İlaçsız oluyorum canım takibimi bulunduğum yerde yaptırıyordum ameliyatları varmış doktorumun, başka bir doktora gittim arkadaşımın önerdiği o korkuttu beni biraz iptal olur dedi halbuki yumurtanın büyüklüğü ile orantılı imiş rahim kalınlığı . inşallah canım herkesinİlaçsız tedavi mi oluyorsunuz,inşallah herşey yolunda gider
Adetin 2.günü rahim zaten inçe olur ki.benim 2.günü yani ilk kontrolde rahim inçe dedi bilgi vermedi,yumurta büyüklüğü 8,5 dedi.2.kontrol yani adetin 11.günü rahim kalınlığı 10mm,yumurta 17mm olmuştu yani seninkide yükselir.memoriala bilgi vermişsindir onlar ne dediİlaçsız oluyorum canım takibimi bulunduğum yerde yaptırıyordum ameliyatları varmış doktorumun, başka bir doktora gittim arkadaşımın önerdiği o korkuttu beni biraz iptal olur dedi halbuki yumurtanın büyüklüğü ile orantılı imiş rahim kalınlığı . inşallah canım herkesin
Oda işte kan pıhtılaşması ile ilgili bir değer.benimde referans arasında cikdi ne kadar bir önemi var bilmiyorum bende ama tüp başlayanlara bakıyorlar öneli demekki.Evet bakılmış. Şimdi gördüm. 34,9 çıkmış. Sonuç Referans aralığında.
Bana da doktor normalde çok önemsenmez ama biz tedbir amaçlı iğne kullanacağız denildi.Oda işte kan pıhtılaşması ile ilgili bir değer.benimde referans arasında cikdi ne kadar bir önemi var bilmiyorum bende ama tüp başlayanlara bakıyorlar öneli demekki.
Benimde 27.5 çıkmış, bu şekilde de bilgiler var.Evet bakılmış. Şimdi gördüm. 34,9 çıkmış. Sonuç Referans aralığında.
Yani heterezigot önemsenmez dedi. Belki de bende 2 değerde heterezigot olduğu için iğne kullanılmasını uygun gördü.Bana da doktor normalde çok önemsenmez ama biz tedbir amaçlı iğne kullanacağız denildi.
Anladim canim, bakalım bana ne diyecekler.Bana da doktor normalde çok önemsenmez ama biz tedbir amaçlı iğne kullanacağız denildi
Benim değerlerim böyleBenimde 27.5 çıkmış, bu şekilde de bilgiler var.
Anladim canim, bakalım bana ne diyecekler.
Tedbir amaçlı zaten seninkide belliki.cok önemli bişey olmasında gerekiyorsa iğne oluruz önemli değil.Benim değerlerim böyle
BEnim 2. Günü 3,5 rahim kalınlığı 9. Günü 4 küsür düşük canım gerçektenAdetin 2.günü rahim zaten inçe olur ki.benim 2.günü yani ilk kontrolde rahim inçe dedi bilgi vermedi,yumurta büyüklüğü 8,5 dedi.2.kontrol yani adetin 11.günü rahim kalınlığı 10mm,yumurta 17mm olmuştu yani seninkide yükselir.memoriala bilgi vermişsindir onlar ne dedi
Anladım canım.o zaman ertelenirse diğer ay ilaçlı denerlerBEnim 2. Günü 3,5 rahim kalınlığı 9. Günü 4 küsür düşük canım gerçekten
Canım bugün 3. kontrolüm oldu yarın tekrar çağırdılar 4. kontrol olucak, yarın sanırım çatlatma iğnesi vurulacağım haftaya da pazartesi ya da salı transfer olucak gibi. Sende son durumlar nedir canım? :)Ne yaptın canım belli mi transfer tarihi?
Ben çatlatma iğnesini bu akşam vuruldum,Pazartesi transfer var.sen de yarın vurulursan Salı günü transfer oluyorCanım bugün 3. kontrolüm oldu yarın tekrar çağırdılar 4. kontrol olucak, yarın sanırım çatlatma iğnesi vurulacağım haftaya da pazartesi ya da salı transfer olucak gibi. Sende son durumlar nedir canım? :) Ben çatlatma iğnesini bu akşam vuruldum.pazartesi günü transfer var
Haftaya çarşamba mı transferin canım kısmetse?hayırlısı olsun .Bende ekım ayı transfer olanlardanım.Benım transferım çarsamba olacak.Umarım hepımızı ıyı sonuclar alırız peş peşe.
Açıkçası benim de bu konuda kafam çok karışık. Çünkü doktorların bazısı tutunmaya engel değil diyor o yüzden transferden sonra vermiyor hamilelik olunca veriyor, kimisi transferden hemen sonra veriyor riske atmayalım diyor tutunmaya engel değilse neyi riske atıyoruz onu da anlamıyorum ikisi birbiriyle çelişiyor yaniOnemsizse o zaman kani sulandirmak da çok mantıklı gelmiyor ki durduk yere ne bilim.daha soracağım bakalım farkli doktorlara ne diyecekler
Canım sanırım 50 mg lik olan yazılıyormuş tam emin değilim ama öyle duymuştum sanki. Progestan dex 25 mg yi devlet karşılamıyor demişlerdiArkadaşlar progestan iğneyi devletten yazdırabiliyor muyuz bilen var mı acaba?
Aynen öyle böyle çelişkiler olunca insan neye inancagini sasiriyor ikisini savunan da doktor yani.cok tuhafAçıkçası benim de bu konuda kafam çok karışık. Çünkü doktorların bazısı tutunmaya engel değil diyor o yüzden transferden sonra vermiyor hamilelik olunca veriyor, kimisi transferden hemen sonra veriyor riske atmayalım diyor tutunmaya engel değilse neyi riske atıyoruz onu da anlamıyorum ikisi birbiriyle çelişiyor yani
25 mg yazmışlar fakat sanırım piyasada yokmuş,50 mg olanı verdi eczacı.aldım.eğer yazılıyorsa kısmet olup tutarsa yazdırırım diye sormak istemiştimCanım sanırım 50 mg lik olan yazılıyormuş tam emin değilim ama öyle duymuştum sanki. Progestan dex 25 mg yi devlet karşılamıyor demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?