir şey değil mi ben pek anlamıyorum
Aslında ben de aynı senin gibi düşünüyordum ama o zaman rahim istenen kalınlıkta mı olmuyor acaba transfere uygun olmuyor sanırım heralde öyle olursa

Evet olabilir canım.doktor mu söyledi peki sana önden giderse ertelenebileceğini
Evet canım, en büyük yumurta çok atak yapıyorsa ertelemek gerekiyormuş bir sonraki randevudaki durumuna göre netleşecek bakalım onun dışında hormon değerlerim iyi çıktı e2 ve progesteron

Evet canım, en büyük yumurta çok atak yapıyorsa ertelemek gerekiyormuş bir sonraki randevudaki durumuna göre netleşecek bakalım onun dışında hormon değerlerim iyi çıktı e2 ve progesteron
Sonraki randevu ne zaman? Hakkında hayırlısı olsun inşallah..e2 ve progesteron bakıldı mı adetin 2.günü? Benim bakılmadı yani ben kan falan vermedim muayene oldum geldim

Sonraki randevu ne zaman? Hakkında hayırlısı olsun inşallah..e2 ve progesteron bakıldı mı adetin 2.günü? Benim bakılmadı yani ben kan falan vermedim muayene oldum geldim
Cnm senin bu ay kesin mi transfer neden kan istemediler? Benim bu ay değil transfer amw bi sürü test istedi yücel bey adetliyken olanlar değil ama prolaktin falan

Cnm senin bu ay kesin mi transfer neden kan istemediler? Benim bu ay değil transfer amw bi sürü test istedi yücel bey adetliyken olanlar değil ama prolaktin falan
Onları yaptırdım canım gitmeden.tsh prolaktin falan yaptırıp gittim.yani bilemiyorum kesin mi ama bu ay transfer olacak diye biliyorum bene2 ve progesteron demiş arkadaş onlar bakılmadı bende.anladığım kadarıyla merkezde bakılıyor bu testler.o yüzden sordum adetin 2.günü mü yapılıyor bu testler diye

Adetin 2. günü e2 ve progesterona bakıldı canım onlar iyi çıktı şükür, bir sonraki randevum pazartesi bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Adetin 2. günü e2 ve progesterona bakıldı canım onlar iyi çıktı şükür, bir sonraki randevum pazartesi bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bizim sanırım aynı gidiyor benim randevu da pazartesi günü.adetin 11.günü oluyor.memorialda mı bakıldı bu testlere.benden kan almadılar gerek duymadılar demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…