Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlaçsız tedavi mi oluyorsunuz,inşallah herşey yolunda gider
İlaçsız oluyorum canım takibimi bulunduğum yerde yaptırıyordum ameliyatları varmış doktorumun, başka bir doktora gittim arkadaşımın önerdiği o korkuttu beni biraz iptal olur dedi halbuki yumurtanın büyüklüğü ile orantılı imiş rahim kalınlığı . inşallah canım herkesin

Adetin 2.günü rahim zaten inçe olur ki.benim 2.günü yani ilk kontrolde rahim inçe dedi bilgi vermedi,yumurta büyüklüğü 8,5 dedi.2.kontrol yani adetin 11.günü rahim kalınlığı 10mm,yumurta 17mm olmuştu yani seninkide yükselir.memoriala bilgi vermişsindir onlar ne dedi

Evet bakılmış. Şimdi gördüm. 34,9 çıkmış. Sonuç Referans aralığında.
Oda işte kan pıhtılaşması ile ilgili bir değer.benimde referans arasında cikdi ne kadar bir önemi var bilmiyorum bende ama tüp başlayanlara bakıyorlar öneli demekki.

Oda işte kan pıhtılaşması ile ilgili bir değer.benimde referans arasında cikdi ne kadar bir önemi var bilmiyorum bende ama tüp başlayanlara bakıyorlar öneli demekki.
Bana da doktor normalde çok önemsenmez ama biz tedbir amaçlı iğne kullanacağız denildi.

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-19-18-54-02-580_com.android.chrome.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2021-10-19-18-55-00-084_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 56
BEnim 2. Günü 3,5 rahim kalınlığı 9. Günü 4 küsür düşük canım gerçekten

Ne yaptın canım belli mi transfer tarihi?
Canım bugün 3. kontrolüm oldu yarın tekrar çağırdılar 4. kontrol olucak, yarın sanırım çatlatma iğnesi vurulacağım haftaya da pazartesi ya da salı transfer olucak gibi. Sende son durumlar nedir canım? :)

Ben çatlatma iğnesini bu akşam vuruldum,Pazartesi transfer var.sen de yarın vurulursan Salı günü transfer oluyor

Onemsizse o zaman kani sulandirmak da çok mantıklı gelmiyor ki durduk yere ne bilim.daha soracağım bakalım farkli doktorlara ne diyecekler
Açıkçası benim de bu konuda kafam çok karışık. Çünkü doktorların bazısı tutunmaya engel değil diyor o yüzden transferden sonra vermiyor hamilelik olunca veriyor, kimisi transferden hemen sonra veriyor riske atmayalım diyor tutunmaya engel değilse neyi riske atıyoruz onu da anlamıyorum ikisi birbiriyle çelişiyor yani

Aynen öyle böyle çelişkiler olunca insan neye inancagini sasiriyor ikisini savunan da doktor yani.cok tuhaf

Canım sanırım 50 mg lik olan yazılıyormuş tam emin değilim ama öyle duymuştum sanki. Progestan dex 25 mg yi devlet karşılamıyor demişlerdi
25 mg yazmışlar fakat sanırım piyasada yokmuş,50 mg olanı verdi eczacı.aldım.eğer yazılıyorsa kısmet olup tutarsa yazdırırım diye sormak istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…