Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet benim daha önceki trasferlerde dondurulmuş embriyo transferiydi 2. Ya da 3. Gün testleri yapılldı hatta takibe gittiğimdede tekrar bakıldı bi hafta sonra prosedür mü değiti acaba

Bizim sanırım aynı gidiyor benim randevu da pazartesi günü.adetin 11.günü oluyor.memorialda mı bakıldı bu testlere.benden kan almadılar gerek duymadılar demekki
Evet aynı gidiyor o zamanDemek ki senden gerek görülmemiştir canım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla. Evet memorialda bakıldı canım aynı gün sonuç çıkıyor zaten hemen

Evet benim daha önceki trasferlerde dondurulmuş embriyo transferiydi 2. Ya da 3. Gün testleri yapılldı hatta takibe gittiğimdede tekrar bakıldı bi hafta sonra prosedür mü değiti acaba
Hiç bilmiyorum canım ya bende şaşırdım zaten.muayeneden sonra yapacağım başka bir şey var mı dedim sadece folik asit alın dediler başka birşey yok.vardır bi bildikleri herhalde

İnşallah canım.senin ilk tedavi değil o zaman neden dondurulmuş embriyo?

İlk tedavimin ikinci transferi canım ilk transfer olumsuz oldu taze transferdi, şimdi dondurulmuşu denicez kısmetseSenin ilk tedavin mi?
İnşallah bu tedavin de allah gönlüne göre verir canım.Benim memorialdaki ilk tedavimden bir bebeğim oldu canım.şimdi dondurulmuşlarla 2.yindeneyeceğiz kısmet olursa.

Bende bu ay başlıcam 3 gun aradım hastaneyı neler gerekli dıye 4.gun gonul hanım dönüş yaptı testler istedı testlerı yaptorıp gonderdım 3 gun olucak hala arayan yok sızlerede gecmi dönüş yapıyorlar

Testleri yaptırdıktan sonra adetin 2.günü gidiyorsun canım.bana öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…