Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

inşallah güzel haberlerle gelelim bu sayfaya.Ya gercekten transfer sonrası oldukca zor olucak.Şuan psıkoloJimi ona gore ayarlamaya calısıyorum ama biraz olacak gıbı. Negatıfı dusunmek oldukca benı daraltıyo.Allah buyuk artık kısmetımızde ne varsa onu yasıycagız.

Evet gerçekten öyle inşallah nasibimizde güzel olumlu sonuçlar almak vardır bundan sonrası dua :) daha önce yazışmıştık sanrm ama senin ilk transferin miydi cnm?

Evet gerçekten öyle inşallah nasibimizde güzel olumlu sonuçlar almak vardır bundan sonrası dua :) daha önce yazışmıştık sanrm ama senin ilk transferin miydi cnm?
İnşallah.Evet canım daha oncede yazıstık aynı zamana gelırız demıstım o zaman ve e oylede oldu.Evet ılk transferım olacak.Senın kacıncı transferın olacak.kac embrıyon var şuan.

Kızlar herkesi güzel günler diliyorum.Ben de bu adetimle tedaviye başlayacağım devlet memuruyum şehir dışından geleceğim izin işini nasıl ayarlıyorsunuz kaç gün yazıyorlar
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah .
Şehirdışı gerçekten çok zor oluyor , konaklaması , trafiği ,yemeği vs derken beyin ve beden bitiyor hakkaten .
Rabbim kolaylıklar ihsan eylesin , tedavinizde de herşey yolunda gitsin inşAllah .

İnşallah.Evet canım daha oncede yazıstık aynı zamana gelırız demıstım o zaman ve e oylede oldu.Evet ılk transferım olacak.Senın kacıncı transferın olacak.kac embrıyon var şuan.
Benim ikinci transferim olacak canım şimdi dondurulmuşlardan denicez 3 embriyom var :)

Kizlar selamm, kromozom ve pıhtılaşma testlerimi yaptırdım da sonucunda mtfhr c677t heterozigot çıktı diğer 5 i normal yazıyor.bunun bir anlamı var mı acaba.igne vs gerekir mi tüp bebek sürecinde.

Kızlar benim 2. Kontrolümdü bugün (adetimin 9. Günü) ve rahim kalınlığım 4,3 çıktı yumurta büyüklüğü 8-11 arası iptal edilecek galiba transfer bakalım hayırlısı

Neden iptal ediliyor?sizin yumurta toplama mı olacaktı
Biraz düşük rahim kalınlığım Perşembe tekrar kontrol ettirin dediler bakalım ona göre belli olacakmış. Transfer hazırlığı

Kizlar selamm, kromozom ve pıhtılaşma testlerimi yaptırdım da sonucunda mtfhr c677t heterozigot çıktı diğer 5 i normal yazıyor.bunun bir anlamı var mı acaba.igne vs gerekir mi tüp bebek sürecinde.
Benimde iki değerim heterezigot çıkmış. Umut bey az önce aradı. Transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanacağımı söyledi.

Benimde iki değerim heterezigot çıkmış. Umut bey az önce aradı. Transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanacağımı söyledi.
Geçmiş olsun, hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ama benim 1 tanesi ondada çok doktro kendi içinde ayrılmış durumda kimisi sadece b vitamini ve folat takviyesi tavsiye etmiş kimisi biseye gerek yok demiş kimisi tedbir corasprin vs bunu anlayamıyorum bende.bunun bir standarti yokmu yani neden herkes çok farklı bişey söylüyor.

Bana da genetik doktoru heterezigot önemsizdir ve herhangi bir müdaheleye gerek yok dedi ama umut hoca da “öyle önemli bir şey değil ama tedbir amaçlı kullanmak daha iyi olur. Riske atmayalım” dedi.

Bana da genetik doktoru heterezigot önemsizdir ve herhangi bir müdaheleye gerek yok dedi ama umut hoca da “öyle önemli bir şey değil ama tedbir amaçlı kullanmak daha iyi olur. Riske atmayalım” dedi.
Onemsizse o zaman kani sulandirmak da çok mantıklı gelmiyor ki durduk yere ne bilim.daha soracağım bakalım farkli doktorlara ne diyecekler

Aptt diye bir değer var kanda ona bakilmismiydi sizin acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…