bana da öyle dediler , test isteyeceklerini sanmıyorum ya ..Transfer olanlara sormak istediğim bir şey var.
Hemşire hattına transfer için nasıl bir yol izliyorsunuz diye sorduğumda “Adet olduğunda randevu alıp gelebilirsiniz” denildi. Öncesinde test falan yaptırmam gerekiyor mu?
Adetin erken mi başladı ?Kızlar merhaba dün transfer hazırlığı olarak bulunduğum ilde ilk kontrolü yaptırdım, Pazartesi tekrardan gideceğim doktora, şişliye transfer için gitmeyi düşünüyoruz sadece bakalım hepimizin hakkında hayırlısı
Ben istanbuldayım ama yine de test istiyorlar mı diye merak ettim. Bugün aradım hastaneyi. Cumartesi günü transfer sürecine başlayacağız. Özellikle yapmam gereken testler var mı diye sordum. Yok dediler.bana da öyle dediler , test isteyeceklerini sanmıyorum ya ..
Siz nerden gideceksiniz
Yok canım 23-24 gün ara ile oluyorum hep sorun olmazsa inşallah ay sonunda transfer olurum demek istemişimdir. Salı ya tekrar gidin kan ve usg yaptırın dediler ona göre tekrar bilgi verecekler, benim tahminim 25-26 Ekim gibi transfer olur herhalde. Hamilelik olursa diye (inşallah) herşey doğal olsun diye bahçedeki herşeyi değerlendiriyorum şimdi incir kurutmuştum onları paketledim. Elma üzüm suyu yaptım geçen gün yorgunluktan kafa kalmadı yanlış söylemiş olabilirimAdetin erken mi başladı ?
Muhtemlen ay sonuna doğru olurum" gibi bi mesaj yazmıştın , ben mi karıştırıyorum
Genelde doğal ilaçsız transfer yapıyorlar. İlaçlı transferi daha çok; rahim kalınlaşma problemi olan, kürtaj, düşük vs yaşamış olan kişilere yapıyorlarmış.Ben istanbuldayım ama yine de test istiyorlar mı diye merak ettim. Bugün aradım hastaneyi. Cumartesi günü transfer sürecine başlayacağız. Özellikle yapmam gereken testler var mı diye sordum. Yok dediler.
Peki ilaçlı ya da doğal siklusu neye göre belirliyorlar? Bilginiz var mı?
Sizin doktorunuz kimdi acaba?Ben istanbuldayım ama yine de test istiyorlar mı diye merak ettim. Bugün aradım hastaneyi. Cumartesi günü transfer sürecine başlayacağız. Özellikle yapmam gereken testler var mı diye sordum. Yok dediler.
Hadi hayırlısıyla inşAllahYok canım 23-24 gün ara ile oluyorum hep sorun olmazsa inşallah ay sonunda transfer olurum demek istemişimdir. Salı ya tekrar gidin kan ve usg yaptırın dediler ona göre tekrar bilgi verecekler, benim tahminim 25-26 Ekim gibi transfer olur herhalde. Hamilelik olursa diye (inşallah) herşey doğal olsun diye bahçedeki herşeyi değerlendiriyorum şimdi incir kurutmuştum onları paketledim. Elma üzüm suyu yaptım geçen gün yorgunluktan kafa kalmadı yanlış söylemiş olabilirim
Bende şöyle biliyorum ekstra olarak ;Ben istanbuldayım ama yine de test istiyorlar mı diye merak ettim. Bugün aradım hastaneyi. Cumartesi günü transfer sürecine başlayacağız. Özellikle yapmam gereken testler var mı diye sordum. Yok dediler.
Hanımlar bu arada opudan sonraki 2. adetiniz kaç gün sürdü acaba? Benim sanki kısa sürdü gibi
11 Ekim ilk adet günümHadi hayırlısıyla inşAllah
Kaç kere muayene oldun ?
Tarihlerini ve değer ölçümlerini paylaşabilir misin ?
Çok memnun olurum , en azından örnekler takip açısından iyi oluyor …11 Ekim ilk adet günüm
12 Ekim kontrole gittim sabah erken gidilmesi gerekiyormuş saat 13’e kadar sonuçları istiyorlarmış bilmediğimden akşam gittim ben usg ile folikül sayısına rahmin kalınlığına birde kist var mı yok mu ona baktı, 8-10 tane yumurta gördü-rahim kalınlığına 3,5 dedi normalmiş , kist yokmuş çok şükür bildirince ertesi gün adetin 9. Günü (19 Ekim) doktora gitmemi ama bu sefer kan değerlerimi de istediler ( e2 progesteron lh ) yine yazarım canım süreci gittikçe
Benim de sağda 4-5 yumurta,solda 8-9 yumurta var,soldaki en büyük yumurta 8.5 mm dedi.rahim iyi bir problem yok, kalınlık hakkında bir şey demedi.bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.2.kontrolüm pazartesiÇok memnun olurum , en azından örnekler takip açısından iyi oluyor …
Yok yok Allah’ın izniyle kötü bişey düşünmeyin , herşey yolundadır inşAllahBenim de sağda 4-5 yumurta,solda 8-9 yumurta var,soldaki en büyük yumurta 8.5 mm dedi.rahim iyi bir problem yok, kalınlık hakkında bir şey demedi.bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.2.kontrolüm pazartesi
Allah yardımcınız olsun inşallah.rabbim gönlünüzdekini nasip etsinmerhaba kızlar
20,10,2021 çarşabamba transfer için gün verdiler.Benım ıçin dua eder misiniz.Umarım zorluklarla başladıgım yolu bu defa İNŞALLAH zaferle sonuclanır.Rabbim hepımızın yardımcıısı olsun.
Çok teşekkür ederim .Amin inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Dondurulmuş pgt ye gıtmısıtı benım .Sizde durumlar ne şuan.Allah yardımcınız olsun inşallah.rabbim gönlünüzdekini nasip etsindondurulmuş embriyo mu yoksa yeni mi yumurta toplandı
Vay be ...merhaba kızlar
20,10,2021 çarşabamba transfer için gün verdiler.Benım ıçin dua eder misiniz.Umarım zorluklarla başladıgım yolu bu defa İNŞALLAH zaferle sonuclanır.Rabbim hepımızın yardımcıısı olsun.
Zaten bızım cok hızlı olması eşim ve bende hıc bı sıkıtı yok.Çok şukur yaşıma gorede hersey cok daha ıyı.Evet baya hızlı gıbı gozukuyo.Umarım sonuc ıyı olur.Evet pgt ye gıttı 3 adet .Bir adet temiz geldı.5aa kalıte.İnşallah senın ıcınde hersey cok guzel gıder.ALLAH razı olsun.Vay be ...
Sen bayağı hızlı çıktın , daha doğrusu şöyle ifade edeyim ..
Aylardır bu sayfadayım , yazdım ,çizdim falan .. Senin nick yeni bu sayfada, daha doğrusu rastlamadım .
OPU oldu, PGT gitti temiz geldi , şimdi transfere .. Hay Maşallah olsun İnşAllah
Güzel hayırlı haberini alıcaz senin de Allah'ın izniyle .
Dualarımız da seninle, temiz gelen embriyo değil mi , kalitesi ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?