Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Öncelikle hayırlı olsun inşallah pgt den sağlıklı gelir hayırlısıyla tutar dondurulmuş embriyo pgt ye gönderilir mu nasıl bir yol izleniyor bu süreçte acaba
Amin cnm İnşaAllah... Evet dondurulmuş embriyo artık gönderiliyormuş %1 %2 bozulma olasılığı varmış ama bu her dondurulmuş embriyo için geçerli oluyormuş. Nasipte varsa sağlıkla gelsin İnşaAllah hayırlısıyla

Normal değerden biraz yüksek 36 çıkmış yorumları okudum kafama taktım anlamadım.
Hic yüksek değil merak etmeyin
Benm 40 50 lerde seyirdi son zamanlar ben ilaçla düşürüp transger oldim. Ama senin degerlerdeyken hiç ilaç almadım. İlaç çabuk düşürüp çabuk cikartiyor. Değeriniz yüksek dehil öyle. Değişiklik gösterir bide zaman zaman.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Kızlar size bişey soracağım dondurulmuş transfer olacağım kısmetse, doktor kontrolüne gittim 1 yumurtam biraz önden gidiyor 11 mm sizce bu ay transfer olur mu? Yoksa transfer ertelenir mi acaba?

Bir de doğal transferde progestan iğne kullandınız mı? Progesteronum 0,18 çıkmış sizce normal mi?

Canım Hanımlar ..
Mevcut arkadaşlar ve aramızda yeni katılan arkadaşlar sizlere sesleniyorum
Hangi süreçtesiniz ?
Eylül ayı boyunca sayfamızda bir sürü pozitif haberi aldık , yok mu OPU, yok mu TRANSFER veya ne bileyim sürece başlayan?

Ekim ayı da inşAllah , her ne durumu olan varsa hayırlı sonuçlar alır inşALLAH

Ben transfer hazırlık sürecindeyim inşallah bu ay hayırlısıyla transfer olup olumlu sonuç alabilirim, siz hangi süreçtesiniz şuan transfer olucaktınız sanırım değil mi? :)

Bende transfer sürecindeyim.adetin 2.günü merkeze gittim.sadece folik asit verildi doğal siklus olacak.bugün adetin 5.günü.kontrolleri aysu hanım yapıyor.haftaya pazartesi 2.randevum var.yaklaşık 18 gün sonra transfer demişti.bakalım ne zaman olacak.sen ne aşamadasın?

Ben transfer hazırlık sürecindeyim inşallah bu ay hayırlısıyla transfer olup olumlu sonuç alabilirim, siz hangi süreçtesiniz şuan transfer olucaktınız sanırım değil mi? :)
Çok güzel
Hadi inşAllah hayırlı haberlerle dönersiniz.
Ben de adet bekliyorum , muhtemelen 20 sinden sonra transfer için ilk muayeneyi orda olurum ..

Yanlız Aysu Hanım’ı ilk kez duydum …
Şişli’de mi ?

Evet canım Şişli de.bende ilk kez duydum ve muayene oldum . Yeni gelmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…