Benim de gebelikte yükseldi bir daha bende doğumdan sonra gitmedim baktırmaya.3,23 le başlayalım dedi bende korkmuştum.ama 2,5 altı olmasını istiyorlarmışBugun ilaca başladım cnm ilk ikiz kızlarımdada kullanıyordum dogumdan sonra bıraktım ama yıne yukselmış
İlaçla çok rahat kontrol altına alınabiliyor TSH değeri. Bir de değerler aşırı yüksek değil, endişelenecek bir seviyede değil yani. Çoğu kişi bu sonucu hamileliği ilk ogrendiginde 6 haftalıkken yaptırdığı testte görmüş oluyor. Transfer hazırlığında öğrenmek zaten direk müdahale etmek için yeterli zaman var anlamına geliyor. Tavsiyem ikinci transfer niyetinde olanların birkaç ay önce baktırıp ilaç kullanmasi gerekiyorsa başlayıp içi rahat bir şekilde tedaviye başlamaları. Akılda bir sürü şey dolanıyor zaten bir de tsh dusunulmesinBenim de gebelikte yükseldi bir daha bende doğumdan sonra gitmedim baktırmaya.3,23 le başlayalım dedi bende korkmuştum.ama 2,5 altı olmasını istiyorlarmış
Kronik bir Tiroid rahatsızlığı varsa yazacaktım yanlış olmuş.İlaçla çok rahat kontrol altına alınabiliyor TSH değeri. Bir de değerler aşırı yüksek değil, endişelenecek bir seviyede değil yani. Çoğu kişi bu sonucu hamileliği ilk ogrendiginde 6 haftalıkken yaptırdığı testte görmüş oluyor. Transfer hazırlığında öğrenmek zaten direk müdahale etmek için yeterli zaman var anlamına geliyor. Tavsiyem ikinci transfer niyetinde olanların birkaç ay önce baktırıp ilaç kullanmasi gerekiyorsa başlayıp içi rahat bir şekilde tedaviye başlamaları. Akılda bir sürü şey dolanıyor zaten bir de tsh dusunulmesin
Ben bu hamilelikte bir profa gittim konuyla ilgili, aslında ülkemizde bu TSH ile ilgili yanlış bir uygulama var dedi. Bana sen ilaç kullanmasan da olur demişti ama ben yine de kullaniyorum tabi:) kronik bilinen bir tiroid hastalığı yoksa kişinin, ya da TSH ile birlikte antikorlar vs de anormalse o zaman şüpheli yaklaşmak lazım diyordu.
Canım sizin ilk tedavinizde doktorunuz kimdi? O tedavide de mi dondurulmuş doğal ilaçsız transfer olmuştun acaba?Benim de gebelikte yükseldi bir daha bende doğumdan sonra gitmedim baktırmaya.3,23 le başlayalım dedi bende korkmuştum.ama 2,5 altı olmasını istiyorlarmış
Gönül hanımdı canım.evet yumurtalar toplandıktan bir ay sonra dondurulmuş embriyo transferi oldu o doğal ilaçsız tedaviydiCanım sizin ilk tedavinizde doktorunuz kimdi? O tedavide de mi dondurulmuş doğal ilaçsız transfer olmuştun acaba?
MERHABACanım Hanımlar ..
Mevcut arkadaşlar ve aramızda yeni katılan arkadaşlar sizlere sesleniyorum
Hangi süreçtesiniz ?
Eylül ayı boyunca sayfamızda bir sürü pozitif haberi aldık , yok mu OPU, yok mu TRANSFER veya ne bileyim sürece başlayan?
Ekim ayı da inşAllah , her ne durumu olan varsa hayırlı sonuçlar alır inşALLAH
Haşimato gibi miKronik bir Tiroid rahatsızlığı varsa yazacaktım yanlış olmuş.
EvetHaşimato gibi mi
Şekil bozukluğu ne oluyor doktor ne dedi?Kızlar eşi şekil bozukluğu yaşayan var mı? Testlerimiz sonuçlandı ama eşimde böyle bir şey çıktı ve baya morali bozuk ürologa gitmemiz gerekiyor inşallah bir çözümü vardır .
Canım merhaba Şekil bozukluğu dediğin şey sperm morfolojisi galiba değil miKızlar eşi şekil bozukluğu yaşayan var mı? Testlerimiz sonuçlandı ama eşimde böyle bir şey çıktı ve baya morali bozuk ürologa gitmemiz gerekiyor inşallah bir çözümü vardır .
Evet canım o .Canım merhaba Şekil bozukluğu dediğin şey sperm morfolojisi galiba değil mi
Evet canım o .
Eşiminde morfoloji 1 di.tüp bebekte morfolojisi 0 olup burda çok tutan arkadaş var tedirgin olmayın lütfen.çift taraflı varikosel ameliyatı eşim de oldu alternatif tıpta dahil çoğu ilaç denedik ama değerleri yükselmedi.memorialda 4 embriyom 5.gün donduruldu bir tanesi oğlum oldu şükür.rabbim size de nasip edecektir inşallahBizde de var canım eşimin morfoloji %1 çift taraflı varikosel (ameliyat oldu 2 yıl bekledik) o yüzden şişli Memorial’ı tercih ettik 6 ay kür uyguladık öyle başladık . Spermiyogram testi için bazen meni hacmi bile yeterli gelmiyordu 4. Numune de test yapıldığı çok oldu ( 3 kez boşuna gidiyorduk yetersiz numuneden tekrar çağırıyorlar ) çoğu kişide durum öyle maalesef
Bizde de var canım eşimin morfoloji %1 çift taraflı varikosel (ameliyat oldu 2 yıl bekledik) o yüzden şişli Memorial’ı tercih ettik 6 ay kür uyguladık öyle başladık . Spermiyogram testi için bazen meni hacmi bile yeterli gelmiyordu 4. Numune de test yapıldığı çok oldu ( 3 kez boşuna gidiyorduk yetersiz numuneden tekrar çağırıyorlar ) çoğu kişide durum öyle maalesef
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Umarım güzel haberler alırız.Eşim ben yokken araştırmış neler okumuşsa bana şekil bozukluğu dedi ve baya umutsuzdu ben de sonra araştırınca adını ve ne olduğunu öğrendim.Direk buraya yazmışım şoktan bilen var mı diye .Forumuda dün akşam karıştırdım böyle hamile kalanlarda varmış umudumuzu kaybetmiycezEşiminde morfoloji 1 di.tüp bebekte morfolojisi 0 olup burda çok tutan arkadaş var tedirgin olmayın lütfen.çift taraflı varikosel ameliyatı eşim de oldu alternatif tıpta dahil çoğu ilaç denedik ama değerleri yükselmedi.memorialda 4 embriyom 5.gün donduruldu bir tanesi oğlum oldu şükür.rabbim size de nasip edecektir inşallah
İnsan ilk öğrenince şok oluyor canım hemen araştırıyoruz nedir ne değildir bizde yaşadık bunu.hatta burda hamile kalan çoğu arkadaşın eşinin morfolojisi çok düşük.ama tüp bebekte en iyi spermler seçildiği için çok sorun olmuyor.şanslısınız ki Memorial gibi labaratuvarı iyi bir hastaneye denk gelmişsiniz.umarım çok uzun sürmeden sizde olumlu sonuca ulaşırsınızÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Umarım güzel haberler alırız.Eşim ben yokken araştırmış neler okumuşsa bana şekil bozukluğu dedi ve baya umutsuzdu ben de sonra araştırınca adını ve ne olduğunu öğrendim.Direk buraya yazmışım şoktan bilen var mı diye .Forumuda dün akşam karıştırdım böyle hamile kalanlarda varmış umudumuzu kaybetmiycez
Ben devlet hastanesine gidip tüp bebek hastasiyim dediğimde esim ve ben ücretsiz yaptırdık bu zamana kadar hep.Nerede yaptırdınız testi
Teşekkür ederim canım bende öyle yapayımBen devlet hastanesine gidip tüp bebek hastasiyim dediğimde esim ve ben ücretsiz yaptırdık bu zamana kadar hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?