inşallah güzel haberlerle gelelim bu sayfaya.Ya gercekten transfer sonrası oldukca zor olucak.Şuan psıkoloJimi ona gore ayarlamaya calısıyorum ama biraz olacak gıbı. Negatıfı dusunmek oldukca benı daraltıyo.Allah buyuk artık kısmetımızde ne varsa onu yasıycagız.Evet canım amin inşallah hepimizin yüzü gülsün:) hepimiz anne olalım sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. En zoru transferden sonraki bekleme süreci sanırım onu da güzel bir şekilde güzel sonuçlarla atlatırız umarım
Evet gerçekten öyle inşallah nasibimizde güzel olumlu sonuçlar almak vardır bundan sonrası dua :) daha önce yazışmıştık sanrm ama senin ilk transferin miydi cnm?inşallah güzel haberlerle gelelim bu sayfaya.Ya gercekten transfer sonrası oldukca zor olucak.Şuan psıkoloJimi ona gore ayarlamaya calısıyorum ama biraz olacak gıbı. Negatıfı dusunmek oldukca benı daraltıyo.Allah buyuk artık kısmetımızde ne varsa onu yasıycagız.
İnşallah.Evet canım daha oncede yazıstık aynı zamana gelırız demıstım o zaman ve e oylede oldu.Evet ılk transferım olacak.Senın kacıncı transferın olacak.kac embrıyon var şuan.Evet gerçekten öyle inşallah nasibimizde güzel olumlu sonuçlar almak vardır bundan sonrası dua :) daha önce yazışmıştık sanrm ama senin ilk transferin miydi cnm?
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah .Kızlar herkesi güzel günler diliyorum.Ben de bu adetimle tedaviye başlayacağım devlet memuruyum şehir dışından geleceğim izin işini nasıl ayarlıyorsunuz kaç gün yazıyorlar
Benim ikinci transferim olacak canım şimdi dondurulmuşlardan denicez 3 embriyom var :)İnşallah.Evet canım daha oncede yazıstık aynı zamana gelırız demıstım o zaman ve e oylede oldu.Evet ılk transferım olacak.Senın kacıncı transferın olacak.kac embrıyon var şuan.
Selam hayırlı olsun heterozigotlarda gerek olmuyor iğneyeKizlar selamm, kromozom ve pıhtılaşma testlerimi yaptırdım da sonucunda mtfhr c677t heterozigot çıktı diğer 5 i normal yazıyor.bunun bir anlamı var mı acaba.igne vs gerekir mi tüp bebek sürecinde.
TeşekkürlerSelam hayırlı olsun heterozigotlarda gerek olmuyor iğneye
Ne yaptın canım belli mi transfer tarihi?Benim ikinci transferim olacak canım şimdi dondurulmuşlardan denicez 3 embriyom var :)
Neden iptal ediliyor?sizin yumurta toplama mı olacaktıKızlar benim 2. Kontrolümdü bugün (adetimin 9. Günü) ve rahim kalınlığım 4,3 çıktı yumurta büyüklüğü 8-11 arası iptal edilecek galiba transfer bakalım hayırlısı
Biraz düşük rahim kalınlığım Perşembe tekrar kontrol ettirin dediler bakalım ona göre belli olacakmış. Transfer hazırlığıNeden iptal ediliyor?sizin yumurta toplama mı olacaktı
Benimde iki değerim heterezigot çıkmış. Umut bey az önce aradı. Transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanacağımı söyledi.Kizlar selamm, kromozom ve pıhtılaşma testlerimi yaptırdım da sonucunda mtfhr c677t heterozigot çıktı diğer 5 i normal yazıyor.bunun bir anlamı var mı acaba.igne vs gerekir mi tüp bebek sürecinde.
Geçmiş olsun, hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ama benim 1 tanesi ondada çok doktro kendi içinde ayrılmış durumda kimisi sadece b vitamini ve folat takviyesi tavsiye etmiş kimisi biseye gerek yok demiş kimisi tedbir corasprin vs bunu anlayamıyorum bende.bunun bir standarti yokmu yani neden herkes çok farklı bişey söylüyor.Benimde iki değerim heterezigot çıkmış. Umut bey az önce aradı. Transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanacağımı söyledi.
Bana da genetik doktoru heterezigot önemsizdir ve herhangi bir müdaheleye gerek yok dedi ama umut hoca da “öyle önemli bir şey değil ama tedbir amaçlı kullanmak daha iyi olur. Riske atmayalım” dedi.Geçmiş olsun, hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ama benim 1 tanesi ondada çok doktro kendi içinde ayrılmış durumda kimisi sadece b vitamini ve folat takviyesi tavsiye etmiş kimisi biseye gerek yok demiş kimisi tedbir corasprin vs bunu anlayamıyorum bende.bunun bir standarti yokmu yani neden herkes çok farklı bişey söylüyor.
Onemsizse o zaman kani sulandirmak da çok mantıklı gelmiyor ki durduk yere ne bilim.daha soracağım bakalım farkli doktorlara ne diyeceklerBana da genetik doktoru heterezigot önemsizdir ve herhangi bir müdaheleye gerek yok dedi ama umut hoca da “öyle önemli bir şey değil ama tedbir amaçlı kullanmak daha iyi olur. Riske atmayalım” dedi.
Aptt diye bir değer var kanda ona bakilmismiydi sizin acaba.Bana da genetik doktoru heterezigot önemsizdir ve herhangi bir müdaheleye gerek yok dedi ama umut hoca da “öyle önemli bir şey değil ama tedbir amaçlı kullanmak daha iyi olur. Riske atmayalım” dedi.
Bilmiyorum sanırım bakılmamış. Genetikten mi isteniyor bu?Aptt diye bir değer var kanda ona bakilmismiydi sizin acaba.
Bilmiyorum sanırım bakılmamış. Genetikten mi isteniyor bu?
Evet bakılmış. Şimdi gördüm. 34,9 çıkmış. Sonuç Referans aralığında.Aptt diye bir değer var kanda ona bakilmismiydi sizin acaba.
İlaçsız tedavi mi oluyorsunuz,inşallah herşey yolunda giderBiraz düşük rahim kalınlığım Perşembe tekrar kontrol ettirin dediler bakalım ona göre belli olacakmış. Transfer hazırlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?