Bende transfer hazırlığındayım.adetin 2.günü ilk kontrolüme gittim cumartesi günü.pazartesi ikinci kontrolüm olacak.herhalde bir kere daha çağırırlar sonra benim de transfer günüm belli olurÇok teşekkür ederim .Amin inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Dondurulmuş pgt ye gıtmısıtı benım .Sizde durumlar ne şuan.
Hadı hayırlısı olsun inşallah.Peş peşe hayırlı haberlerle geliriz buraya.Şoyle bende adetın ıkıncı gunu gıttım(3 ekim).2.ci kontrol için 9 gun sonra çağırdılar benı(12 ekim)3. kontol ıcın 2 gun sonra cagırıldım(14 ekim).4.kontrolum dun oldu(15 ekim).ve dun aksam çatlatma iğnesını oldum saat 20 de.çarsambada transfer olucam inşallah.Bende transfer hazırlığındayım.adetin 2.günü ilk kontrolüme gittim cumartesi günü.pazartesi ikinci kontrolüm olacak.herhalde bir kere daha çağırırlar sonra benim de transfer günüm belli olur
İnşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.embriyo 5aa pgtli çok güzel bir embriyo şans yüksek tabi ama garanti değil.benim ilk tedaviden 5aa olan embriyomla oğlum oldu.şimdi yine 5aa var bir tane nasip kısmet inşallah olurHadı hayırlısı olsun inşallah.Peş peşe hayırlı haberlerle geliriz buraya.Şoyle bende adetın ıkıncı gunu gıttım(3 ekim).2.ci kontrol için 9 gun sonra çağırdılar benı(12 ekim)3. kontol ıcın 2 gun sonra cagırıldım(14 ekim).4.kontrolum dun oldu(15 ekim).ve dun aksam çatlatma iğnesını oldum saat 20 de.çarsambada transfer olucam inşallah.
Amin inşallah canım.Bakalım artık evet tutma olasılıgı yuksek fakat yınede Rabbim ısterse olcak.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.İnşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.embriyo 5aa pgtli çok güzel bir embriyo şans yüksek tabi ama garanti değil.benim ilk tedaviden 5aa olan embriyomla oğlum oldu.şimdi yine 5aa var bir tane nasip kısmet inşallah olur
4 . Kontrolün ne zaman oldu anlayamadım , 15 Ekim ve dün yazmışsınHadı hayırlısı olsun inşallah.Peş peşe hayırlı haberlerle geliriz buraya.Şoyle bende adetın ıkıncı gunu gıttım(3 ekim).2.ci kontrol için 9 gun sonra çağırdılar benı(12 ekim)3. kontol ıcın 2 gun sonra cagırıldım(14 ekim).4.kontrolum dun oldu(15 ekim).ve dun aksam çatlatma iğnesını oldum saat 20 de.çarsambada transfer olucam inşallah..
Ben bulunduğum şehirde araştırdım riskli hamilelik ile ilgilenen güvenilir bir doktor buldum üniversite hastanesinde ona gidiyorum, inşallah hamilelik oluşursa takibe de ona gitmeyi düşündüğümden ikinci bir doktor düşünmedim. Gittiğim doktor Prof ve Ücretli doktor üniversite hastanesinde(180tl) ödedim 10 gün kontrol ücretsiz, devlet hastanesine göre daha ilgililer çok şükür, takip olduğum halde cep telefonunu verdi, herhangi bir sorum varsa hemen dönüyor ve gerçekten çok hasta gördüklerinden daha bilgililer bana göre özel hastanelere göre.Bu arada takip dışardan olacaklar için soruyorum sizce devlette mi özelde mi takip olmak gerek veya 2 kişiye mi gidilmeli sonuçları net olsun diye ?
Canım naptın?Evet canım, en büyük yumurta çok atak yapıyorsa ertelemek gerekiyormuş bir sonraki randevudaki durumuna göre netleşecek bakalım onun dışında hormon değerlerim iyi çıktı e2 ve progesteron
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah.sonu da güzel olsun.rahim kalınlığınız normal çünkü adetin ilk günlerinde zaten ince olur, transfere doğru kalınlaşır.mesela benim de sezeryanlı bir doğumum var bendende rahim filmi istenmedi sanırım artık rahim filmi herkesten istenmiyor ben de biraz şaşırdım.doğal siklusu da adetleri düzenli bayanlara öneriyorlar tıpkı normal gebelik gibi ilerliyorlar ilaçsız.benim ilk tedavimde de doğal ilaçsız tedavi denendi başarılı oldu, bu tedavimde de doğal siklus denenecek.yani süreciniz gayet normal ilerliyorMerhaba arkadaşlar
14.10.2021 saat 16.00 civarı adet oldum. Merkezi aradım ve Cumartesi günü muayeneye çağırdılar. Muayenede rahim kalınlığım 5,5 olarak ölçüldü. Var olan en büyük yumurtam Sağda 8 mm, solda 7,9 mm olarak ölçüldü. Transfer sürecim doğal siklus olacak. Bu süreçte sadece folik asit kullanacağım. 6AA kalitedeki embriyom transfer edilecek. 23.10.2021 saat 10.30’a tekrar randevu verdiler. Muayenemi bir kadın doktor ile birlikte Yücel hoca yaptı.
Size sormak istediğim şey bana eğer bu transfer tutmazsa bir sonraki ay ilaçlı siklus deneriz denildi. Doktora heyecandan sormayı unuttum. Neden bu ay da ilaçlı siklus denenmiyor? Neye göre belirleniyor bu? Rahim kalınlığım çok az gibi geldi bana.
Bir de ben tüplerimi aldırdım ama tekrardan hsg çekmem daha iyi olmaz mı?
Cevaplarınız benim için çok değerli.
Çok teşekkür ederimÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah.sonu da güzel olsun.rahim kalınlığınız normal çünkü adetin ilk günlerinde zaten ince olur, transfere doğru kalınlaşır.mesela benim de sezeryanlı bir doğumum var bendende rahim filmi istenmedi sanırım artık rahim filmi herkesten istenmiyor ben de biraz şaşırdım.doğal siklusu da adetleri düzenli bayanlara öneriyorlar tıpkı normal gebelik gibi ilerliyorlar ilaçsız.benim ilk tedavimde de doğal ilaçsız tedavi denendi başarılı oldu, bu tedavimde de doğal siklus denenecek.yani süreciniz gayet normal ilerliyor
2. kontrolüm henüz olmadı canım, tekrar doktora gidicem bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirimCanım naptın?
Canım ben adetin ikinci günü ölçtürdüm 3,5 dedi normal dedi doktorum kalınlığı için seninki de normaldir ovülasyona kadar kalınlaşıyor zaten , 8 ve Üstü ovülasyonda iyi diye hatırlıyorum, adet zamanı rahim iç tabakası temizlendiği için ilk günler ince olması normal korkmaMerhaba arkadaşlar
14.10.2021 saat 16.00 civarı adet oldum. Merkezi aradım ve Cumartesi günü muayeneye çağırdılar. Muayenede rahim kalınlığım 5,5 olarak ölçüldü. Var olan en büyük yumurtam Sağda 8 mm, solda 7,9 mm olarak ölçüldü. Transfer sürecim doğal siklus olacak. Bu süreçte sadece folik asit kullanacağım. 6AA kalitedeki embriyom transfer edilecek. 23.10.2021 saat 10.30’a tekrar randevu verdiler. Muayenemi bir kadın doktor ile birlikte Yücel hoca yaptı.
Size sormak istediğim şey bana eğer bu transfer tutmazsa bir sonraki ay ilaçlı siklus deneriz denildi. Doktora heyecandan sormayı unuttum. Neden bu ay da ilaçlı siklus denenmiyor? Neye göre belirleniyor bu? Rahim kalınlığım çok az gibi geldi bana.
Bir de ben tüplerimi aldırdım ama tekrardan hsg çekmem daha iyi olmaz mı?
Cevaplarınız benim için çok değerli.
Çok teşekkür ederimCanım ben adetin ikinci günü ölçtürdüm 3,5 dedi normal dedi doktorum kalınlığı için seninki de normaldir ovülasyona kadar kalınlaşıyor zaten , 8 ve Üstü ovülasyonda iyi diye hatırlıyorum, adet zamanı rahim iç tabakası temizlendiği için ilk günler ince olması normal korkma
Sanki ben hatırlıyor gibiyimSelam arkadaslar beni eskiler bilir:) dondurulmus embriyo transferi icin gidicem Allah in izniyle yarin ilk kontrolum olacak Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin kucaklarimizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallah.
Hayırlı olsun canımSelam arkadaslar beni eskiler bilir:) dondurulmus embriyo transferi icin gidicem Allah in izniyle yarin ilk kontrolum olacak Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin kucaklarimizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallah.
Ben bi defa tedavi oldum ama bu 3. Transferim olacak embriyolarim dondurulmustu ikisindede sonuc alamamistim 4 5 yildan sonra kalan embriyolarim icin gidicem kismet buguneymis bakalim artikSanki ben hatırlıyor gibiyimsizin de 2.tedavimiydi?
İnsallah canim hepimizz sagliklaa kucagimiza alirizHayırlı olsun canımİnşaAllah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?