Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugun ilaca başladım cnm ilk ikiz kızlarımdada kullanıyordum dogumdan sonra bıraktım ama yıne yukselmış
Benim de gebelikte yükseldi bir daha bende doğumdan sonra gitmedim baktırmaya.3,23 le başlayalım dedi bende korkmuştum.ama 2,5 altı olmasını istiyorlarmış

Kızlar eşi şekil bozukluğu yaşayan var mı? Testlerimiz sonuçlandı ama eşimde böyle bir şey çıktı ve baya morali bozuk ürologa gitmemiz gerekiyor inşallah bir çözümü vardır .

Benim de gebelikte yükseldi bir daha bende doğumdan sonra gitmedim baktırmaya.3,23 le başlayalım dedi bende korkmuştum.ama 2,5 altı olmasını istiyorlarmış
İlaçla çok rahat kontrol altına alınabiliyor TSH değeri. Bir de değerler aşırı yüksek değil, endişelenecek bir seviyede değil yani. Çoğu kişi bu sonucu hamileliği ilk ogrendiginde 6 haftalıkken yaptırdığı testte görmüş oluyor. Transfer hazırlığında öğrenmek zaten direk müdahale etmek için yeterli zaman var anlamına geliyor. Tavsiyem ikinci transfer niyetinde olanların birkaç ay önce baktırıp ilaç kullanmasi gerekiyorsa başlayıp içi rahat bir şekilde tedaviye başlamaları. Akılda bir sürü şey dolanıyor zaten bir de tsh dusunulmesin

Ben bu hamilelikte bir profa gittim konuyla ilgili, aslında ülkemizde bu TSH ile ilgili yanlış bir uygulama var dedi. Bana sen ilaç kullanmasan da olur demişti ama ben yine de kullaniyorum tabi:) kronik bilinen bir tiroid hastalığı yoksa kişinin, ya da TSH ile birlikte antikorlar vs de anormalse o zaman şüpheli yaklaşmak lazım diyordu.

Kronik bir Tiroid rahatsızlığı varsa yazacaktım yanlış olmuş.

Canım sizin ilk tedavinizde doktorunuz kimdi? O tedavide de mi dondurulmuş doğal ilaçsız transfer olmuştun acaba?

Kızlar merhaba dün transfer hazırlığı olarak bulunduğum ilde ilk kontrolü yaptırdım, Pazartesi tekrardan gideceğim doktora, şişliye transfer için gitmeyi düşünüyoruz sadece bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

MERHABA
Kızlar transfer ıcın suan hazırlanıyorum.2.adetımden sonra dün ıkıncı kontrolum yapıldı.Şimdilik hersey yolunda.Yarın ıcın tekrar cagırdılar sanırım yarın catlatma iğnesi vurulcam.çatlatma iğnesınden 6 gün sonra transfer dedı yücel hoca.bakalım haftaya hangı gun bilinmez ama Allah'ın izniyle haftaya transfer olucak.umarım hersey yolunda gider.

Transfer olanlara sormak istediğim bir şey var.

Hemşire hattına transfer için nasıl bir yol izliyorsunuz diye sorduğumda “Adet olduğunda randevu alıp gelebilirsiniz” denildi. Öncesinde test falan yaptırmam gerekiyor mu?

Kızlar eşi şekil bozukluğu yaşayan var mı? Testlerimiz sonuçlandı ama eşimde böyle bir şey çıktı ve baya morali bozuk ürologa gitmemiz gerekiyor inşallah bir çözümü vardır .
Canım merhaba Şekil bozukluğu dediğin şey sperm morfolojisi galiba değil mi

Bizde de var canım eşimin morfoloji %1 çift taraflı varikosel (ameliyat oldu 2 yıl bekledik) o yüzden şişli Memorial’ı tercih ettik 6 ay kür uyguladık öyle başladık . Spermiyogram testi için bazen meni hacmi bile yeterli gelmiyordu 4. Numune de test yapıldığı çok oldu ( 3 kez boşuna gidiyorduk yetersiz numuneden tekrar çağırıyorlar ) çoğu kişide durum öyle maalesef

Eşiminde morfoloji 1 di.tüp bebekte morfolojisi 0 olup burda çok tutan arkadaş var tedirgin olmayın lütfen.çift taraflı varikosel ameliyatı eşim de oldu alternatif tıpta dahil çoğu ilaç denedik ama değerleri yükselmedi.memorialda 4 embriyom 5.gün donduruldu bir tanesi oğlum oldu şükür.rabbim size de nasip edecektir inşallah

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Umarım güzel haberler alırız.Eşim ben yokken araştırmış neler okumuşsa bana şekil bozukluğu dedi ve baya umutsuzdu ben de sonra araştırınca adını ve ne olduğunu öğrendim.Direk buraya yazmışım şoktan bilen var mı diye .Forumuda dün akşam karıştırdım böyle hamile kalanlarda varmış umudumuzu kaybetmiycez

İnsan ilk öğrenince şok oluyor canım hemen araştırıyoruz nedir ne değildir bizde yaşadık bunu.hatta burda hamile kalan çoğu arkadaşın eşinin morfolojisi çok düşük.ama tüp bebekte en iyi spermler seçildiği için çok sorun olmuyor.şanslısınız ki Memorial gibi labaratuvarı iyi bir hastaneye denk gelmişsiniz.umarım çok uzun sürmeden sizde olumlu sonuca ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…