- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
- 33
Sana hangi iğne yazıldı cnm oksopar mı reçete verilmiş miydi? :)Bana da doktor normalde çok önemsenmez ama biz tedbir amaçlı iğne kullanacağız denildi.
Evet bana bugün çatlatma iğnesini vurulabilirsin demişti doktorum ama yarın da tekrar son kez bakabiliriz demişti, mesaj geldi yarın tekrar çağırdılar o yüzden salı oluyor benim evet yarın vurulursam inşallah hayırlısıylaBen çatlatma iğnesini bu akşam vuruldum,Pazartesi transfer var.sen de yarın vurulursan Salı günü transfer oluyor
Evet kesinlikle bu kan pıhtılaşma konusu tam bir muallakAynen öyle böyle çelişkiler olunca insan neye inancagini sasiriyor ikisini savunan da doktor yani.cok tuhaf
Ben hastanenin yakınındaki Ateş eczanesinden progestan dex aldım cnm orda oluyor genelde, ama çok maliyetli ilaçlar devlet karşılarsa gerçekten çok iyi olur göbekten değil de kalçadan olan iğneyi karşılıyor diye duymuştum25 mg yazmışlar fakat sanırım piyasada yokmuş,50 mg olanı verdi eczacı.aldım.eğer yazılıyorsa kısmet olup tutarsa yazdırırım diye sormak istemiştim
Bu arada çatlatma iğnesinin belli bir saati var mı cnm sen kaç gibi vuruldun?Ben çatlatma iğnesini bu akşam vuruldum,Pazartesi transfer var.sen de yarın vurulursan Salı günü transfer oluyor
Sizde hangi gende ne vardı acaba.birde ne zaman verdi doktor corasprin i hangi aşamada.Evet kesinlikle bu kan pıhtılaşma konusu tam bir muallakbana şuan sadece coraspin verildi onu kullanıyorum
Benim anti beta2 glikoprotein değerim normalden yüksek çıkmış ayrıca ANA diye bir test var onların bikaç değeri pozitif. O yüzden coraspin kullanıyorum ama inşallah hamilelik olursa tekrar kan vereceğim yine bu şekilde çıkarsa sonuçlar o zaman iğneye başlayabilirmişim cnmSizde hangi gende ne vardı acaba.birde ne zaman verdi doktor corasprin i hangi aşamada.
Bana ne yazılacak bilmiyorum. Tahlil sonuçlarımı dün aldım. Umut hoca bugün arSana hangi iğne yazıldı cnm oksopar mı reçete verilmiş miydi? :)
Çok kafam karıştı ya. Benim de sonuçlarım sizin gibi hatta 3 gen heterozigot ben de. Üstüne bir de ANA testim zayıf pozitif. Yücel hoca sadece coraspirin kullanmamın yeterli olacağını söylediBana ne yazılacak bilmiyorum. Tahlil sonuçlarımı dün aldım. Umut hoca bugün ar
Adı beni. Transferden sonra önlem amaçlı iğne kullanmam gerektiğini söyledi
Bu dediklerini bilmiyorum canım ben, bende bakilmadi galiba onlara.insallah transferinde güzel geçer rabbim yardımcın olsun inşallahBenim anti beta2 glikoprotein değerim normalden yüksek çıkmış ayrıca ANA diye bir test var onların bikaç değeri pozitif. O yüzden coraspin kullanıyorum ama inşallah hamilelik olursa tekrar kan vereceğim yine bu şekilde çıkarsa sonuçlar o zaman iğneye başlayabilirmişim cnm
Coraspini transfer hazırlığında başlattı doktorum, henüz transfer olmadım kısmetse haftaya olacağım inşallah
Bana 20.00 da vurun dediler canımBu arada çatlatma iğnesinin belli bir saati var mı cnm sen kaç gibi vuruldun?
seninkiler hetezigot canım genelde homozigotta iğne yazıyorlarÇok kafam karıştı ya. Benim de sonuçlarım sizin gibi hatta 3 gen heterozigot ben de. Üstüne bir de ANA testim zayıf pozitif. Yücel hoca sadece coraspirin kullanmamın yeterli olacağını söyledi
Yani ben göbekten ve kalçadan olan iki ayrı iğne olduğunu bilmediğimden hiç dikkat etmedim.bana 50 mg olan kalçadan vurulanı vermiş idil eczanesi.3 günde bir vuruluyormuş.25 mg olanı göbekten her gün vuruluyormuş.hangisi daha iyidir bilemedim.herkes ne kullanıyor değiştirsem mi acaba?Ben hastanenin yakınındaki Ateş eczanesinden progestan dex aldım cnm orda oluyor genelde, ama çok maliyetli ilaçlar devlet karşılarsa gerçekten çok iyi olur göbekten değil de kalçadan olan iğneyi karşılıyor diye duymuştum
Bana da sadece aynı şekilde coraspin verildiÇok kafam karıştı ya. Benim de sonuçlarım sizin gibi hatta 3 gen heterozigot ben de. Üstüne bir de ANA testim zayıf pozitif. Yücel hoca sadece coraspirin kullanmamın yeterli olacağını söyledi
Amin canım hepimiz için inşallah çok sağolasın :))Bu dediklerini bilmiyorum canım ben, bende bakilmadi galiba onlara.insallah transferinde güzel geçer rabbim yardımcın olsun inşallah
Hepsi aynı etkiyi gösteriyordur aslında canım, bana reçeteye direk 25 mg göbekten olan yazıldığı için onu almıştım ama bunu bulamazsanız 3 günde 1 vurulan 50 mg ı alabilirsiniz hepsi aynı demişlerdiYani ben göbekten ve kalçadan olan iki ayrı iğne olduğunu bilmediğimden hiç dikkat etmedim.bana 50 mg olan kalçadan vurulanı vermiş idil eczanesi.3 günde bir vuruluyormuş.25 mg olanı göbekten her gün vuruluyormuş.hangisi daha iyidir bilemedim.herkes ne kullanıyor değiştirsem mi acaba?
Muhakkak aynıdır canım.hangisi iyi derken kolay olur anlamında sormuştumHepsi aynı etkiyi gösteriyordur aslında canım, bana reçeteye direk 25 mg göbekten olan yazıldığı için onu almıştım ama bunu bulamazsanız 3 günde 1 vurulan 50 mg ı alabilirsiniz hepsi aynı demişlerdi
Kalçadan hiç kullanmadım canımMuhakkak aynıdır canım.hangisi iyi derken kolay olur anlamında sormuştum
Aynen canım sağlık ocağına gideceğim yarın başlayacağım iğneye.hemşireye sorarım yazılıyor mu diye eğer biliyorsa buraya yazarım.Kalçadan hiç kullanmadım canımbazıları kalça daha iyi diyor bazıları göbeği tercih ediyor ama kalçadan yaptırmak için sağlık ocağına gitmek gerekiyor sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?