Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bana da öyle dediler , test isteyeceklerini sanmıyorum ya ..
Siz nerden gideceksiniz

Adetin erken mi başladı ?
Muhtemlen ay sonuna doğru olurum" gibi bi mesaj yazmıştın , ben mi karıştırıyorum ?

bana da öyle dediler , test isteyeceklerini sanmıyorum ya ..
Siz nerden gideceksiniz
Ben istanbuldayım ama yine de test istiyorlar mı diye merak ettim. Bugün aradım hastaneyi. Cumartesi günü transfer sürecine başlayacağız. Özellikle yapmam gereken testler var mı diye sordum. Yok dediler.

Peki ilaçlı ya da doğal siklusu neye göre belirliyorlar? Bilginiz var mı?

Adetin erken mi başladı ?
Muhtemlen ay sonuna doğru olurum" gibi bi mesaj yazmıştın , ben mi karıştırıyorum
Yok canım 23-24 gün ara ile oluyorum hep sorun olmazsa inşallah ay sonunda transfer olurum demek istemişimdir. Salı ya tekrar gidin kan ve usg yaptırın dediler ona göre tekrar bilgi verecekler, benim tahminim 25-26 Ekim gibi transfer olur herhalde. Hamilelik olursa diye (inşallah) herşey doğal olsun diye bahçedeki herşeyi değerlendiriyorum şimdi incir kurutmuştum onları paketledim. Elma üzüm suyu yaptım geçen gün yorgunluktan kafa kalmadı yanlış söylemiş olabilirim

Son düzenleme:
Genelde doğal ilaçsız transfer yapıyorlar. İlaçlı transferi daha çok; rahim kalınlaşma problemi olan, kürtaj, düşük vs yaşamış olan kişilere yapıyorlarmış.

Sizin doktorunuz kimdi acaba?

Hanımlar bu arada opudan sonraki 2. adetiniz kaç gün sürdü acaba? Benim sanki kısa sürdü gibi

Hadi hayırlısıyla inşAllah
Kaç kere muayene oldun ?
Tarihlerini ve değer ölçümlerini paylaşabilir misin ?
Bende şöyle biliyorum ekstra olarak ;
Yumurtlaması düzgün olan , adetlerinde düzenli gerçekleşen kişilerde doğala gidiyorlar .
Hanımlar bu arada opudan sonraki 2. adetiniz kaç gün sürdü acaba? Benim sanki kısa sürdü gibi

2 gün ..
Sırf bu sebepten 1 ay öteledim başlamayı .Meğer ertelemeye gerek yokmuş .
Önemli olan rahim kalınlığı , folikul büyüklüğü..

Selam kızlar rahim kalınlaşması yüzünden adet düzensizliği yaşayan var mı trasfer aşamasında gerekirse ilaç kullancaz dedi yücel bey hormonlarla düzeltmeye çalışcaz dedi

Hadi hayırlısıyla inşAllah
Kaç kere muayene oldun ?
Tarihlerini ve değer ölçümlerini paylaşabilir misin ?
11 Ekim ilk adet günüm
12 Ekim kontrole gittim sabah erken gidilmesi gerekiyormuş saat 13’e kadar sonuçları istiyorlarmış bilmediğimden akşam gittim ben usg ile folikül sayısına rahmin kalınlığına birde kist var mı yok mu ona baktı, 8-10 tane yumurta gördü-rahim kalınlığına 3,5 dedi normalmiş , kist yokmuş çok şükür bildirince ertesi gün adetin 9. Günü (19 Ekim) doktora gitmemi ama bu sefer kan değerlerimi de istediler ( e2 progesteron lh ) yine yazarım canım süreci gittikçe

Çok memnun olurum , en azından örnekler takip açısından iyi oluyor …

Çok memnun olurum , en azından örnekler takip açısından iyi oluyor …
Benim de sağda 4-5 yumurta,solda 8-9 yumurta var,soldaki en büyük yumurta 8.5 mm dedi.rahim iyi bir problem yok, kalınlık hakkında bir şey demedi.bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.2.kontrolüm pazartesi

Benim de sağda 4-5 yumurta,solda 8-9 yumurta var,soldaki en büyük yumurta 8.5 mm dedi.rahim iyi bir problem yok, kalınlık hakkında bir şey demedi.bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.2.kontrolüm pazartesi
Yok yok Allah’ın izniyle kötü bişey düşünmeyin , herşey yolundadır inşAllah

Keza şahsım adına şunu da belirtmek isterim ki ; misal benimde transfer hazırlığım olucak , sayısal anlamda embriyom da var fakat ben her ihtimale karşı tüm muayenelerimde ,eşim sağolsun doktorun ağzından ne çıkmış ise telefonuna yazdı . OPU sürecinde ki mm’lik ölçüler , tavsileri veya süreç hakkında olası ihtimalleri …

-ki bu sayfa bu anlamda hepimiz için bi ışık , ben çoğu bilgi birikimi mi sayfalarca geri dönüp okudum ,öğrendim veya sordum .

Tüm durumlarınızı,sürecinizi ayrıntılı paylaşın kızlar nolur …Hepimiz bu yola girecek olanlara birer ışık olalım

Allah yardımcınız olsun inşallah.rabbim gönlünüzdekini nasip etsin dondurulmuş embriyo mu yoksa yeni mi yumurta toplandı

Vay be ...
Sen bayağı hızlı çıktın , daha doğrusu şöyle ifade edeyim ..
Aylardır bu sayfadayım , yazdım ,çizdim falan .. Senin nick yeni bu sayfada, daha doğrusu rastlamadım .
OPU oldu, PGT gitti temiz geldi , şimdi transfere .. Hay Maşallah olsun İnşAllah

Güzel hayırlı haberini alıcaz senin de Allah'ın izniyle .
Dualarımız da seninle, temiz gelen embriyo değil mi , kalitesi ne ?

Merhabalarrrrr
Benm de transverim bu ay inşallahh
Bugün adetin ilk günü aradım 2. günü kontrol dediler ben şehir dışından takip olacağım için yarın usg sonuçları istediler , onam formu ve bilgilendirme formu gönderdi hemşireler guruptan orda zamanı gelincr çatlatma iğnesi vurulacağınyazıyor , yani ilaçlıdan kasıt sadece iğne mi yoksa hormon değerlerine göre değişebilir mi ilaçlar ? Bu kısmı anlamadım ? Benm de dondurulmuş ve pgt li 5. Gün emb. Var bir de 6. Gün pgt li ama %50 mozaizim olan embriyomuz var tabii ki ilk olarak 5. Gün embr. Transver edilecek sanırım kasım ilk hafta gibi olur Allahım iyi haberler almak nasip etsin herkeseee bakalım bu haftalarda baya bi transver var sanki herkes güzel sonuçlarla dönsün

Bu arada takip dışardan olacaklar için soruyorum sizce devlette mi özelde mi takip olmak gerek veya 2 kişiye mi gidilmeli sonuçları net olsun diye ?

Zaten bızım cok hızlı olması eşim ve bende hıc bı sıkıtı yok.Çok şukur yaşıma gorede hersey cok daha ıyı.Evet baya hızlı gıbı gozukuyo.Umarım sonuc ıyı olur.Evet pgt ye gıttı 3 adet .Bir adet temiz geldı.5aa kalıte.İnşallah senın ıcınde hersey cok guzel gıder.ALLAH razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…