Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben çatlatma iğnesini bu akşam vuruldum,Pazartesi transfer var.sen de yarın vurulursan Salı günü transfer oluyor
Evet bana bugün çatlatma iğnesini vurulabilirsin demişti doktorum ama yarın da tekrar son kez bakabiliriz demişti, mesaj geldi yarın tekrar çağırdılar o yüzden salı oluyor benim evet yarın vurulursam inşallah hayırlısıyla

25 mg yazmışlar fakat sanırım piyasada yokmuş,50 mg olanı verdi eczacı.aldım.eğer yazılıyorsa kısmet olup tutarsa yazdırırım diye sormak istemiştim
Ben hastanenin yakınındaki Ateş eczanesinden progestan dex aldım cnm orda oluyor genelde, ama çok maliyetli ilaçlar devlet karşılarsa gerçekten çok iyi olur göbekten değil de kalçadan olan iğneyi karşılıyor diye duymuştum

Sizde hangi gende ne vardı acaba.birde ne zaman verdi doktor corasprin i hangi aşamada.
Benim anti beta2 glikoprotein değerim normalden yüksek çıkmış ayrıca ANA diye bir test var onların bikaç değeri pozitif. O yüzden coraspin kullanıyorum ama inşallah hamilelik olursa tekrar kan vereceğim yine bu şekilde çıkarsa sonuçlar o zaman iğneye başlayabilirmişim cnm
Coraspini transfer hazırlığında başlattı doktorum, henüz transfer olmadım kısmetse haftaya olacağım inşallah

Merhaba kızlar hepimizin tedavisi olumlungeçsin hayırlı sonuçlansın inşallah
Benimde ilk transferim olacak İpek hocanın hastasıyım bugün kontrole gittim kendisine sormayı unuttum transfer sürecinde rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor ?

Sana hangi iğne yazıldı cnm oksopar mı reçete verilmiş miydi? :)
Bana ne yazılacak bilmiyorum. Tahlil sonuçlarımı dün aldım. Umut hoca bugün ar
Adı beni. Transferden sonra önlem amaçlı iğne kullanmam gerektiğini söyledi

Bana ne yazılacak bilmiyorum. Tahlil sonuçlarımı dün aldım. Umut hoca bugün ar
Adı beni. Transferden sonra önlem amaçlı iğne kullanmam gerektiğini söyledi
Çok kafam karıştı ya. Benim de sonuçlarım sizin gibi hatta 3 gen heterozigot ben de. Üstüne bir de ANA testim zayıf pozitif. Yücel hoca sadece coraspirin kullanmamın yeterli olacağını söyledi

Eklentiler

• BAFB2E64-8B93-4276-8669-183EF24D03EF.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu dediklerini bilmiyorum canım ben, bende bakilmadi galiba onlara.insallah transferinde güzel geçer rabbim yardımcın olsun inşallah

Yani ben göbekten ve kalçadan olan iki ayrı iğne olduğunu bilmediğimden hiç dikkat etmedim.bana 50 mg olan kalçadan vurulanı vermiş idil eczanesi.3 günde bir vuruluyormuş.25 mg olanı göbekten her gün vuruluyormuş.hangisi daha iyidir bilemedim.herkes ne kullanıyor değiştirsem mi acaba?

Hepsi aynı etkiyi gösteriyordur aslında canım, bana reçeteye direk 25 mg göbekten olan yazıldığı için onu almıştım ama bunu bulamazsanız 3 günde 1 vurulan 50 mg ı alabilirsiniz hepsi aynı demişlerdi

Muhakkak aynıdır canım.hangisi iyi derken kolay olur anlamında sormuştum

Kalçadan hiç kullanmadım canımbazıları kalça daha iyi diyor bazıları göbeği tercih ediyor ama kalçadan yaptırmak için sağlık ocağına gitmek gerekiyor sanrm
Aynen canım sağlık ocağına gideceğim yarın başlayacağım iğneye.hemşireye sorarım yazılıyor mu diye eğer biliyorsa buraya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…