- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Evet benim daha önceki trasferlerde dondurulmuş embriyo transferiydi 2. Ya da 3. Gün testleri yapılldı hatta takibe gittiğimdede tekrar bakıldı bi hafta sonra prosedür mü değiti acabaOnları yaptırdım canım gitmeden.tsh prolaktin falan yaptırıp gittim.yani bilemiyorum kesin mi ama bu ay transfer olacak diye biliyorum bene2 ve progesteron demiş arkadaş onlar bakılmadı bende.anladığım kadarıyla merkezde bakılıyor bu testler.o yüzden sordum adetin 2.günü mü yapılıyor bu testler diye
Evet aynı gidiyor o zamanBizim sanırım aynı gidiyor benim randevu da pazartesi günü.adetin 11.günü oluyor.memorialda mı bakıldı bu testlere.benden kan almadılar gerek duymadılar demekki
Hiç bilmiyorum canım ya bende şaşırdım zaten.muayeneden sonra yapacağım başka bir şey var mı dedim sadece folik asit alın dediler başka birşey yok.vardır bi bildikleri herhaldeEvet benim daha önceki trasferlerde dondurulmuş embriyo transferiydi 2. Ya da 3. Gün testleri yapılldı hatta takibe gittiğimdede tekrar bakıldı bi hafta sonra prosedür mü değiti acaba
İnşallah canım.senin ilk tedavi değil o zaman neden dondurulmuş embriyo?Evet aynı gidiyor o zamanDemek ki senden gerek görülmemiştir canım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla. Evet memorialda bakıldı canım aynı gün sonuç çıkıyor zaten hemen
İlk tedavimin ikinci transferi canım ilk transfer olumsuz oldu taze transferdi, şimdi dondurulmuşu denicez kısmetseİnşallah canım.senin ilk tedavi değil o zaman neden dondurulmuş embriyo?
Bende başlasam folidoc mu veriyorlar yineHiç bilmiyorum canım ya bende şaşırdım zaten.muayeneden sonra yapacağım başka bir şey var mı dedim sadece folik asit alın dediler başka birşey yok.vardır bi bildikleri herhalde
Son anda söylüyorlar malesefAnladım canım teşekkür ederim.bize henüz söylenmedi de merak ettim
İnşallah bu tedavin de allah gönlüne göre verir canım.Benim memorialdaki ilk tedavimden bir bebeğim oldu canım.şimdi dondurulmuşlarla 2.yindeneyeceğiz kısmet olursa.İlk tedavimin ikinci transferi canım ilk transfer olumsuz oldu taze transferdi, şimdi dondurulmuşu denicez kısmetseSenin ilk tedavin mi?
Bende istemezler diye ümit etmiştim.hiç yaptırmadım korkuyorum birazSon anda söylüyorlar malesef
Testleri yaptırdıktan sonra adetin 2.günü gidiyorsun canım.bana öyle dedilerBende bu ay başlıcam 3 gun aradım hastaneyı neler gerekli dıye 4.gun gonul hanım dönüş yaptı testler istedı testlerı yaptorıp gonderdım 3 gun olucak hala arayan yok sızlerede gecmi dönüş yapıyorlar
Test sonuclarını gonderın dedıler sonra daha arayıp soran yok tsh bıraz yuksek çıktı bu ay baslıyalım veya baslamıyalım demelerını beklıyorumTestleri yaptırdıktan sonra adetin 2.günü gidiyorsun canım.bana öyle dediler
Son anda süpriz olsun bakBende istemezler diye ümit etmiştim.hiç yaptırmadım korkuyorum biraz
Kaç çıktı benim de 3.23 çıktı başladılarTest sonuclarını gonderın dedıler sonra daha arayıp soran yok tsh bıraz yuksek çıktı bu ay baslıyalım veya baslamıyalım demelerını beklıyorum
Nerede yaptırdınız testiSon anda süpriz olsun baktestle transfer arasında Maksimum 4 gün olmasını istiyorlar bu arada. Ahh ahh neler cektik bir cubuktan ne olacak aşk olsun
Özel bir hastanede yaptırdıöNerede yaptırdınız testi
5 çıktı cnmKaç çıktı benim de 3.23 çıktı başladılar
aa ne güzel maşallah evet inşallah nasip olur bu sefer çok sağol canımİnşallah bu tedavin de allah gönlüne göre verir canım.Benim memorialdaki ilk tedavimden bir bebeğim oldu canım.şimdi dondurulmuşlarla 2.yindeneyeceğiz kısmet olursa.
Evet yüksek çıkmış başlamazlar bence.yinede sormak lazım.hemen dahiliyeden randevu alıp değeri düşürmek lazım.levatiron hapla kontrol altına alıyorlar.5 çıktı cnm
Bugun ilaca başladım cnm ilk ikiz kızlarımdada kullanıyordum dogumdan sonra bıraktım ama yıne yukselmışEvet yüksek çıkmış başlamazlar bence.yinede sormak lazım.hemen dahiliyeden randevu alıp değeri düşürmek lazım.levatiron hapla kontrol altına alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?