1000 yıl da geçse embriyonun saklandığı yerde herhangi bir problem olmadıysa , embriyo ilk günkü kalitesindedir.tabi çözündüğünde farklılıklar olabilir bunun embriyonun uzun süre dondurulmuş beklemiş olmasıyla alakası yok diye biliyorumBisi sorcam bazilari embriyonun o kadar gecmemesi gerekiyo diyolar ama sonucta dondurulmus 1 yilda gecse 5 yilda gecse ayni bence bu konu hakkinda bilgisi olan var mi oyle duyunca tereddute girdim
Rabbim bu tedavinizde yüzünüzü güldürür inşallahBen bi defa tedavi oldum ama bu 3. Transferim olacak embriyolarim dondurulmustu ikisindede sonuc alamamistim 4 5 yildan sonra kalan embriyolarim icin gidicem kismet buguneymis bakalim artik
İcim rhatladi biraz ya bende oyle dusunuyorum da bunu bana soyleyen bi doktordu baya dusundurdu en iyisi kafaya fazla takmamak ya1000 yıl da geçse embriyonun saklandığı yerde herhangi bir problem olmadıysa , embriyo ilk günkü kalitesindedir.tabi çözündüğünde farklılıklar olabilir bunun embriyonun uzun süre dondurulmuş beklemiş olmasıyla alakası yok diye biliyorum
Amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim bu tedavinizde yüzünüzü güldürür inşallah
canım 14 ekım 4 kontrolum oldu.çatlatma iğnesini 15 ekim vuruldum .kelime hatası olmuş.4 . Kontrolün ne zaman oldu anlayamadım , 15 Ekim ve dün yazmışsın
En büyük yumurtan kaç mm di canım çatlatma iğnesini vurduğunda? Bi de rahim kalınlığın en son ne kadardı? :) Heyecanlı süreç başladı hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallahcanım 14 ekım 4 kontrolum oldu.çatlatma iğnesini 15 ekim vuruldum .kelime hatası olmuş.
Ben de öğretmenim . Maalesef rapor konusunda çok sıkıntı çıkarıyorlar .sanki ceplerinden veriyorlar. Bir kadın doktor bana 1 gün bile rapor vermek istemedi. Resmen zorla aldım . Madem rapor vermeyeceksiniz öğleden sonra okul çıkışı geleyim diyorum ona da kan ultrason sonuçları için sabah gelmeniz lazım diyorlar ee nasıl olacak kurum izin veremiyor rapor istiyor diyorum cevap yok . Yücel bey ve soner bey sadece bir gün yazıyor. Trasferde de sanırım en fazla 2 gün verirler .Kızlar herkesi güzel günler diliyorum.Ben de bu adetimle tedaviye başlayacağım devlet memuruyum şehir dışından geleceğim izin işini nasıl ayarlıyorsunuz kaç gün yazıyorlar
Bende bugün 2.kontrole gittim.yumurta 17mm, rahim kalınlığı 10mm olmuş.tahlil sonuçları da uygunsa bugün çatlatma iğnesi vuracağım.senin değerler nasıldı?aynı gün transfer olabilir sankiKızlar benim de 2. kontrolüm oldu, kısmetse Allahın izniyle haftaya transfer olacağım. Çatlatma iğnesini yumurta kaç mm olduğunda vurulmuştunuz acaba?
Benim 2. kontrolümde 15 mm di benziyor değerlerimizBende bugün 2.kontrole gittim.yumurta 17mm, rahim kalınlığı 10mm olmuş.tahlil sonuçları da uygunsa bugün çatlatma iğnesi vuracağım.senin değerler nasıldı?aynı gün transfer olabilir sanki
merhaba canım benım yumurtam 19 mm dı .12.5 rahım kalınlıgım.inşallah hep beraber güzel sonuclar alırız.şuan sen ne durumdasın.En büyük yumurtan kaç mm di canım çatlatma iğnesini vurduğunda? Bi de rahim kalınlığın en son ne kadardı? :) Heyecanlı süreç başladı hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah
hayırlısı olsun .Bende ekım ayı transfer olanlardanım.Benım transferım çarsamba olacak.Umarım hepımızı ıyı sonuclar alırız peş peşe.Bende bugün 2.kontrole gittim.yumurta 17mm, rahim kalınlığı 10mm olmuş.tahlil sonuçları da uygunsa bugün çatlatma iğnesi vuracağım.senin değerler nasıldı?aynı gün transfer olabilir sanki
MAŞALLAH.Ekim ayı güzel gelsın bize.İnşallah güzel haberleri peş peşe veririz.Benim 2. kontrolümde 15 mm di benziyor değerlerimizBen 3. kontrole tekrar gideceğim sonra çatlatma iğnesi verilecek sanrm. Çatlatma iğnesini aldın mı? Evet aynı gün olabilir belki transferimiz önümüzdeki pazar ya da pazartesi gibi gözüküyor benim sana ne zaman dediler transfer için? Ayy çok heyecanlı inşallah pozitifleri görürüz hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah
Ben de 2. kontrolümü oldum canım yumurtam 15 mm rahim kalınlığ 8, 3. kontrolüme de gideceğim sanırım ondan sonra çatlatma iğnesi vurulacağım gibi. Evet inşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız :))merhaba canım benım yumurtam 19 mm dı .12.5 rahım kalınlıgım.inşallah hep beraber güzel sonuclar alırız.şuan sen ne durumdasın.
Evet inşallah hepimiz güzel haberler alalım hayırlısıylaMAŞALLAH.Ekim ayı güzel gelsın bize.İnşallah güzel haberleri peş peşe veririz.
Ben yarında tahlil yaptırıp ona göre çatlatma iğnesi yapacağım.bugün değerlerim transfere uygun değildi demekki yarın tahlil istediler tekrar mesaj geldi.çatlatma iğnesini aldım yarın merkeze gitmeyeceğim şehir dışından gidiyordum gönül hanım gelmene gerek yok tahilller yeterli olur dedi.büyük ihtimal yarın akşam çatlama iğnesini vuracağım gibi geliyor bakalımBenim 2. kontrolümde 15 mm di benziyor değerlerimizBen 3. kontrole tekrar gideceğim sonra çatlatma iğnesi verilecek sanrm. Çatlatma iğnesini aldın mı? Evet aynı gün olabilir belki transferimiz önümüzdeki pazar ya da pazartesi gibi gözüküyor benim sana ne zaman dediler transfer için? Ayy çok heyecanlı inşallah pozitifleri görürüz hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah
inşallah canım.Artık isteyen tüm annelerin yüzü gülsün .Maşallah senınde ıyı gıdıyo.Ben de 2. kontrolümü oldum canım yumurtam 15 mm rahim kalınlığ 8, 3. kontrolüme de gideceğim sanırım ondan sonra çatlatma iğnesi vurulacağım gibi. Evet inşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız :))
Sevindim cnm hadi bakalım hayırlısıyla hepimiz peş peşe transfer olacağız gibi, inşallah peş peşe güzel haberler almak da nasip olur :)Ben yarında tahlil yaptırıp ona göre çatlatma iğnesi yapacağım.bugün değerlerim transfere uygun değildi demekki yarın tahlil istediler tekrar mesaj geldi.çatlatma iğnesini aldım yarın merkeze gitmeyeceğim şehir dışından gidiyordum gönül hanım gelmene gerek yok tahilller yeterli olur dedi.büyük ihtimal yarın akşam çatlama iğnesini vuracağım gibi geliyor bakalım
Evet canım amin inşallah hepimizin yüzü gülsün:) hepimiz anne olalım sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. En zoru transferden sonraki bekleme süreci sanırım onu da güzel bir şekilde güzel sonuçlarla atlatırız umarıminşallah canım.Artık isteyen tüm annelerin yüzü gülsün .Maşallah senınde ıyı gıdıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?